Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızçeler, 2 gündür beyaz arko kremi gibi akıntım var. afedersinz elimle dokundugumda krem gbi kayboluyor baya da geliyo. Bu da mı iğneden acaba . İğnemin 6.günündeyim
Gonalf falan kullanıyorsanız gün geçtikçe akıntı artacak

Umarım değildir canım inşallah bebişin tutunmuştur saba
Suan yer gordu dötüm
3 te iş yapmaya baslarsam boyle olur
Çok yorma kendini canım dikkat et kendine hasta olursun
Zam gelmiş ya sadece tüp bebek 10250 herhalde. Hoca da 750
Bülent hoca mı canım

A
Umarım değildir canım inşallah bebişin tutunmuştur saba

Çok yorma kendini canım dikkat et kendine hasta olursun

Bülent hoca mı canım
Yarinn rahat edeyim dedimm canim
Griptim canim zaten can geldi bugun biraz ama yine akiyo sümüklerim

Aşılamanın maliyeti ne oldu size öğrenebilir iyim rica etsem

Sen hem teiliçeleri ye hem bu kadar kendini yor.. yok artık .. utanmadan kahve de içersin sen şimdi

Amannn ... napalım artık zam yaparlarsa ödicez mecbur
Tutsun da 10u veren 15i de verir canım. Herşey ateş pahası. Tüp bebek zamlanmış çok mu

Ahhh inşallah inşallahhh ama edoş benden önce başlayacak sanırım çünkü ben ilaca başlayıp opu ve transfer olana kadar o transfer olur bence çok mutlu olcaz sanki

Kız çok heyecanlandım
vayyy balımmn harika bir haber bu hadi herşey o kdr güzel şekilde olsun ki sorunsuz geçir bu zmnlarını ve süper şekilde bir tedavi işlemi olsun .. yolumuz çiçeklerle dolsun canlarım allah yardımcımız olsun ya allah diyelim balkitom ben henüz adet olmadım bekliyorum :)) bakalm ne zmn olcm lucrin bazen geciktirebiliyormuş

Tutsun da 10u veren 15i de verir canım. Herşey ateş pahası. Tüp bebek zamlanmış çok mu
Aynen öyle de ödememeye ikna edebilirsem edeyim sonuçta neden ödeyim yoksa 20 dese 20 ödeyecez sorun yok
Sorma.. heyecan bastı bana zaten bakalım neler bekliyor bizi şu sürecimizi sıkıntısız pozitifi görerek bitirelim inşallah
Nerde yaptırıyon canım il olarak
Adanada kuzum ama dur fiyat değişiyor galiba peraares bana muhteşem kötü müjdeyi verdi bu durumda 15 e kadar yolu var

Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…