- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #62.461
Hyrlı olsun canm yeni tedavib hakkında da hyrlısı olsun inşallah senin herhangi bir sorunun varmıydıEvet canım bende başladım tüp bebeğe bende iskenderunda yaptırıyorum işte iğnelere başladık hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Ahh hergün bana gelin isterdim keyifle yer içerdikLariye komşu olaydik kısır yeerdik bugun tüh
Biz onu gündüz yaptık :))Ben de halka tatlı aldım. Çayla cips keyfi yapacağım. Yürüyüşümü de yaptım
Kısırlık yaptığını söylüyorlar canımTavuk etini hiç duymamıştım canım.
Hayal edince koptumAyseee1987
Geçen gün eşime o kadar ısrar ettim ki bi salla bacaklarımı be olacak diye ısrarlarıma dayanamadı salladı o kadar komikti ki
CanımsınnnnYenin de siz yenin yahu
Maşallah canım Allah sağlıkla tamamına erdirsinBende duymamıştım doktor öyle demiş arkadaşına oda zaten 1 kutuyu bitirmiş 2 kutuda hamile kalmış eşi
Maşallah.. gelecek olana mani olamıyosun ama bence tedavi gebeliği sadece herkes saklıyorYakın bi zamanda 40 a yakın olan kuzenimin gebelik haberini aldım hemde ikizmis ama kendisinin aşırı derecede kilosu var şekeri var inşallah sağlıklı gebelik gecirir
Ahahah bayıldım bunaBenımkısı ilişkiden 2 gün sonra test yap kesin çıkar diyor . Her eve geldiğinde de hamılemısın diye soruyor. Tövbe estağfirullah
Kız ne haberi hemen anlat bakalımAbla inşallah bilac gün sonra bomba haberlerim var hala da verebilirim ben hala örüyorum ayrıca sipariş de alıyorum ama bugün bıraktım kendimi temizliğe verdim ağı kaldirmamaya calisarak
Canikom benden düşenleri bir görsen bu adette düşük yapıyosun sanırsınAllah iyiliğini versin. Unutmayacağınız bir anınız daha olmuş işte negüzel
Canım bugün adet oldum bi yandan sancım var, bir yandan misafirim vardı zor bir gün geçiriyorum
Bu ayda et parçası gelecekmi onu bekliyorum, gelirse patolojiye gönderecem. Normalden daha çok sancı çekiyorum.
Sen nasılsın? Herşey yolundamı?
Yarın ben de araştırcam kuzumBen türktelkom sınırsız 16mbps full paket kullanıyoruz 107 TL ödüyoruz.
Ama Şubat ayında taahhüt bitiyor araştırma içindeyim yoksa yine devam bu pakete.
Aynen tatlım bana iyi geldiAma.abla orunce insannin kafası rahatliyo cidden örgü orenler anlar halimizi
Ben de sana onu sormak için girdim canım evet kana döndü ama sadece wc de geliyor şuan kendi kendine pede akan birşey yok şuan ama pıhtı pıhtı gidiyo wc de tam sökülme yok göğüs ağrısı bitti öyle bi sancı filan da yokBnm yine kanamam yok aglamk istiyorummm sen söküldün mü o kdr da hareket ettm sökülsün dir söküldü ama sözde kanamam var hç sancımda yokLaRisaCca
hay allah ya, geçmişolsun kolaygelsin dinlen de geçer sancın inşallahCanım bugün adet oldum bi yandan sancım var, bir yandan misafirim vardı zor bir gün geçiriyorum
Bu ayda et parçası gelecekmi onu bekliyorum, gelirse patolojiye gönderecem. Normalden daha çok sancı çekiyorum.
Sen nasılsın? Herşey yolundamı?
Bnde sabah öyleydi şimdi ped e sabahtn beri çok az gelmiş kesilmiş gibi anlayacagn bn anlamıyorm bu adetlerimi artık çok tuhaf bir hal almaya başladı hayra çıksın kuzumBen de sana onu sormak için girdim canım evet kana döndü ama sadece wc de geliyor şuan kendi kendine pede akan birşey yok şuan ama pıhtı pıhtı gidiyo wc de tam sökülme yok göğüs ağrısı bitti öyle bi sancı filan da yok
Alttaki de slik çizgi gördüm.
Bu durdukça belirginlesti hala duruyo elimde ikisini 2 şer dakika aralıkla yaptım durdukça belirdi ama o köyü çizgi kadar belirgin değildi adet günüm geciktikce heyecanım daha çok artiyoAlttaki de slik çizgi gördüm.
İnşallah vardır canım 1 2 gün daha bekle kan ver bakalım ne çıkacak sonuç merakla bekliyor olacağım.Bu durdukça belirginlesti hala duruyo elimde ikisini 2 şer dakika aralıkla yaptım durdukça belirdi ama o köyü çizgi kadar belirgin değildi adet günüm geciktikce heyecanım daha çok artiyo
Canım ovülasyon testinde pik görüyorum ama sonrasında da koyu gidiyor ve gebelik testleride silik fln çıkıyor, onların hepsinin sebebi yumurtalık kisti olabilirmi acaba benim yumurtalar çatlamıyorda kistmi oluyor diye düşünüyorum.Ahh hergün bana gelin isterdim keyifle yer içerdik
Biz onu gündüz yaptık :))
Kısırlık yaptığını söylüyorlar canım
Hayal edince koptum
Canımsınnnn
Maşallah canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin
Maşallah.. gelecek olana mani olamıyosun ama bence tedavi gebeliği sadece herkes saklıyor
Ahahah bayıldım buna
Kız ne haberi hemen anlat bakalım
Canikom benden düşenleri bir görsen bu adette düşük yapıyosun sanırsın
Yarın ben de araştırcam kuzum
Aynen tatlım bana iyi geldi
Ben ne biçim heyecanlıyım şimdi kalkıp gidip veresim var ama daha etkendir diue vermiyorum bedenimi sıcak tutmaya çalışıyorum çok ağır işler yapmıyorum elimden geldikçe dikkatli beslenmeye calisiyorumİnşallah vardır canım 1 2 gün daha bekle kan ver bakalım ne çıkacak sonuç merakla bekliyor olacağım.
Sağolasın canım seninde inşallah gönlüne göre olsunHyrlı olsun canm yeni tedavib hakkında da hyrlısı olsun inşallah senin herhangi bir sorunun varmıydı
Evet canım geçmiş aylarda hiç sancım olmuyordu, hatta o rahim ağzı biraz yan fln demişti ya doktor, o durum düzeldikten sonra bende sık idrara çıkma durumum son bulmuştu o konuda çok rahatlamıştım.hay allah ya, geçmişolsun kolaygelsin dinlen de geçer sancın inşallahbizdeki darlıkla mı alakalı acaba bu ağrı, bnm de aşılamadan önce darlıktan dolayı sancılı olurdu sonra aşılamada açınca sancısız olmaya başlamıştı, sn öyle bişey farketmişmiydşn hiç?
ben iyi normal devam şuan değerlendirmeye çalışıyorum günleri işte, bakalım
ANladım canım bnde de çikolata kisti vardı miyomla beraber miyom rahmin arkasındaydı ikisini de ameliyat ile aldırdım ameliyat olalı martta 1 sene olck hala olmadı dondurulmş embriyom vardı onu transfer için tedaviye başladım geri ilki kimyasal sonuçlanmıştı.. bakalım inşallah bu sfer tutar adet kanamalarımda git gide azalma oluyor cnkü ..Sağolasın canım seninde inşallah gönlüne göre olsungörünürde eşimde de bende de bi sorun yok benim miyomum var rahim dışında ama etkilemez diyorlar henüz boyutu küçükmüş canım burda mozaiğe gittim bi orda ümit bey ameliyat dedi onun dışında kime gittiysem sıkıntı yok dedi bide rahim biraz tersmiş oda etkilemez diyolar canım sende?
Bende bu paketi kullanıyorum ama hiç memnun değilim 2+1 Evde oturmaya rağmen salondan yatak odasına çekmiyor bazen aynı oda icinde bile sıkıntılı 102 tl ödüyorum eşim 130 tl tasinabilir internet almışlar iş yerine istediğin yere götürüp kullanabiliyorsun sadece priz olsun yeterli bu biterse ondan almayı düşünüyorumBen türktelkom sınırsız 16mbps full paket kullanıyoruz 107 TL ödüyoruz.
Ama Şubat ayında taahhüt bitiyor araştırma içindeyim yoksa yine devam bu pakete.
Miyomun boyutu neydi canım bende kafama baya koymuştum ameliyatı ama rahim dışında ve 3 buçk cm 2 cm 2 bçk cm baskılamıyor dediler kendi doktorumada sordum oda aynısını dedi çikolata kistini bilmiyorum o etkiliyor mu canımANladım canım bnde de çikolata kisti vardı miyomla beraber miyom rahmin arkasındaydı ikisini de ameliyat ile aldırdım ameliyat olalı martta 1 sene olck hala olmadı dondurulmş embriyom vardı onu transfer için tedaviye başladım geri ilki kimyasal sonuçlanmıştı.. bakalım inşallah bu sfer tutar adet kanamalarımda git gide azalma oluyor cnkü ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?