Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lariye komşu olaydik kısır yeerdik bugun tüh
Ahh hergün bana gelin isterdim keyifle yer içerdik
Ben de halka tatlı aldım. Çayla cips keyfi yapacağım. Yürüyüşümü de yaptım
Biz onu gündüz yaptık :))
Tavuk etini hiç duymamıştım canım.
Kısırlık yaptığını söylüyorlar canım
Ayseee1987
Geçen gün eşime o kadar ısrar ettim ki bi salla bacaklarımı be olacak diye ısrarlarıma dayanamadı salladı o kadar komikti ki
Hayal edince koptum
Yenin de siz yenin yahu
Canımsınnnn
Bende duymamıştım doktor öyle demiş arkadaşına oda zaten 1 kutuyu bitirmiş 2 kutuda hamile kalmış eşi
Maşallah canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin
Yakın bi zamanda 40 a yakın olan kuzenimin gebelik haberini aldım hemde ikizmis ama kendisinin aşırı derecede kilosu var şekeri var inşallah sağlıklı gebelik gecirir
Maşallah.. gelecek olana mani olamıyosun ama bence tedavi gebeliği sadece herkes saklıyor
Benımkısı ilişkiden 2 gün sonra test yap kesin çıkar diyor . Her eve geldiğinde de hamılemısın diye soruyor. Tövbe estağfirullah
Ahahah bayıldım buna
Abla inşallah bilac gün sonra bomba haberlerim var hala da verebilirim ben hala örüyorum ayrıca sipariş de alıyorum ama bugün bıraktım kendimi temizliğe verdim ağı kaldirmamaya calisarak
Kız ne haberi hemen anlat bakalım
Canikom benden düşenleri bir görsen bu adette düşük yapıyosun sanırsın
Ben türktelkom sınırsız 16mbps full paket kullanıyoruz 107 TL ödüyoruz.
Ama Şubat ayında taahhüt bitiyor araştırma içindeyim yoksa yine devam bu pakete.
Yarın ben de araştırcam kuzum
Ama.abla orunce insannin kafası rahatliyo cidden örgü orenler anlar halimizi
Aynen tatlım bana iyi geldi

Bnm yine kanamam yok aglamk istiyorummm sen söküldün mü o kdr da hareket ettm sökülsün dir söküldü ama sözde kanamam var hç sancımda yok LaRisaCca
Ben de sana onu sormak için girdim canım evet kana döndü ama sadece wc de geliyor şuan kendi kendine pede akan birşey yok şuan ama pıhtı pıhtı gidiyo wc de tam sökülme yok göğüs ağrısı bitti öyle bi sancı filan da yok

hay allah ya, geçmişolsun kolaygelsin dinlen de geçer sancın inşallah bizdeki darlıkla mı alakalı acaba bu ağrı, bnm de aşılamadan önce darlıktan dolayı sancılı olurdu sonra aşılamada açınca sancısız olmaya başlamıştı, sn öyle bişey farketmişmiydşn hiç?
ben iyi normal devam şuan değerlendirmeye çalışıyorum günleri işte, bakalım

Bnde sabah öyleydi şimdi ped e sabahtn beri çok az gelmiş kesilmiş gibi anlayacagn bn anlamıyorm bu adetlerimi artık çok tuhaf bir hal almaya başladı hayra çıksın kuzum

Bunu şimdi soyl3 anlatıyım adetim 3 gün gecikti geven ay 1 hafta gecikmisti bu ay gecikmiş haliyle üstüne 3 gün gecikti için t3stbyaptim 5 dakika bile olmadan ikisi belirginleşmeye başladı ertesi gün kan vermeye gittim 0.100 çıktı doktorum 1 hafta 10 gün daha bekle belki yeni olduğu için gozukmuyodu4 dedi yarın 9.gun hala adet olmadım ama

Alttaki de slik çizgi gördüm.
Bu durdukça belirginlesti hala duruyo elimde ikisini 2 şer dakika aralıkla yaptım durdukça belirdi ama o köyü çizgi kadar belirgin değildi adet günüm geciktikce heyecanım daha çok artiyo

Bu durdukça belirginlesti hala duruyo elimde ikisini 2 şer dakika aralıkla yaptım durdukça belirdi ama o köyü çizgi kadar belirgin değildi adet günüm geciktikce heyecanım daha çok artiyo
İnşallah vardır canım 1 2 gün daha bekle kan ver bakalım ne çıkacak sonuç merakla bekliyor olacağım.

Canım ovülasyon testinde pik görüyorum ama sonrasında da koyu gidiyor ve gebelik testleride silik fln çıkıyor, onların hepsinin sebebi yumurtalık kisti olabilirmi acaba benim yumurtalar çatlamıyorda kistmi oluyor diye düşünüyorum.
Yumurtalık kisti adetle atılırmış ya. Yani belkide büyüyor ama çatlamıyordur patolojiye gönderirsem en azından ne olduğunu anlarım.

İnşallah vardır canım 1 2 gün daha bekle kan ver bakalım ne çıkacak sonuç merakla bekliyor olacağım.
Ben ne biçim heyecanlıyım şimdi kalkıp gidip veresim var ama daha etkendir diue vermiyorum bedenimi sıcak tutmaya çalışıyorum çok ağır işler yapmıyorum elimden geldikçe dikkatli beslenmeye calisiyorum

Hyrlı olsun canm yeni tedavib hakkında da hyrlısı olsun inşallah senin herhangi bir sorunun varmıydı
Sağolasın canım seninde inşallah gönlüne göre olsun görünürde eşimde de bende de bi sorun yok benim miyomum var rahim dışında ama etkilemez diyorlar henüz boyutu küçükmüş canım burda mozaiğe gittim bi orda ümit bey ameliyat dedi onun dışında kime gittiysem sıkıntı yok dedi bide rahim biraz tersmiş oda etkilemez diyolar canım sende?

Evet canım geçmiş aylarda hiç sancım olmuyordu, hatta o rahim ağzı biraz yan fln demişti ya doktor, o durum düzeldikten sonra bende sık idrara çıkma durumum son bulmuştu o konuda çok rahatlamıştım.

ANladım canım bnde de çikolata kisti vardı miyomla beraber miyom rahmin arkasındaydı ikisini de ameliyat ile aldırdım ameliyat olalı martta 1 sene olck hala olmadı dondurulmş embriyom vardı onu transfer için tedaviye başladım geri ilki kimyasal sonuçlanmıştı.. bakalım inşallah bu sfer tutar adet kanamalarımda git gide azalma oluyor cnkü ..

Ben türktelkom sınırsız 16mbps full paket kullanıyoruz 107 TL ödüyoruz.
Ama Şubat ayında taahhüt bitiyor araştırma içindeyim yoksa yine devam bu pakete.
Bende bu paketi kullanıyorum ama hiç memnun değilim 2+1 Evde oturmaya rağmen salondan yatak odasına çekmiyor bazen aynı oda icinde bile sıkıntılı 102 tl ödüyorum eşim 130 tl tasinabilir internet almışlar iş yerine istediğin yere götürüp kullanabiliyorsun sadece priz olsun yeterli bu biterse ondan almayı düşünüyorum

Miyomun boyutu neydi canım bende kafama baya koymuştum ameliyatı ama rahim dışında ve 3 buçk cm 2 cm 2 bçk cm baskılamıyor dediler kendi doktorumada sordum oda aynısını dedi çikolata kistini bilmiyorum o etkiliyor mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…