Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnmde eşim aynı kuzu bizede vitamin verdi tüp bebek zmnı gayet iyi çıkmıştı hatta ama doktorlar çok önemsemiyor çok fazla düşük olmadıgı için

Bnmde eşim aynı kuzu bizede vitamin verdi tüp bebek zmnı gayet iyi çıkmıştı hatta ama doktorlar çok önemsemiyor çok fazla düşük olmadıgı için
Anladım vitaminle düzeliyormus sanırım çoğusu değilmi.
Bi de eşimin anormal sperm'i %92 çıkmıştı doktor bunun hakkında yorum yapmamıstı kafama o da takılı aslında

Anladım vitaminle düzeliyormus sanırım çoğusu değilmi.
Bi de eşimin anormal sperm'i %92 çıkmıştı doktor bunun hakkında yorum yapmamıstı kafama o da takılı aslında
ÇOK uçmasada sonuç biraz yükseliyor canım ama tbi bu bünyeden bünyeye değişir inşallah siz güzel sonuç alırsnz senin herhangi bir sorunun varmıydı

Kızlar biraz araştırdım da iğnenin etkisi 14.güne kadar devam ediyormus. 12. günü test yapacaktım ama vazgeçtim . Adet günüme kadar bekliycem. Sahte çizgiyle üzülmek istemiyorum
Dayanabilirsen en iyisi beklemek canım. Bazen testler de hatalı olabiliyor.

ÇOK uçmasada sonuç biraz yükseliyor canım ama tbi bu bünyeden bünyeye değişir inşallah siz güzel sonuç alırsnz senin herhangi bir sorunun varmıydı
Evet dış gebelik geçirdim. Bir tüpüm alındı. Dirençli pco'dan dolayı düzenli de yumurtlayamıyorum.
Asıl sorun tüpümün oldugu taraftaki yumurtam çalışmıyor. Gebelık olabilmesi için de sol yumurtalık ve sol tüp beraber düzgün çalışması gerekiyormus. Benm sadece sağ yumurtalığım yumurta üretiyor maalesef. İşim Allahın mucizesine kaldı..
Bir kaç ay daha deneyip tüp bebeğe geçicez . İnşallah gerek kalmaz

İnşallah canım allahm gönlündeki muradını versn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…