Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benimde biara adetlerim çok azalmıştı canım buarada prolaktinim yükselmiş meğer belki onla alakalıdır canım

Evet canım geçmiş aylarda hiç sancım olmuyordu, hatta o rahim ağzı biraz yan fln demişti ya doktor, o durum düzeldikten sonra bende sık idrara çıkma durumum son bulmuştu o konuda çok rahatlamıştım.
Benim son 2 aydır adetim çok değişti gunu değişmedi düzenli de sadece ilk gün lekeli ikinci gün yoğun üçüncü gün normal sonra hep lekeli geliyor önceden pihtiliydi şimdi pıhtıda yok anlam veremedim

Ya benimde biara adetlerim çok azalmıştı canım buarada prolaktinim yükselmiş meğer belki onla alakalıdır canım
Ben test yaptırdım bende sorun yoktu hormonda ama ben de de azalma var

Yok cnm prolaktinim iyi bnm nedn kaynaklanıyor bilmiyorum amh yaptırcktm transfere karar verince kaldı inşallah tutar tutmazsa baktırcm amh ye .. bnm miyom 6 cm di canm valla cnm kiminde bu kist engelliyo kimnde engellemiyo bünye ile alaklı galba bnde çözemedm iyi olur inşallah

Ben test yaptırdım bende sorun yoktu hormonda ama ben de de azalma var
Snde de mi cnm ya bndede baya az ya çok özür dilerim ama resmn sabahtn beri bi tek ped ileyim sadece ortası dolmuş o kdr ve yarına tam biter 2 gün de leke snra biter her ay böyle oluyor artık

Belki mevsim geçişleriyle alakalıdır canım sen ne zaman transfer yaptırcaksın dondurulmuş embriyoda şans daha çokmuş buarada inşallah gönlüne göre olur canım

Belki mevsim geçişleriyle alakalıdır canım sen ne zaman transfer yaptırcaksın dondurulmuş embriyoda şans daha çokmuş buarada inşallah gönlüne göre olur canım
Yok cnm bn kaç aylardır öyle bn türlü mevsimleri geçiremedm kuzum öyle diolar ama baklm o şans bize güleck mi allah hyrlısını nasip etsn hepmze bnmki 5.gün embryosu 3aa kalitede

Snde de mi cnm ya bndede baya az ya çok özür dilerim ama resmn sabahtn beri bi tek ped ileyim sadece ortası dolmuş o kdr ve yarına tam biter 2 gün de leke snra biter her ay böyle oluyor artık
Baya azalmış seninki de ama benimki o kadar değil

Ben ne biçim heyecanlıyım şimdi kalkıp gidip veresim var ama daha etkendir diue vermiyorum bedenimi sıcak tutmaya çalışıyorum çok ağır işler yapmıyorum elimden geldikçe dikkatli beslenmeye calisiyorum
Mervem seni üzmek istemem ama 0.100 yükselmez canım. LaRisaCca geçen ay 2li değer gördü. Buna rağmen adet oldu. İnşallah vardır canım

Yok cnm bn kaç aylardır öyle bn türlü mevsimleri geçiremedm kuzum öyle diolar ama baklm o şans bize güleck mi allah hyrlısını nasip etsn hepmze bnmki 5.gün embryosu 3aa kalitede
5. Gün embriyosu iyi diyorlar canım hadi inşallah şans güler olumlu düşün olumlu olsun inşallah başka embriyon var mı canım ben yeni başladım şuan çok bişey bilmiyorum biraz heyecanlı biraz stresli geçiriyorum günleri bakalım

Mervem seni üzmek istemem ama 0.100 yükselmez canım. LaRisaCca geçen ay 2li değer gördü. Buna rağmen adet oldu. İnşallah vardır canım
Beklicez bakalım ablacım inşallah yolsa da moral bozacak halim uok eninde sonunda olacak rabbim büyük derdi de verir dermanı da o yüzden çok gerilmiyorum

Yok cnm başka bi tane var sadece kaliteli dediler aynen bizede baklm ne olck iyi olur inşallah bnde tecrübeli olmama ragmn korku ve endişe var cnm çok normal iyi olck her zmn morelini yüksek tut

Evet canım geçmiş aylarda hiç sancım olmuyordu, hatta o rahim ağzı biraz yan fln demişti ya doktor, o durum düzeldikten sonra bende sık idrara çıkma durumum son bulmuştu o konuda çok rahatlamıştım.
Allah allah acaba yeniden mi yana kaydıki, ne olucak bizim bu durum ya her ay bi değişik şeyler

Yok cnm başka bi tane var sadece kaliteli dediler aynen bizede baklm ne olck iyi olur inşallah bnde tecrübeli olmama ragmn korku ve endişe var cnm çok normal iyi olck her zmn morelini yüksek tut
Yaa ben ilk aşılama yaptırdığımda da çok heyecan ve korku yaşadım bunda bilmiyorum embriyoyu koyarken hissediyor musun canım benim aşılamada biraz canım yanmıştı da içime doğdu bence sen güzel haberler alacaksın canım Allahın izniyle

Mervem canımıniçi sana hep şu doktoru değiştir diyorum. Kuzucum bak. Eğer bir idrar testinde çizgi çıkıyorsa kanda 10 un üzerinde olmalıdır ki idrara geçsin yani hcg önce kanda yükselir sonra idrarda o yüzden senin gecikmenin sebebi inşallah gebeliktir, geç döllenmedir inşallah bebeğin gelmiştir ama değilse doktorunu artık değiştir lütfen sana zaman kaybettiriyor
Bnde sabah öyleydi şimdi ped e sabahtn beri çok az gelmiş kesilmiş gibi anlayacagn bn anlamıyorm bu adetlerimi artık çok tuhaf bir hal almaya başladı hayra çıksın kuzum
Benim şimdi ilk defa pede geldi biraz artık söküldü şükür
Ahh ahh canım
Kuzum hcg değerini yükselten bir sıkıntı vardır bu ne olabilir bunun araştırılması gerekiyoe
Aynen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…