Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam ablacım

Ayyy senin canını yiyim İnşallah kuzum hepmz güzel haberler alalım artık ihtiyacımz var çnkü rabbm hyrlısını versn inşallah bnmde aşılamada canm yanmıştı ama tüp bebekte hiç bisey hissetmedm cnm çok rahattı

Ahh larii bnmde bi sökülse vallahi adet olmayı özledm

İnşallah canım Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah inşallah bende hissetmem canım yaa

Ahh larii bnmde bi sökülse vallahi adet olmayı özledm
Adet olmayı mı özledin inşallah son adetin olur da 9 ay 10 gün boyunca bebişini beklersinnn
Ayyy bunlar bi harikaaa allahm bizimde olsn ltfennn
Sen hele bu takım bitince yapacağım tulumu bir bilsen var ya neler yapıcam yavrucağıma inşallah Rabbim nasip etsin inşallah

Yani o anlamda degl şöle şarıl şarıl olmayı adet oluyorum bari hakkıyla oluym demi yok anam nerde yemn ederm hayvanların dişileri bile bndn daha çok görüyordur kanamayı.. inşallah binn kere aminnn aşkooo :)) ayy hadi hadi bi an önce salı olsun bakalım

inşallah güzel olur

Kız arkadaşım, oğlu ve kocası vardı canım. Neredeyse 18 yıllık arkadaşım oda 2. Çocuğa hamile kalmaya çalışıyor 1 kimyasal 1 dış gebelik geçirdi. Ama dış gebelikten sonra hamile kalmayada korkuyor.

Ayseee1987 o hareket bağımlılık yaptı hahaha fıtı fıtı dan sonra eşime diyorum ki bi sallasana beni diyor ki manyakmisin allah aşkına diyor ama kıyamıyor sallıyor
Hahha çok iyi yaaa Adama da alışkanlık yaparsa görürsün. Çocuk olduktan sonra Korunsanız bile, işi bitince "Asya bi iki sallayayım aşkım seni" diyormuş

Hahha çok iyi yaaa Adama da alışkanlık yaparsa görürsün. Çocuk olduktan sonra Korunsanız bile, işi bitince "Asya bi iki sallayayım aşkım seni" diyormuş
Haha suraya yazıyorum olurda hamile kalırsam kocam bana yanaşmaz buralarda konu acarım su kadae haftalık hamileyim.ama kocam bana yanaşmıyır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…