Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canım. Inşallah sürecin güzel ilerler.

NeyyyyyyyHapsuurukluKoronami oldum anne ben

Anladım canım benm de konustugum yer bu sekılde söyledi. insallah ilk seferde tutar bak göreceksın
İnşallah papatyam inşallah söylediğin gibi olur. Korku içindeyim inan heyecanın yanısıra..
Yok femara kullandım günde 2x1 şeklinde.

bir de iğne oldum . Zaten bir akıntım mevcuttu ama bu sekılde arko kremi gbii değildi.
Acaba üşüttün mü canım
Günaydın herkese . İğnenin 26.günü hala regl olmadım.
Çok ilginç gerçekten. Ömrümde bir kere bunu yaşadım , ona da üzüntü ve stres sebep olmuştu, tedavi olmuyordum yani
Hadi inşallah bu gecikmeler pozitife döner canım benim
Canım benim hoşgeldin. Bak edaecoo da antakyada. O da tüpe başladı daha doğrusu ilk tüp tutmamış var olan dondurulmuş embriyosunu transfer edeceklef o da adeti bekliyor aynı zamanlarda güzel haberler vermemiz mümkün
Gunaydinn herkeseee
Aksam duzdun uyumak icin erken kalktim

NeyyyyyyyHapsuurukluKoronami oldum anne ben
Bugünün hashtag i hapsuruklukorona kuzu uykun varsa uyu zaten o yorgunlukla kesin erken yatarsın bugün de

Ayyy hadi inşallah balım inşallah Güzel günler gelicek bizede o günleride görücez ben çok inanıyorum

Kuzu ilk defa yapcam ben
Salcami ketcapmi koyuyosun
Yaz hele tarifi
Aşkm bn salça ile ketçapı karıştırıyorum sosta çok güzel oluyor tavsiye ederim bn ksap sucugundan yaptıgm için yag koymuyorum salçayı yaptıgın karışıma yag ekle istersn biraz.. öyle ekmege sür sonra tüm malzemeleri diz fırına at 15 dk hazır :))

Günooo beybilerr bugn itibariyle regl olmuş bulunuyorum
Ne zaman antep ne zamannn
Gunaydinnn
Adacayi yaptimm kendimee gusell bii
Bayat ekmek pizzasi yapicam ekmeklerim kalmisti birazz
Denedinizmi hic
Yok canım ben denemedim ama annemde yedim çok lezzetli oluyor. Kuzum sosu için 1 tatlı kaşığı domates salçasına 3 yemek kaşığı kadar ketçap , sıvıyağ ve kekik koyuyoruz. Normal pizzada böyle yapıyorum ben. Yani göz kararı koyuyorum aslında da yaklaşık olarak uydurdum senin için :))
Ayyy hadi inşallah balım inşallah Güzel günler gelicek bizede o günleride görücez ben çok inanıyorum
İnşallah canım benim hala sökmedi benimki çamur gibi geliyor

H halleycik kuzu bnmki pişiyo
bnm antep yarın saat 10.30 da kuzuu bnm kırmızı geldi şimdi leke vuruyor ama sökülürüm birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…