Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten düşündükçe içim sıkılıyor Allahtan o zamana kadar elimizden gitmezse geleceği için birşeyler yaptık yapmaya da devam ediyoruz bakalım.. o da olmazsa sonumuz kötü
Kendimizi iyice çökertecek şeyler bulmayı çok iyi beceriyoruz. Ogün bilezik alırken kuyumcu şu modeli al çocuklara da hatıra kalır dedi. Kuyumcu bile beni yaralıyor ya

Yaaa :) bn antepte yaptırdım kuzu bnm doktorum oraya yönlendirdi hiç araştırmadan etmedn direk daldım bu işe yani sn tüp mü yaptırcksn
Evet canım bende başladım tüp bebeğe bende iskenderunda yaptırıyorum işte iğnelere başladık hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah

Yok canım çok dikkat ediyorum aslında. Mantar felanmı anlaamadm daha yeni kültür testi yaptırmıstım ama bilemedim. Galiba iğneden dolayı

Madem bu kadar eminsiniz güzel o halde .
Ben yine de ultrasona girmenizi tavsiye ederim gitme olanağınız varsa. veya doktorunuzu aramalısınız

Ben de o durumdayım canım da onu düşünmüyorum :)
Ben düşünmeden edemiyorum kız :)) stresim sıkıntım hep bundan
Temizlk yapıyom yine yavaştn gelin haydi yardıma
Canım yemek saat kaçta
Kendimizi iyice çökertecek şeyler bulmayı çok iyi beceriyoruz. Ogün bilezik alırken kuyumcu şu modeli al çocuklara da hatıra kalır dedi. Kuyumcu bile beni yaralıyor ya
Hakikaten ya :)) Allah olmayanlara da versin dediği zaman insanlar beni ezikliyolar sanıyorum
Hiç almayayım, yemek hazır olunca haber et
Ahahah +1
Yok canım çok dikkat ediyorum aslında. Mantar felanmı anlaamadm daha yeni kültür testi yaptırmıstım ama bilemedim. Galiba iğneden dolayı
Olabilir tatlım inşallah gebelik müjdesi olur bu akıntılar sana
Selam Kuzu ikisi de çok iyi ama biz impryl ciyiz :)

Bende araştırdım canım ımpryl ileri hız ve morfolojide daha iyiymiş. Bende adet olursam eşime hemen alıcam Bu arada dualarım seninle adet olmuşsun ve tüp bebeğe başlıyormuşsun

Bizim koca yok teoylann .
Birer kap yemek

Bende araştırdım canım ımpryl ileri hız ve morfolojide daha iyiymiş. Bende adet olursam eşime hemen alıcam Bu arada dualarım seninle adet olmuşsun ve tüp bebeğe başlıyormuşsun
Evet canım benim çok tşk ederimmm inşallah adet olmzsın bebişkon gelir canımm
Bendee bu ay basladim baska bitaneye
Daha iyi geldi sanirimm
Kasiklarim agriyo yumurtlamaya sanirimn
Ay inşallah bi bakarsın bu ay sana vesile olur tatlişkom
Bizim koca yok teoylann .
Birer kap yemek
Tembeller sizi
Aynen yemek var ama tembellikten ısıtmadım çayın yanında birşeyler yerim artık
Kısır yoğurdum ben de

Tembeller sizi

Kısır yoğurdum ben de
İnşallah canım benim. Hepimizin yüzü gülsün

Ya kızlar dun 36.saati degerlendirdim durup durup kendimde belirti arıyorum. Acaba döllenmeyi hisseder miyim diye
Sende kocam gibi iliskiden sonra bu sefer oldu yarın doktora gidelim diyordu dün

Tembeller sizi

Kısır yoğurdum ben de
Ben de halka tatlı aldım. Çayla cips keyfi yapacağım. Yürüyüşümü de yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…