- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #62.481
Ya benimde biara adetlerim çok azalmıştı canım buarada prolaktinim yükselmiş meğer belki onla alakalıdır canımANladım canım bnde de çikolata kisti vardı miyomla beraber miyom rahmin arkasındaydı ikisini de ameliyat ile aldırdım ameliyat olalı martta 1 sene olck hala olmadı dondurulmş embriyom vardı onu transfer için tedaviye başladım geri ilki kimyasal sonuçlanmıştı.. bakalım inşallah bu sfer tutar adet kanamalarımda git gide azalma oluyor cnkü ..
Benim son 2 aydır adetim çok değişti gunu değişmedi düzenli de sadece ilk gün lekeli ikinci gün yoğun üçüncü gün normal sonra hep lekeli geliyor önceden pihtiliydi şimdi pıhtıda yok anlam veremedimEvet canım geçmiş aylarda hiç sancım olmuyordu, hatta o rahim ağzı biraz yan fln demişti ya doktor, o durum düzeldikten sonra bende sık idrara çıkma durumum son bulmuştu o konuda çok rahatlamıştım.
Ben test yaptırdım bende sorun yoktu hormonda ama ben de de azalma varYa benimde biara adetlerim çok azalmıştı canım buarada prolaktinim yükselmiş meğer belki onla alakalıdır canım
Belki mevsim geçişinden kaynaklıdır canım hormonlarda bi sıkıntı yoksaBen test yaptırdım bende sorun yoktu hormonda ama ben de de azalma var
Yok cnm prolaktinim iyi bnm nedn kaynaklanıyor bilmiyorum amh yaptırcktm transfere karar verince kaldı inşallah tutar tutmazsa baktırcm amh ye .. bnm miyom 6 cm di canm valla cnm kiminde bu kist engelliyo kimnde engellemiyo bünye ile alaklı galba bnde çözemedm iyi olur inşallahYa benimde biara adetlerim çok azalmıştı canım buarada prolaktinim yükselmiş meğer belki onla alakalıdır canım
Snde de mi cnm ya bndede baya az ya çok özür dilerim ama resmn sabahtn beri bi tek ped ileyim sadece ortası dolmuş o kdr ve yarına tam biter 2 gün de leke snra biter her ay böyle oluyor artıkBen test yaptırdım bende sorun yoktu hormonda ama ben de de azalma var
Belki mevsim geçişleriyle alakalıdır canımYok cnm prolaktinim iyi bnm nedn kaynaklanıyor bilmiyorum amh yaptırcktm transfere karar verince kaldı inşallah tutar tutmazsa baktırcm amh ye .. bnm miyom 6 cm di canm valla cnm kiminde bu kist engelliyo kimnde engellemiyo bünye ile alaklı galba bnde çözemedm iyi olur inşallah
Yok cnm bn kaç aylardır öyle bn türlü mevsimleri geçiremedmBelki mevsim geçişleriyle alakalıdır canımsen ne zaman transfer yaptırcaksın dondurulmuş embriyoda şans daha çokmuş buarada inşallah gönlüne göre olur canım
Baya azalmış seninki de ama benimki o kadar değilSnde de mi cnm ya bndede baya az ya çok özür dilerim ama resmn sabahtn beri bi tek ped ileyim sadece ortası dolmuş o kdr ve yarına tam biter 2 gün de leke snra biter her ay böyle oluyor artık
Bnmki o kdr az işte canm o yzdn çok endişeleniyorumBaya azalmış seninki de ama benimki o kadar değil
Mervem seni üzmek istemem ama 0.100 yükselmez canım.Ben ne biçim heyecanlıyım şimdi kalkıp gidip veresim var ama daha etkendir diue vermiyorum bedenimi sıcak tutmaya çalışıyorum çok ağır işler yapmıyorum elimden geldikçe dikkatli beslenmeye calisiyorum
5. Gün embriyosu iyi diyorlar canım hadi inşallah şans güler olumlu düşün olumlu olsun inşallahYok cnm bn kaç aylardır öyle bn türlü mevsimleri geçiremedmkuzum öyle diolar ama baklm o şans bize güleck mi allah hyrlısını nasip etsn hepmze bnmki 5.gün embryosu 3aa kalitede
Beklicez bakalım ablacım inşallah yolsa da moral bozacak halim uok eninde sonunda olacak rabbim büyük derdi de verir dermanı da o yüzden çok gerilmiyorumMervem seni üzmek istemem ama 0.100 yükselmez canım.LaRisaCca geçen ay 2li değer gördü. Buna rağmen adet oldu. İnşallah vardır canım
5. Gün embriyosu iyi diyorlar canım hadi inşallah şans güler olumlu düşün olumlu olsun inşallahbaşka embriyon var mı canım ben yeni başladım şuan çok bişey bilmiyorum biraz heyecanlı biraz stresli geçiriyorum günleri bakalım
Allah allah acaba yeniden mi yana kaydıki, ne olucak bizim bu durum ya her ay bi değişik şeylerEvet canım geçmiş aylarda hiç sancım olmuyordu, hatta o rahim ağzı biraz yan fln demişti ya doktor, o durum düzeldikten sonra bende sık idrara çıkma durumum son bulmuştu o konuda çok rahatlamıştım.
Yaa ben ilk aşılama yaptırdığımda da çok heyecan ve korku yaşadım bunda bilmiyorumYok cnm başka bi tane var sadece kaliteli dediler aynen bizede baklm ne olck iyi olur inşallah bnde tecrübeli olmama ragmn korku ve endişe var cnmçok normal iyi olck her zmn morelini yüksek tut
Mervem canımıniçi sana hep şu doktoru değiştir diyorum. Kuzucum bak. Eğer bir idrar testinde çizgi çıkıyorsa kanda 10 un üzerinde olmalıdır ki idrara geçsin yani hcg önce kanda yükselir sonra idrarda o yüzden senin gecikmenin sebebi inşallah gebeliktir, geç döllenmedir inşallah bebeğin gelmiştir ama değilse doktorunu artık değiştir lütfen sana zaman kaybettiriyor
Benim şimdi ilk defa pede geldi biraz artık söküldü şükürBnde sabah öyleydi şimdi ped e sabahtn beri çok az gelmiş kesilmiş gibi anlayacagn bn anlamıyorm bu adetlerimi artık çok tuhaf bir hal almaya başladı hayra çıksın kuzum
Ahh ahh canımBunu şimdi soyl3 anlatıyım adetim 3 gün gecikti geven ay 1 hafta gecikmisti bu ay gecikmiş haliyle üstüne 3 gün gecikti için t3stbyaptim 5 dakika bile olmadan ikisi belirginleşmeye başladı ertesi gün kan vermeye gittim 0.100 çıktı doktorum 1 hafta 10 gün daha bekle belki yeni olduğu için gozukmuyodu4 dedi yarın 9.gun hala adet olmadım ama
Kuzum hcg değerini yükselten bir sıkıntı vardır bu ne olabilir bunun araştırılması gerekiyoeCanım ovülasyon testinde pik görüyorum ama sonrasında da koyu gidiyor ve gebelik testleride silik fln çıkıyor, onların hepsinin sebebi yumurtalık kisti olabilirmi acaba benim yumurtalar çatlamıyorda kistmi oluyor diye düşünüyorum.
Yumurtalık kisti adetle atılırmış ya. Yani belkide büyüyor ama çatlamıyordurpatolojiye gönderirsem en azından ne olduğunu anlarım.
Aynen canımMervem seni üzmek istemem ama 0.100 yükselmez canım.LaRisaCca geçen ay 2li değer gördü. Buna rağmen adet oldu. İnşallah vardır canım
Canım şu okyanus suyu diye mi ne satılıyor burnuna çekip sümkürüyosun ya onepey rahatlatıyor beniYatiyorum sabahtan berimm yaa burnum
Sinuzitim hic durmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?