Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haha suraya yazıyorum olurda hamile kalırsam kocam bana yanaşmaz buralarda konu acarım su kadae haftalık hamileyim.ama kocam bana yanaşmıyır diye
Bende buraya yazıyorum ki hiç dediğin gibi olmayacak. Bence tam tersi olur. Şimdi görev gibi oluyor ama o zaman zevk için olacak
Hamile kal bu konuyu tekrar gündeme getirecem

Haha suraya yazıyorum olurda hamile kalırsam kocam bana yanaşmaz buralarda konu acarım su kadae haftalık hamileyim.ama kocam bana yanaşmıyır diye
Hahha çok iyi yaaa Adama da alışkanlık yaparsa görürsün. Çocuk olduktan sonra Korunsanız bile, işi bitince "Asya bi iki sallayayım aşkım seni" diyormuş
Şimdiden diyor arayı çok açmadan ikinciyi yapalım diye garibim sanki birinci geldi de ikinciyi düşünüyor

Bende buraya yazıyorum ki hiç dediğin gibi olmayacak. Bence tam tersi olur. Şimdi görev gibi oluyor ama o zaman zevk için olacak
Hamile kal bu konuyu tekrar gündeme getirecem
Ya asko bi keresinde test yaptırdım adete 4 gun vardı 5 e kadar yükselmişti o zaman o kadar çok istemem rağmen yanaşmadı bana hamileysen zararı olur diyeee

Şimdiden diyor arayı çok açmadan ikinciyi yapalım diye garibim sanki birinci geldi de ikinciyi düşünüyor
Allahım inşallah ardarda verir canım
Benim kocamda bu ay adetime 1-2 gün kala bana soruyor "ayşe ne hissediyorsun sence adet mi olacan" dedi. Normalde hiç sormaz biliyormusun. İçim cızzzz dedi. O an çok üzüldüm, demekki hiç umrunda değil gibi davranıyor ama belkide oda hep bunu düşünüyor

Amin inşallah hepimize verir de burda birbirimizin guzel haberlerine seviniriz
Esin konusuna gelince öyle göstermeye çalışıyorlar ama çok umursuyorlar benimde öyle olmuştu benden fazla üzüldü gecen ay yüzünden o kadar belliydi ki üzüldüğü düşünüyorlar

Allahım inşallah hepimize nasip edecek canım.
Az daha sabır

Bugün markete gidip gelelim dedi yolda bu aralar hamile olsan ne güzel.olurdu dedi ilaçtan vs bahsettik bende laf olsun diye olmaya bilir gibisinden konuştum olur mu öyle şey evlat gibisi yok rabbim nasip etsin inşallah bize falan dedi ilerihizli hareketi %25 üstü olması gerekirken eşimin %20 onu araştırmış kendisi ilaç bulmuş vsvs uğraşıyor tekrar test versem mi falan diyor çoğu erkek yapmaz bunu

Ay yok yaaa bunu düşünmesin bile, kafasını bulandırmasın boşuna. Yüzde 20 gayet iyi. Her sabah akşam aç karına keçiboynuzu pekmezi kafi. Kıyamam yaaa. Allahım çabalarımızın karşılığını bizlere hayırlı sağlıklı evlat olarak verir inşallah

Şuan keçi boynuzu pekmezi yiyor her sabah 2 tatlı kaşığı kokusu da çok berbat ben yiyemezdim herhalde ama kalkar kalmaz ilk işi o baş ucunda duruyor öyle diyim sana bu ayda olmazsa eczaneden ilaç alacak takviye olrak. Amin inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versi inşallah

Canım o pekmez etkisini 3 ay sonra gösterecek, yani zaten sperm oluşumu 90 günlüktür. Mesala şimdi ilişki yaşasan 90 gün önceki olgunlaşan sperm içine girmiş olacak. O mantığı bilerek içsin hemen pes etmesin.

İnanki o yazdığın çok doğru. Bende buna çok inanıyorum ama daha ne kadar güzelleşecek 3 yıl oldu. Ne zamandır istiyorsun canım sen?
18 aydır evliyim hiç korunmadim en başından beri istiyorum. Yıllardır bekleyenler var burda korkuyorum öyle olursa diye Rabbim bekletmeden nasip etsin inşallah

Hiç bilmiyordum boyl3 bişey kafamda deli sorular çok şükür pes etmeyi düşünmüyor sonuna kadar var

18 aydır evliyim hiç korunmadim en başından beri istiyorum. Yıllardır bekleyenler var burda korkuyorum öyle olursa diye Rabbim bekletmeden nasip etsin inşallah
Asya korkma güzelim yaşın daha 25, kendini bi rahat bırak,
Kendimi yazayımda bi oooo ben daha yolun başındaymışım de
11 yıldır evliyim, 8 sene korunduk istemedik, hemen olacak sanıyorduk 3 yıldırda olmuyor, yaşım 33
ama hala hiç bitmeyen umudum var

Oo bayadır evlisiniz hayırlısı olsun inşallah rabbim nasip etsin hepimize umudumuzu kaybetmeyecez

Allah korusun menapoz felan. İnsallah normal bir düzensizliktir

Canm benm eşiminde %20 biliyor musun. Doktor vitamin verdi onu kullanıyor. Benm de hep kafamda takılı acaba bu yüzden mi diye. Ama sonra araştırıyorum spermi 1 milyon olan bile gebelik oluşturabiliyor. .çook örneği var yani. Biz yine de tedbiri aldık işte nasip kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…