Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duyguş epey gerilerden geldin bravo

Siz hepiniz ben tek

LaRisaCca Canım Lari inşallah çok güzel sonuçlanır tedavin hayırlı olsun
Canım benim çok tşk ederim inşallah birkaç güne senden sonra da bizden pozitifler gelir
Griple korona arasindaki fark nedir
Acep koronami oldum ben
Kız ben koronayken de hapşuruyodum bence koku ve tadı takip et var mı yok mu.. ekşiyi acıyı tuzluyu alırsın ama yemeğin tadı gelmez.. farkedersin zaten saman yiyo gibi oluyo. Mesela sarımsak sütünü eşim öğkkk ben içmem bunu dedi kokusundan ötürü ama ben koku da tat da alamıyodum direk drink
Siz hepiniz ben tek
o zaman seni yeneriz kız

Yok tatlım raporum yok. Ameliyatımı yapan doktora yaptırcam tüp ü. Özel poliklinik, acıbadem ile anlaşmalı. Ort 12000₺ -13000₺ civarında mal oluyor

Canım çok tşk ederim amin inşallah
Anladım canım benm de konustugum yer bu sekılde söyledi. insallah ilk seferde tutar bak göreceksın

Hala mı ? Çok gecikmiş. Burada ki arkadasta 7.gününde adet olmus. Vajinal ultrasona girseydiniz keske
18 inde kan testi negatif çıkınca üstünde durmadım adeti bekledim bende. Muayene için beklemedim o yüzden. Heralde gelir dedim. Gelmedi. Kan testinin haftası yarın. Haftasında tekrar yapın testi diye okudum. Yarın da gelmezse tekrar Bi kan vereyim dicem ama çok saçma değil mi.

Bence çatlamadı kist oluştu. Tahminim o şekilde. Veya geç çatladı geç döllenme oldu. 2 sinden biri.
Keske progesteron testi yerine vajinal ultrasona girseydiniz orada ne var ne yok ortaya çıkardı.
Çatlamısmı rahim içi kalınlığı vs bunlar önemli şeyler

Dr uma güveniyorum. Ve karı koca çalışıyorlar, biri yoksa biri, yani iki Dr takip eder beni. Kisti ayak üstü sormuştum kan verdiğim gün, senin yumurtan kiste dönecek boyutta değil için rahat olsun demişti. Ve kisti bilirim, ağrım sızım batmam vs hiçbir seyim yok.çok kişi bakıyor okuyor burada bilgilendirmek için yazıma devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…