- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #62.521
Bende buraya yazıyorum ki hiç dediğin gibi olmayacak. Bence tam tersi olur. Şimdi görev gibi oluyor ama o zaman zevk için olacakHaha suraya yazıyorum olurda hamile kalırsam kocam bana yanaşmazburalarda konu acarım su kadae haftalık hamileyim.ama kocam bana yanaşmıyır diye
Haha suraya yazıyorum olurda hamile kalırsam kocam bana yanaşmazburalarda konu acarım su kadae haftalık hamileyim.ama kocam bana yanaşmıyır diye
Şimdiden diyor arayı çok açmadan ikinciyi yapalım diye garibim sanki birinci geldi de ikinciyi düşünüyorHahha çok iyi yaaaAdama da alışkanlık yaparsa görürsün. Çocuk olduktan sonra Korunsanız bile, işi bitince "Asya bi iki sallayayım aşkım seni" diyormuş
Ya asko bi keresinde test yaptırdım adete 4 gun vardı 5 e kadar yükselmişti o zaman o kadar çok istemem rağmen yanaşmadı bana hamileysen zararı olur diyeeeBende buraya yazıyorum ki hiç dediğin gibi olmayacak. Bence tam tersi olur. Şimdi görev gibi oluyor ama o zaman zevk için olacak
Hamile kal bu konuyu tekrar gündeme getirecem
Allahım inşallah ardarda verir canımŞimdiden diyor arayı çok açmadan ikinciyi yapalım diye garibim sanki birinci geldi de ikinciyi düşünüyor
Amin inşallah hepimize verir de burda birbirimizin guzel haberlerine sevinirizAllahım inşallah ardarda verir canım
Benim kocamda bu ay adetime 1-2 gün kala bana soruyor "ayşe ne hissediyorsun sence adet mi olacan" dedi. Normalde hiç sormaz biliyormusun. İçim cızzzz dedi. O an çok üzüldüm, demekki hiç umrunda değil gibi davranıyor ama belkide oda hep bunu düşünüyor
Allahım inşallah hepimize nasip edecek canım.Amin inşallah hepimize verir de burda birbirimizin guzel haberlerine seviniriz
Esin konusuna gelince öyle göstermeye çalışıyorlar ama çok umursuyorlar benimde öyle olmuştu benden fazla üzüldü gecen ay yüzünden o kadar belliydi ki üzüldüğü düşünüyorlar
Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur, sabret!" Hep bunu derim kendi kendimeAllahım inşallah hepimize nasip edecek canım.
Az daha sabır
Ay yok yaaa bunu düşünmesin bile, kafasını bulandırmasın boşuna. Yüzde 20 gayet iyi. Her sabah akşam aç karına keçiboynuzu pekmezi kafi. Kıyamam yaaa. Allahım çabalarımızın karşılığını bizlere hayırlı sağlıklı evlat olarak verir inşallahBugün markete gidip gelelim dedi yolda bu aralar hamile olsan ne güzel.olurdu dedi ilaçtan vs bahsettik bende laf olsun diye olmaya bilir gibisinden konuştum olur mu öyle şey evlat gibisi yok rabbim nasip etsin inşallah bize falan dedi ilerihizli hareketi %25 üstü olması gerekirken eşimin %20 onu araştırmış kendisi ilaç bulmuş vsvs uğraşıyor tekrar test versem mi falan diyor çoğu erkek yapmaz bunu
Şuan keçi boynuzu pekmezi yiyor her sabah 2 tatlı kaşığı kokusu da çok berbat ben yiyemezdim herhalde ama kalkar kalmaz ilk işi o baş ucunda duruyor öyle diyim sana bu ayda olmazsa eczaneden ilaç alacak takviye olrak. Amin inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versi inşallahAy yok yaaa bunu düşünmesin bile, kafasını bulandırmasın boşuna. Yüzde 20 gayet iyi. Her sabah akşam aç karına keçiboynuzu pekmezi kafi. Kıyamam yaaa. Allahım çabalarımızın karşılığını bizlere hayırlı sağlıklı evlat olarak verir inşallah
İnanki o yazdığın çok doğru. Bende buna çok inanıyorum ama daha ne kadar güzelleşecekAllah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur, sabret!" Hep bunu derim kendi kendime
Canım o pekmez etkisini 3 ay sonra gösterecek, yani zaten sperm oluşumu 90 günlüktür. Mesala şimdi ilişki yaşasan 90 gün önceki olgunlaşan sperm içine girmiş olacak. O mantığı bilerek içsin hemen pes etmesin.Şuan keçi boynuzu pekmezi yiyor her sabah 2 tatlı kaşığı kokusu da çok berbat ben yiyemezdim herhalde ama kalkar kalmaz ilk işi o baş ucunda duruyor öyle diyim sana bu ayda olmazsa eczaneden ilaç alacak takviye olrak. Amin inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versi inşallah
18 aydır evliyim hiç korunmadim en başından beri istiyorum. Yıllardır bekleyenler var burda korkuyorum öyle olursa diyeİnanki o yazdığın çok doğru. Bende buna çok inanıyorum ama daha ne kadar güzelleşecek3 yıl oldu. Ne zamandır istiyorsun canım sen?
Hiç bilmiyordum boyl3 bişey kafamda deli sorularCanım o pekmez etkisini 3 ay sonra gösterecek, yani zaten sperm oluşumu 90 günlüktür. Mesala şimdi ilişki yaşasan 90 gün önceki olgunlaşan sperm içine girmiş olacak. O mantığı bilerek içsin hemen pes etmesin.
Asya korkma güzelim yaşın daha 25, kendini bi rahat bırak,18 aydır evliyim hiç korunmadim en başından beri istiyorum. Yıllardır bekleyenler var burda korkuyorum öyle olursa diyeRabbim bekletmeden nasip etsin inşallah
Oo bayadır evlisiniz hayırlısı olsun inşallah rabbim nasip etsin hepimize umudumuzu kaybetmeyecezAsya korkma güzelim yaşın daha 25, kendini bi rahat bırak,
Kendimi yazayımda bi oooo ben daha yolun başındaymışım de
11 yıldır evliyim, 8 sene korunduk istemedik, hemen olacak sanıyorduk 3 yıldırda olmuyor, yaşım 33
ama hala hiç bitmeyen umudum var
Evet canım iğnelere başladık yarın kontrolüm var bakalım hayırlısıylaSanmam hissetmezsn cnm :) sn şimdi iğne aşamasındamsn
Allah korusun menapoz felan. İnsallah normal bir düzensizliktirO gün kan sonuçları için gitmemi beklemişlerdir eminim, keza ben e nabızdan baktım. Şayet gitseydim eminim ultrasona alıcak lardı. Bikaç gün daha beklicem, ben hava değişimine yoruyorum gecikmeyi. 35 gün geçsin. Belki de erken menapozdur 39 yaşındayım, olabilir. Ama kist değil eminim. Hiç bir ağrım sızım yok. Ateşim bile yok. Akıntım da yok, şu saat oldu. Zaten Dr larda 35 günden sonra gelin diyorlar.
Canm benm eşiminde %20 biliyor musun. Doktor vitamin verdi onu kullanıyor. Benm de hep kafamda takılı acaba bu yüzden mi diye. Ama sonra araştırıyorum spermi 1 milyon olan bile gebelik oluşturabiliyor. .çook örneği var yani. Biz yine de tedbiri aldık işte nasip kısmetBugün markete gidip gelelim dedi yolda bu aralar hamile olsan ne güzel.olurdu dedi ilaçtan vs bahsettik bende laf olsun diye olmaya bilir gibisinden konuştum olur mu öyle şey evlat gibisi yok rabbim nasip etsin inşallah bize falan dedi ilerihizli hareketi %25 üstü olması gerekirken eşimin %20 onu araştırmış kendisi ilaç bulmuş vsvs uğraşıyor tekrar test versem mi falan diyor çoğu erkek yapmaz bunu
GOnal f mi vuruluyorsun kuzumEvet canım iğnelere başladık yarın kontrolüm var bakalım hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?