Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Eskişehir’de doktor buldunuz mu? Rahim filmi cektirdiniz mi ben de düsünüyorum da hangi hastane doktor ?
Anadolu Hastanesinde Tanser Şenses diye bir doktora ulaştım. bu cuma da HSG çektireceğim Allah izin verirse. çok iyi ve ilgili bir doktor. tavsiye ederim

Canım kalite olması daha önemli gibi geliyor bana çok olmasından ziyade transfer oldun mu bekliyor musun
Benim geçen yıldı canım. 7 yumurta toplandı. 4ü embriyo oldu. 1 tane yaşadı. Transfer oldum tutmadı maalesef. 1 senedir başlayamadım bir türlü ikinci tedaviye. Doktor değiştirdim. Adanada Bülent Bey'de ikinci tedavimi olacağım inşallah. Normalde şimdilerde başlayacaktık, korona olduk eşimin değerleri düştü diye ertelendi biraz

Hayırlısı olsun canım inşallah bidaha gerek kalmadan tedaviye kavuşursun miniğine ilk tüp bebek nerde yaptırmıştın

@Ayseee1987 o hareket bağımlılık yaptı hahaha fıtı fıtı dan sonra eşime diyorum ki bi sallasana beni diyor ki manyakmisin allah aşkına diyor ama kıyamıyor sallıyor
sallana sallana kafa yaptırcak sana
Herkeste aynı yaa kimse kolay sağlıklı gebe kalamıyor
Kız düşünmez olurlar mı onlarında yükü ağır yazık
Günoooooo ben yine yollardaaaa hayırlı haberler almaya inşallah
Canımmm hadi iyi yolculuklar haberlerini bekliyorum
LaRisaCca Simgem sen de bugün tahlillerini yapacaksın. Hadi hayırlısı olsun kuzum
Canım benim.. Allah razı olsun şimdi uyandım hazırlanıp gidiyorum Allah işimi gücümü kolaylasın güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah
LaRisaCca kzucum hangi tahlilleri istedi sndn
Tsh , tam kan sayımı, hbs ag, anti hcv, anti hiv

HAdi çok güzel sonuçların çıksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…