Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H halleycik kuzu bnmki pişiyo

bnm antep yarın saat 10.30 da kuzuu bnm kırmızı geldi şimdi leke vuruyor ama sökülürüm birazdan
Ay hadi inşallah inşallahh . Ben de sökülmezsem kekik içeyim
Kizlar iğneden sonra 36.saat kesin çatlıyor mu bu yumurta ben degerlendirdim bakalim 36.saati doktor 1 gun ara verin sonra tekrar deneyin dedi.
Canım 24- 40 saat arasında çatlıyor 36. Saat sana verilen ortalama bir süre. Bence spermlerde pr yoksa 3 gün hergünü değerlendir
Selam kızlar çoktandır girmiyordum hamişler varmış çok sevindimm allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben tedavileri bıraktım hala bi şey yok maalesef
Canikom hoşgeldin nasılsın aminnn . Ben bu ay tüpe başlıyorum nasipse artık 33 oldum daha çok bekleyemeyeceğim
Ooo miss gibi koktu burnumaa
Günaydın çiçeğimmm
Aşkolar nasılsınız iyimisiniz neredeyse 1 haftadan fazla oldu giremedim telefonum ekranı kırılmıştı onu tamire gönderdim derken giremedim ne yapıyonuz hamile olanınız varmı ne ettiniz
Hoşgeldin tatlımm ben de el işine sardın sandım :) nasılsın? Yarın duygu antep yolcusu salı günü ben adanaya.. şuan için öyle :)
Kocam sabah uyanup 45 dakikasini wcde geciriyoo vala sinir krizi gecirdim bu sabah
Benimki de aynı valla :)) demekki hepsi aynı

El işi de yapıyorum da malzeme kalmadı hadi inşallah kavuşursunuz bu vesileyle

Demekki ayni türdenmiş kuzu
Ben son örnegi diyordum

Kocam sabah uyanup 45 dakikasini wcde geciriyoo vala sinir krizi gecirdim bu sabah
Benim ki 8.20 de evden çıkması gerekiyor 8.10 gibi uyanıp kalkıp gidiyordu geçen gün dedi ki alarmı 7.30 ayarlarmisin wc falan derken geç kaliyorum gidiyorum orda wcde zaman harcıyorum en iyisi erken uyanmak dedi çok rahat tuvalete çıkıyor afedersiniz yer içer sofradan kalkar wc gider alışkanlık olmuş zayıf olmasida ondan bence

Yapsinlar ciksinlar 45 dakka needir
Telide elindee
Cinnet sebebii

Hoşbulduk canımmm Ayyy inşallah canım benim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah güzel haberleri veririz ard arda

Demekki ayni türdenmiş kuzu
Ben son örnegi diyordum
Yok kız katmeri kaynatmakla olmazki şeker cinsine yandığım cinsine çeker
Ahhaah hazmı hızlı
Ya burda tuhafiyeye gittim malzemele4 daha uygundu internete göre carsi biraz uzak bi kaç gün sonra giderim almaya
Ben de artık burdan alıyorum daha uygun olduğunu farkettim ben de canım doğru diyosun

Yok kız katmeri kaynatmakla olmazki şeker cinsine yandığım cinsine çeker

Ahhaah hazmı hızlı

Ben de artık burdan alıyorum daha uygun olduğunu farkettim ben de canım doğru diyosun
Hemde ne hız tek rakibi thy
Mesela internette 25gr ip tanesi 7.5 geliyor burda ondan daha fazla olanını 5 tl aldım aynı şekilde kasnaklarda öyle biraz toplu alırsam indirimde yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…