Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız minnak metrekare içinde daralır ruhun tabi e lavanta da kokmuyo sonuçta
Kardeşimde aynısı oda bizimle kalıyor ya ikisi birbiriyle çakıştı mı tamam yani
Kardeşim diyor ki bazen eniştem sıra beklediği için wc girmeye utanıyorum girmeden gidiyorum ise diyordu geçen gün oda da eşim gidip geliyor bende uyukluyorum sabah saat 7 dedim hayirdir hapishane havalandırmadaki mahkumlar gibi ne gidip geliyon diyi wc sırası bekliyorum

Merhaba Eskişehir’de doktor buldunuz mu? Rahim filmi cektirdiniz mi ben de düsünüyorum da hangi hastane doktor ?

Bizim adam abdeste gidince hayatından şüphe ediyorum kuzu kapıyı tıklarıyorum gusül mü alıyorsun diye
Kaynım wc giriyor ordaki lavaboda ellerini yıkıyor çıkıyor banyoya giriyor bide orda saatlerce ellerini yıkıyor o gelince 3 günde sıvı sabunluk boşalıyor dolduruyorum tekrardan banyoda da öyle rahat 2 saat çıkmıyor köydeki evlerinde sürekli su olmuyor bidonlara dolduruyorlar eski usul kp kv çıldırıyor suyu bitirdin cik artık diye

Ayy biz çocukken şehirden misafirler gelirdi. Onlar da musluğa alışkın ne çok su harcarlardı. Çeşmeden su taşımaktan ölürdük

Ayy biz çocukken şehirden misafirler gelirdi. Onlar da musluğa alışkın ne çok su harcarlardı. Çeşmeden su taşımaktan ölürdük
Ya gene taşıyacak su varmış bizim koyde öyle değil su sabah 8 gibi gelir 12 ye kadar sonra ertesi gune kadar gelmez

Canım canımm hoş buldumm hakkında hayırlısı olsun yaşın asla büyük değil endişelenme bu konuda bence

Hemde ne hız tek rakibi thy
Mesela internette 25gr ip tanesi 7.5 geliyor burda ondan daha fazla olanını 5 tl aldım aynı şekilde kasnaklarda öyle biraz toplu alırsam indirimde yaparlar
En karlı böyle görünüyor tatlım yaptıklarını at da görelim canım ne güzel olmuşlardır
Hahah
Lavanta koyam iyi fikirr
Amann hem lavanta kokusu hem pok kokusu
Ahahah :)) sırası gelen kendinden öncekinin kokusuna mahkum
Canım canımm hoş buldumm hakkında hayırlısı olsun yaşın asla büyük değil endişelenme bu konuda bence
Öyle deme canım doğurana kadar 34 olurum çovuk 16 yaşındayken ben 50 olacam evlendiğini görürmüyüm acaba ? Bırak torunu..

Eşim de diyor ki 2 dk bekleme süresi

Eklentiler

• 20210124_153253.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 31
  • 20210122_202018.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 32
  • 20210122_202308.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 29
  • 20210122_202429.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 27
  • 20210118_010331.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 30
Oyy çok güzeller canım ellerin dert görmesinn
Kayınço ondan değil el Yıkamaktan saatlerce kalıyor
psikopatlık diz boyu
Ya bi insan 1 saat boyunca sadece ellerini yıkar mı üstelik wc de yıkayıp banyoda da o kadar kalıyor
İçine sinmiyosa demek :)) öyle bi hastalık var biliyosun di mi
Ya kızlar dun 36.saati degerlendirdim durup durup kendimde belirti arıyorum. Acaba döllenmeyi hisseder miyim diye
Aşko böyle yapma kafayı yersin Allama

Öyle deme canım doğurana kadar 34 olurum çovuk 16 yaşındayken ben 50 olacam evlendiğini görürmüyüm acaba ? Bırak torunu..
Ben de bunu çok düşünüyorum canım. Şayet geç evlense düğünü bile göremeyeceğiz bari para biriktirelim de işi gücü olmasa da erken evlendirelim olmayan çocukları

Ben de bunu çok düşünüyorum canım. Şayet geç evlense düğünü bile göremeyeceğiz bari para biriktirelim de işi gücü olmasa da erken evlendirelim olmayan çocukları
Zaten düşündükçe içim sıkılıyor Allahtan o zamana kadar elimizden gitmezse geleceği için birşeyler yaptık yapmaya da devam ediyoruz bakalım.. o da olmazsa sonumuz kötü

Ben de o durumdayım canım da onu düşünmüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…