- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #62.421
Yaaa :) bn antepte yaptırdım kuzu bnm doktorum oraya yönlendirdi hiç araştırmadan etmedn direk daldım bu işe yani sn tüp mü yaptırcksnCanım sen nerede yaptırıyorsun tüp bende hataydayım
Kendimizi iyice çökertecek şeyler bulmayı çok iyi beceriyoruz. Ogün bilezik alırken kuyumcu şu modeli al çocuklara da hatıra kalır dedi. Kuyumcu bile beni yaralıyor yaZaten düşündükçe içim sıkılıyor Allahtan o zamana kadar elimizden gitmezse geleceği için birşeyler yaptık yapmaya da devam ediyoruz bakalım.. o da olmazsa sonumuz kötü
Hiç almayayım, yemek hazır olunca haber etTemizlk yapıyom yine yavaştngelin haydi yardıma
Evet canım bende başladım tüp bebeğe bende iskenderunda yaptırıyorum işte iğnelere başladık hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallahYaaa :) bn antepte yaptırdım kuzu bnm doktorum oraya yönlendirdi hiç araştırmadan etmedn direk daldım bu işe yani sn tüp mü yaptırcksn
Yok canım çok dikkat ediyorum aslında. Mantar felanmı anlaamadm daha yeni kültür testi yaptırmıstım ama bilemedim. Galiba iğneden dolayıİnşallah papatyam inşallah söylediğin gibi olur. Korku içindeyim inan heyecanın yanısıra..
Acaba üşüttün mü canım
Çok ilginç gerçekten. Ömrümde bir kere bunu yaşadım , ona da üzüntü ve stres sebep olmuştu, tedavi olmuyordum yani
Hadi inşallah bu gecikmeler pozitife döner canım benim
Canım benim hoşgeldin. Bakedaecoo da antakyada. O da tüpe başladı daha doğrusu ilk tüp tutmamış var olan dondurulmuş embriyosunu transfer edeceklef o da adeti bekliyor aynı zamanlarda güzel haberler vermemiz mümkün
NeyyyyyyyHapsuurukluKoronami oldum anne ben
Bugünün hashtag i hapsuruklukoronakuzu uykun varsa uyu zaten o yorgunlukla kesin erken yatarsın bugün de
ahahahaah hiç gülesim yoktuuBizim adam abdeste gidince hayatından şüphe ediyorum kuzukapıyı tıklarıyorum gusül mü alıyorsun diye
Çok normal kesınlıkle ben de aynıyımYa kızlar dun 36.saati degerlendirdim durup durup kendimde belirti arıyorum. Acaba döllenmeyi hisseder miyim diye
Madem bu kadar eminsiniz güzel o halde .Dr uma güveniyorum. Ve karı koca çalışıyorlar, biri yoksa biri, yani iki Dr takip eder beni. Kisti ayak üstü sormuştum kan verdiğim gün, senin yumurtan kiste dönecek boyutta değil için rahat olsun demişti. Ve kisti bilirim, ağrım sızım batmam vs hiçbir seyim yok.çok kişi bakıyor okuyor burada bilgilendirmek için yazıma devam ediyorum.
Ben düşünmeden edemiyorum kız :)) stresim sıkıntım hep bundanBen de o durumdayım canım da onu düşünmüyorum :)
Canım yemek saat kaçtaTemizlk yapıyom yine yavaştngelin haydi yardıma
Hakikaten ya :)) Allah olmayanlara da versin dediği zaman insanlar beni ezikliyolar sanıyorumKendimizi iyice çökertecek şeyler bulmayı çok iyi beceriyoruz. Ogün bilezik alırken kuyumcu şu modeli al çocuklara da hatıra kalır dedi. Kuyumcu bile beni yaralıyor ya
Ahahah +1Hiç almayayım, yemek hazır olunca haber et
Olabilir tatlım inşallah gebelik müjdesi olur bu akıntılar sanaYok canım çok dikkat ediyorum aslında. Mantar felanmı anlaamadm daha yeni kültür testi yaptırmıstım ama bilemedim. Galiba iğneden dolayı
Selam Kuzu ikisi de çok iyi ama biz impryl ciyiz :)Selam KızlarLaRisaCca canım sperm ileri hareket arttırmayla ilgili bir şeyler bakıyordum kk da senin yorumuna denk geldim. Imprly ve proxeed plus arasında kaldım sanırım ileri hızı arttırmak için ımpryl daha iyi di mi ?
Bende araştırdım canım ımpryl ileri hız ve morfolojide daha iyiymiş. Bende adet olursam eşime hemen alıcamBen düşünmeden edemiyorum kız :)) stresim sıkıntım hep bundan
Canım yemek saat kaçta
Hakikaten ya :)) Allah olmayanlara da versin dediği zaman insanlar beni ezikliyolar sanıyorum
Ahahah +1
Olabilir tatlım inşallah gebelik müjdesi olur bu akıntılar sana
Selam Kuzu ikisi de çok iyi ama biz impryl ciyiz :)
Bizim koca yok teoylann .Ben düşünmeden edemiyorum kız :)) stresim sıkıntım hep bundan
Canım yemek saat kaçta
Hakikaten ya :)) Allah olmayanlara da versin dediği zaman insanlar beni ezikliyolar sanıyorum
Ahahah +1
Olabilir tatlım inşallah gebelik müjdesi olur bu akıntılar sana
Selam Kuzu ikisi de çok iyi ama biz impryl ciyiz :)
Aynen yemek var ama tembellikten ısıtmadımBizim koca yok teoylann .
Birer kap yemek
Evet canım benim çok tşk ederimmmBende araştırdım canım ımpryl ileri hız ve morfolojide daha iyiymiş. Bende adet olursam eşime hemen alıcamBu arada dualarım seninle adet olmuşsun ve tüp bebeğe başlıyormuşsun
Ay inşallah bi bakarsın bu ay sana vesile olur tatlişkomBendee bu ay basladim baska bitaneye
Daha iyi geldi sanirimm
Kasiklarim agriyo yumurtlamaya sanirimn
Tembeller siziBizim koca yok teoylann .
Birer kap yemek
Kısır yoğurdum ben deAynen yemek var ama tembellikten ısıtmadımçayın yanında birşeyler yerim artık
Lariye komşu olaydik kısır yeerdik bugun tühEvet canım benim çok tşk ederimmminşallah adet olmzsın bebişkon gelir canımm
Ay inşallah bi bakarsın bu ay sana vesile olur tatlişkom
Tembeller sizi
Kısır yoğurdum ben de
İnşallah canım benim. Hepimizin yüzü gülsünEvet canım benim çok tşk ederimmminşallah adet olmzsın bebişkon gelir canımm
Tembeller sizi
Kısır yoğurdum ben de
Sende kocam gibi iliskiden sonra bu sefer oldu yarın doktora gidelim diyordu dünYa kızlar dun 36.saati degerlendirdim durup durup kendimde belirti arıyorum. Acaba döllenmeyi hisseder miyim diye
Ben de halka tatlı aldım. Çayla cips keyfi yapacağım. Yürüyüşümü de yaptımEvet canım benim çok tşk ederimmminşallah adet olmzsın bebişkon gelir canımm
Tembeller sizi
Kısır yoğurdum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?