Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyy çok güzeller canım ellerin dert görmesinn

psikopatlık diz boyu

İçine sinmiyosa demek :)) öyle bi hastalık var biliyosun di mi

Aşko böyle yapma kafayı yersin Allama
Teşekkür ederim canım

Eşimin arkadaşı önermiş onlarda 3 yıldır bebek istiyormuş proxeed plus doktor bununla birlikte keçi boynuzu tüket tavuk eti tüketme demiş benim de eşim aşırı derece de tavuk eti yer neredeyse iki günde 1 diyebilirim kırmızı etle arası yok şuan keçi boynuzu harnup pekmezi kullanıyor eczaneden almıştım eğer olmazsa şubatta bu ilaca başlamayı düşünüyor

Yenin de siz yenin yahu

Sende kocam gibi iliskiden sonra bu sefer oldu yarın doktora gidelim diyordu dün
Benımkısı ilişkiden 2 gün sonra test yap kesin çıkar diyor . Her eve geldiğinde de hamılemısın diye soruyor. Tövbe estağfirullah

Benımkısı ilişkiden 2 gün sonra test yap kesin çıkar diyor . Her eve geldiğinde de hamılemısın diye soruyor. Tövbe estağfirullah
Sana en azından soruyor bana her ay bu ay oldu tuttu hissediyorum diyor

amin canım benm hepimizn tez zamanda insallah

Abla inşallah bilac gün sonra bomba haberlerim var hala da verebilirim ben hala örüyorum ayrıca sipariş de alıyorum ama bugün bıraktım kendimi temizliğe verdim ağı kaldirmamaya calisarak
M Mervvvveeeeeee nasılsın kuzu? Bak @LaRisaCca ablanada örgü örmeyi alıştırdın, artık sayfaya uğramıyor

Ayseee1987
Geçen gün eşime o kadar ısrar ettim ki bi salla bacaklarımı be olacak diye ısrarlarıma dayanamadı salladı o kadar komikti ki
Allah iyiliğini versin. Unutmayacağınız bir anınız daha olmuş işte negüzel

Ayseee1987 son durum nedir ne yaptın nerelerdesin
Canım bugün adet oldum bi yandan sancım var, bir yandan misafirim vardı zor bir gün geçiriyorum
Bu ayda et parçası gelecekmi onu bekliyorum, gelirse patolojiye gönderecem. Normalden daha çok sancı çekiyorum.
Sen nasılsın? Herşey yolundamı?

Ben türktelkom sınırsız 16mbps full paket kullanıyoruz 107 TL ödüyoruz.
Ama Şubat ayında taahhüt bitiyor araştırma içindeyim yoksa yine devam bu pakete.

Madem bu kadar eminsiniz güzel o halde .
Ben yine de ultrasona girmenizi tavsiye ederim gitme olanağınız varsa. veya doktorunuzu aramalısınız
O gün kan sonuçları için gitmemi beklemişlerdir eminim, keza ben e nabızdan baktım. Şayet gitseydim eminim ultrasona alıcak lardı. Bikaç gün daha beklicem, ben hava değişimine yoruyorum gecikmeyi. 35 gün geçsin. Belki de erken menapozdur 39 yaşındayım, olabilir. Ama kist değil eminim. Hiç bir ağrım sızım yok. Ateşim bile yok. Akıntım da yok, şu saat oldu. Zaten Dr larda 35 günden sonra gelin diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…