- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #62.401
HahahKız minnak metrekare içinde daralır ruhun tabi e lavanta da kokmuyo sonuçta
Kardeşimde aynısı oda bizimle kalıyor ya ikisi birbiriyle çakıştı mı tamam yaniKız minnak metrekare içinde daralır ruhun tabi e lavanta da kokmuyo sonuçta
Merhaba Eskişehir’de doktor buldunuz mu? Rahim filmi cektirdiniz mi ben de düsünüyorum da hangi hastane doktor ?Valla canım ben Bilecikte yaşıyorum burada malesef özel hastane yok. Eskişehirde birkaç tane duydum ama bilemiyorum henüz rahim filmi falan da çekinmedim bu ay onları yaptırıcam hem bu arada karar vermiş olurum doktora
Bizim adam abdeste gidince hayatından şüphe ediyorum kuzuKocam sabah uyanup 45 dakikasini wcde geciriyoo vala sinir krizi gecirdim bu sabah
Kaynım wc giriyor ordaki lavaboda ellerini yıkıyor çıkıyor banyoya giriyor bide orda saatlerce ellerini yıkıyorBizim adam abdeste gidince hayatından şüphe ediyorum kuzukapıyı tıklarıyorum gusül mü alıyorsun diye
Ayy biz çocukken şehirden misafirler gelirdi. Onlar da musluğa alışkın ne çok su harcarlardı. Çeşmeden su taşımaktan ölürdükKaynım wc giriyor ordaki lavaboda ellerini yıkıyor çıkıyor banyoya giriyor bide orda saatlerce ellerini yıkıyoro gelince 3 günde sıvı sabunluk boşalıyor dolduruyorum tekrardan banyoda da öyle rahat 2 saat çıkmıyor köydeki evlerinde sürekli su olmuyor bidonlara dolduruyorlar eski usul kp kv çıldırıyor suyu bitirdin cik artık diye
Ya gene taşıyacak su varmış bizim koyde öyle değil su sabah 8 gibi gelir 12 ye kadar sonra ertesi gune kadar gelmezAyy biz çocukken şehirden misafirler gelirdi. Onlar da musluğa alışkın ne çok su harcarlardı. Çeşmeden su taşımaktan ölürdük
Canım canımm hoş buldumm hakkında hayırlısı olsun yaşın asla büyük değil endişelenme bu konuda benceAy hadi inşallah inşallahh . Ben de sökülmezsem kekik içeyim
Canım 24- 40 saat arasında çatlıyor 36. Saat sana verilen ortalama bir süre. Bence spermlerde pr yoksa 3 gün hergünü değerlendir
Canikom hoşgeldin nasılsınaminnn . Ben bu ay tüpe başlıyorum nasipse artık 33 oldum daha çok bekleyemeyeceğim
Ooo miss gibi koktu burnumaa
Günaydın çiçeğimmm
Hoşgeldin tatlımm ben de el işine sardın sandım :) nasılsın? Yarın duygu antep yolcusu salı günü ben adanaya.. şuan için öyle :)
Benimki de aynı valla :)) demekki hepsi aynı
En karlı böyle görünüyor tatlım yaptıklarını at da görelim canım ne güzel olmuşlardırHemde ne hız tek rakibi thy
Mesela internette 25gr ip tanesi 7.5 geliyor burda ondan daha fazla olanını 5 tl aldım aynı şekilde kasnaklarda öyle biraz toplu alırsam indirimde yaparlar
Amann hem lavanta kokusu hem pok kokusuHahah
Lavanta koyam iyi fikirr
Ahahah :)) sırası gelen kendinden öncekinin kokusuna mahkumKardeşimde aynısı oda bizimle kalıyor ya ikisi birbiriyle çakıştı mı tamam yani
Kardeşim diyor ki bazen eniştem sıra beklediği için wc girmeye utanıyorum girmeden gidiyorum ise diyordugeçen gün oda da eşim gidip geliyor bende uyukluyorum sabah saat 7 dedim hayirdir hapishane havalandırmadaki mahkumlar gibi ne gidip geliyon diyi wc sırası bekliyorum
Öyle deme canım doğurana kadar 34 olurum çovuk 16 yaşındayken ben 50 olacam evlendiğini görürmüyüm acaba ? Bırak torunu..Canım canımm hoş buldumm hakkında hayırlısı olsun yaşın asla büyük değil endişelenme bu konuda bence
Eşim de diyor ki 2 dk bekleme süresiEn karlı böyle görünüyor tatlım yaptıklarını at da görelim canım ne güzel olmuşlardır
Amann hem lavanta kokusu hem pok kokusu
Ahahah :)) sırası gelen kendinden öncekinin kokusuna mahkum
Öyle deme canım doğurana kadar 34 olurum çovuk 16 yaşındayken ben 50 olacam evlendiğini görürmüyüm acaba ? Bırak torunu..
Demekki kayınço hafif kokutuyo ahahahha :)))Eşim de diyor ki 2 dk bekleme süresi
En karlı böyle görünüyor tatlım yaptıklarını at da görelim canım ne güzel olmuşlardır
Öyle deme canım doğurana kadar 34 olurum çovuk 16 yaşındayken ben 50 olacam evlendiğini görürmüyüm acaba ? Bırak torunu..
Kayınço ondan değil el Yıkamaktan saatlerce kalıyorDemekki kayınço hafif kokutuyo ahahahha :)))
Oyy çok güzeller canım ellerin dert görmesinn
Kayınço ondan değil el Yıkamaktan saatlerce kalıyor
İçine sinmiyosa demek :)) öyle bi hastalık var biliyosun di miYa bi insan 1 saat boyunca sadece ellerini yıkar mı üstelik wc de yıkayıp banyoda da o kadar kalıyor
Aşko böyle yapma kafayı yersin AllamaYa kızlar dun 36.saati degerlendirdim durup durup kendimde belirti arıyorum. Acaba döllenmeyi hisseder miyim diye
Ben de bunu çok düşünüyorum canım. Şayet geç evlense düğünü bile göremeyeceğizÖyle deme canım doğurana kadar 34 olurum çovuk 16 yaşındayken ben 50 olacam evlendiğini görürmüyüm acaba ? Bırak torunu..
Yok kız belli etmez o kadarYa kızlar dun 36.saati degerlendirdim durup durup kendimde belirti arıyorum. Acaba döllenmeyi hisseder miyim diye
Zaten düşündükçe içim sıkılıyor Allahtan o zamana kadar elimizden gitmezse geleceği için birşeyler yaptık yapmaya da devam ediyoruz bakalım.. o da olmazsa sonumuz kötüBen de bunu çok düşünüyorum canım. Şayet geç evlense düğünü bile göremeyeceğizbari para biriktirelim de işi gücü olmasa da erken evlendirelim olmayan çocukları
Ben de o durumdayım canım da onu düşünmüyorum :)En karlı böyle görünüyor tatlım yaptıklarını at da görelim canım ne güzel olmuşlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?