- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #62.381
Sahanee olmuş
Ay hadi inşallah inşallahh . Ben de sökülmezsem kekik içeyim
Canım 24- 40 saat arasında çatlıyor 36. Saat sana verilen ortalama bir süre. Bence spermlerde pr yoksa 3 gün hergünü değerlendirKizlar iğneden sonra 36.saat kesin çatlıyor mu bu yumurtaben degerlendirdim bakalim 36.saati doktor 1 gun ara verin sonra tekrar deneyin dedi.
Canikom hoşgeldin nasılsınSelam kızlar çoktandır girmiyordum hamişler varmış çok sevindimm allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben tedavileri bıraktım hala bi şey yok maalesef
Ooo miss gibi koktu burnumaa
Günaydın çiçeğimmm
Hoşgeldin tatlımm ben de el işine sardın sandım :) nasılsın? Yarın duygu antep yolcusu salı günü ben adanaya.. şuan için öyle :)Aşkolar nasılsınız iyimisiniz neredeyse 1 haftadan fazla oldu giremedim telefonum ekranı kırılmıştı onu tamire gönderdim derken giremedim ne yapıyonuz hamile olanınız varmı ne ettiniz
Benimki de aynı valla :)) demekki hepsi aynıKocam sabah uyanup 45 dakikasini wcde geciriyoo vala sinir krizi gecirdim bu sabah
El işi de yapıyorum da malzeme kalmadıAy hadi inşallah inşallahh . Ben de sökülmezsem kekik içeyim
Canım 24- 40 saat arasında çatlıyor 36. Saat sana verilen ortalama bir süre. Bence spermlerde pr yoksa 3 gün hergünü değerlendir
Canikom hoşgeldin nasılsınaminnn . Ben bu ay tüpe başlıyorum nasipse artık 33 oldum daha çok bekleyemeyeceğim
Günaydın çiçeğimmm
Hoşgeldin tatlımm ben de el işine sardın sandım :) nasılsın? Yarın duygu antep yolcusu salı günü ben adanaya.. şuan için öyle :)
Benimki de aynı valla :)) demekki hepsi aynı
Amin canım duamız bu :) e sipariş verseneeEl işi de yapıyorum da malzeme kalmadıhadi inşallah kavuşursunuz bu vesileyle
Demekki ayni türdenmiş kuzuAy hadi inşallah inşallahh . Ben de sökülmezsem kekik içeyim
Canım 24- 40 saat arasında çatlıyor 36. Saat sana verilen ortalama bir süre. Bence spermlerde pr yoksa 3 gün hergünü değerlendir
Canikom hoşgeldin nasılsınaminnn . Ben bu ay tüpe başlıyorum nasipse artık 33 oldum daha çok bekleyemeyeceğim
Günaydın çiçeğimmm
Hoşgeldin tatlımm ben de el işine sardın sandım :) nasılsın? Yarın duygu antep yolcusu salı günü ben adanaya.. şuan için öyle :)
Benimki de aynı valla :)) demekki hepsi aynı
Benim ki 8.20 de evden çıkması gerekiyor 8.10 gibi uyanıp kalkıp gidiyordu geçen gün dedi ki alarmı 7.30 ayarlarmisin wc falan derken geç kaliyorum gidiyorum orda wcde zaman harcıyorum en iyisi erken uyanmak dediKocam sabah uyanup 45 dakikasini wcde geciriyoo vala sinir krizi gecirdim bu sabah
Ya burda tuhafiyeye gittim malzemele4 daha uygundu internete göre carsi biraz uzak bi kaç gün sonra giderim almayaAmin canım duamız bu :) e sipariş versenee
Yapsinlar ciksinlar 45 dakka needirBenim ki 8.20 de evden çıkması gerekiyor 8.10 gibi uyanıp kalkıp gidiyordu geçen gün dedi ki alarmı 7.30 ayarlarmisin wc falan derken geç kaliyorum gidiyorum orda wcde zaman harcıyorum en iyisi erken uyanmak dediçok rahat tuvalete çıkıyor afedersiniz yer içer sofradan kalkar wc gider alışkanlık olmuş zayıf olmasida ondan bence
Hoşbulduk canımmmİnşallah papatyam inşallah söylediğin gibi olur. Korku içindeyim inan heyecanın yanısıra..
Acaba üşüttün mü canım
Çok ilginç gerçekten. Ömrümde bir kere bunu yaşadım , ona da üzüntü ve stres sebep olmuştu, tedavi olmuyordum yani
Hadi inşallah bu gecikmeler pozitife döner canım benim
Canım benim hoşgeldin. Bakedaecoo da antakyada. O da tüpe başladı daha doğrusu ilk tüp tutmamış var olan dondurulmuş embriyosunu transfer edeceklef o da adeti bekliyor aynı zamanlarda güzel haberler vermemiz mümkün
NeyyyyyyyHapsuurukluKoronami oldum anne ben
Bugünün hashtag i hapsuruklukoronakuzu uykun varsa uyu zaten o yorgunlukla kesin erken yatarsın bugün de
Canım sen nerede yaptırıyorsun tüp bende hataydayımGünooo beybilerr bugn itibariyle regl olmuş bulunuyorum
Ben o kadar kabızlık problemi çekiyorum 45 dk ooturmuyorum bi kere hemen ayaklarım uyusuyorYapsinlar ciksinlar 45 dakka needir
Telide elindee
Cinnet sebebii
Yok kız katmeri kaynatmakla olmazki şeker cinsine yandığım cinsine çekerDemekki ayni türdenmiş kuzu
Ben son örnegi diyordum
Ahhaah hazmı hızlıBenim ki 8.20 de evden çıkması gerekiyor 8.10 gibi uyanıp kalkıp gidiyordu geçen gün dedi ki alarmı 7.30 ayarlarmisin wc falan derken geç kaliyorum gidiyorum orda wcde zaman harcıyorum en iyisi erken uyanmak dediçok rahat tuvalete çıkıyor afedersiniz yer içer sofradan kalkar wc gider alışkanlık olmuş zayıf olmasida ondan bence
Ben de artık burdan alıyorum daha uygun olduğunu farkettim ben de canım doğru diyosunYa burda tuhafiyeye gittim malzemele4 daha uygundu internete göre carsi biraz uzak bi kaç gün sonra giderim almaya
Daraliyorumm benn bikere ruhum daraliyoBen o kadar kabızlık problemi çekiyorum 45 dk ooturmuyorum bi kere hemen ayaklarım uyusuyor
Kız minnak metrekare içinde daralır ruhun tabi e lavanta da kokmuyo sonuçtaDaraliyorumm benn bikere ruhum daraliyo
Hemde ne hız tek rakibi thyYok kız katmeri kaynatmakla olmazki şeker cinsine yandığım cinsine çeker
Ahhaah hazmı hızlı
Ben de artık burdan alıyorum daha uygun olduğunu farkettim ben de canım doğru diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?