- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #62.581
cnm salı günü bilgi vericeklermiş çıkışla ilgili ama durumu iyi çok şükürrr yani kilosuda iyi neden tutuyolar hala anlamadık kullandığı mama yaramadı sanırım .. içimde hep sıkıntı var söz konusu bebek oldumuNureella canım nasılsın? Bebiş nasıl oldu
cnm başladınmı tedaviyeesallana sallana kafa yaptırcak sana
Herkeste aynı yaa kimse kolay sağlıklı gebe kalamıyor
Kız düşünmez olurlar mı onlarında yükü ağır yazık
Canımmm hadi iyi yolculuklar haberlerini bekliyorum
Canım benim.. Allah razı olsun şimdi uyandım hazırlanıp gidiyorum Allah işimi gücümü kolaylasın güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah
Tsh , tam kan sayımı, hbs ag, anti hcv, anti hiv
İçinize sinmediyse doktora gitmenin çok da anlamı olmuyor, söylediğine güvenmeyince hep bir soru işareti kalıyor insanın aklında zaten, aşağıdan muayne etmesi gerekirdi bana kalırsa, 4 gün geçmiş 10 ve 11mm olsn yumurtslar bu 4 günde büyümüştür herhalde hatta erken çatlıyorsa çatlamış bile olabilir, değerlendirebildiniz mi peki?Günaydın aşkolar ben geçen hafta klomen kullanmıştım.ya 5 gün kullandım 6. Gün doktora gittim geçen çarşambaydı sol tarafta 10mm olan 1tane yumurtan var cuma tekrar gel demişti ben gitmedim niye derseniz doktor içimee sinmedi alttan muayne etmedi üstten baktı bende gitmedim sizce hata mı ettim
İçinize sinmediyse doktora gitmenin çok da anlamı olmuyor, söylediğine güvenmeyince hep bir soru işareti kalıyor insanın aklında zaten, aşağıdan muayne etmesi gerekirdi bana kalırsa, 4 gün geçmiş 10 ve 11mm olsn yumurtslar bu 4 günde büyümüştür herhalde hatta erken çatlıyorsa çatlamış bile olabilir, değerlendirebildiniz mi peki?
Gayet güzel değerlendirmişsiniz hadi inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız hep birlikte, bnm de aynen cuma günü (adetin 9. Günü) 16 mm yumurtam vardı sağda, erken çatlıyo bnm geçe ay 11, günde çatlamıştı kendi, cuma cumartesi değerlendirdim, dünü değerlendiremedim çatladı mı noldu onu da bilmiyorum, şuan sağda ağrı var bnm, nedir bilemedimEki Görüntüle 2768699
19 la 23 te eşim görevdeydi degerlendiremedik onun dışarıda değerlendirmeye çalışıyorum bugünde görevde olursa yarın değerlendirebilirim . O kadar bastırdı ki ilk defa kasik ağrısı yaşadım muayenede o kadar ugrasacagina alttan bak niye eziyet ediyon ki dimi
Oo baya erkenmis hayırlısı olsun bakalim inşallah tutarGayet güzel değerlendirmişsiniz hadi inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız hep birlikte, bnm de aynen cuma günü (adetin 9. Günü) 16 mm yumurtam vardı sağda, erken çatlıyo bnm geçe ay 11, günde çatlamıştı kendi, cuma cumartesi değerlendirdim, dünü değerlendiremedim çatladı mı noldu onu da bilmiyorum, şuan sağda ağrı var bnm, nedir bilemedim
Evet neden öyle erken bilmiyorumOo baya erkenmis hayırlısı olsun bakalim inşallah tutar
Yarın canım çok heyecanlıyım ya inşallah güzel ilerliyordursen naptın bugün gidicem diyordun
Aminn kuzum sen naptın?HAdi çok güzel sonuçların çıksın canım
Allah Allah.. kız bazı doktorlar sırf günlük yatış ücreti alsın hastane diye tutuyor çocuğu. Eğer bebek iyiyse siz talep edin çıkarmayı . Ayrıca ne demek salı bilgi verecekler sen bir ebeveyn olarak heran bilgi alabilme hakkına sahipsin. Oldu valla hem çocuğu tut içerde hem bilgi verme.. o lohusa kadın napsın şimdi? Üzüntüden sütü kesilircnm salı günü bilgi vericeklermiş çıkışla ilgili ama durumu iyi çok şükürrr yani kilosuda iyi neden tutuyolar hala anlamadık kullandığı mama yaramadı sanırım .. içimde hep sıkıntı var söz konusu bebek oldumu
Aşkım tahlillerimi yaptırdım ,adet gördüm hafta sonu , kısmetse yarın muayene var bakalım ne diyecek doktorcnm başladınmı tedaviyee
Canım benim diyet senin için önemli inşallah faydası da olacak helal olsun sana teo da senin gibi azimli bak ne güzel gitti kilolargünaydın kızlar nasılsınız.. ben diyete devamm pek keyfim olmasada bırakmıyorum hala hatta şuanda bile açım kabak çekirdeği ceviz yicem..
Aşko ben hiç kullanmadım yakızlar birde omaga 3 alıcam hangisini alayım farkedermi
Canım kızdım sana tamam o dr u beğenmedin başka dr a niye gitmedinGünaydın aşkolar ben geçen hafta klomen kullanmıştım.ya 5 gün kullandım 6. Gün doktora gittim geçen çarşambaydı sol tarafta 10mm olan 1tane yumurtan var cuma tekrar gel demişti ben gitmedim niye derseniz doktor içimee sinmedi alttan muayne etmedi üstten baktı bende gitmedim sizce hata mı ettim
Canım çok geçmiş olsunGunaydinn kizlar
Dun gece kulak agrimlaa acilllik oldum
Bugun evde yatiştayimn
Canikom bunun sebebi yok her bünye farklı ve buna göre döngü içindeyiz 23 günde adet görüyorsan adetin 9.-10. Günlerinde yumurta atarsın hesaplama böyledir..Evet neden öyle erken bilmiyorum
arkadaşlar aranızda bnm gibi erken yumurtalaysn var mı, adetler de 23-25 günde bir falan oluyor, sebebi nedirki
Bilmedim ki canım çekim gücüyle alakalı mı acaba?Bende bu paketi kullanıyorum ama hiç memnun değilim 2+1 Evde oturmaya rağmen salondan yatak odasına çekmiyor bazen aynı oda icinde bile sıkıntılı 102 tl ödüyorum eşim 130 tl tasinabilir internet almışlar iş yerine istediğin yere götürüp kullanabiliyorsun sadece priz olsun yeterli bu biterse ondan almayı düşünüyorum
ilk denemeyi kendi şehrimde üniversite hastanesinde raporlu yaptırmıştım canım.Hayırlısı olsun canım inşallah bidaha gerek kalmadan tedaviye kavuşursun miniğineilk tüp bebek nerde yaptırmıştın
enişteden örnek istemedi değil mi?sallana sallana kafa yaptırcak sana
Herkeste aynı yaa kimse kolay sağlıklı gebe kalamıyor
Kız düşünmez olurlar mı onlarında yükü ağır yazık
Canımmm hadi iyi yolculuklar haberlerini bekliyorum
Canım benim.. Allah razı olsun şimdi uyandım hazırlanıp gidiyorum Allah işimi gücümü kolaylasın güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah
Tsh , tam kan sayımı, hbs ag, anti hcv, anti hiv
bana da canım. Bülent Bey dozları görünce hiçbir meslektaşımı eleştirmek istemem ama bu dozlarla çok zor, yine iyi o kadar yumurta olmuş dedi. Tekrar kendi şehrinde deneyebilirsin istersen ama dozu yükseltmeleri için ısrarcı ol dedi. Ben kendisinde devam etmek istediğim için tekrar denemedim zaten.AYNı ben işte bndede aynısı oldu cnm bnm doktorum dozları az vermiş bana yüzde bin beş yüz
çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendineGunaydinn kizlar
Dun gece kulak agrimlaa acilllik oldum
Bugun evde yatiştayimn
Bırakma canım. İnsan aynada o değişimi görünce çok mutlu oluyor. Omega kullanmadım canım. Kullandıklarımın içeriğinde varsa da bilmiyorum açıkçasıgünaydın kızlar nasılsınız.. ben diyete devamm pek keyfim olmasada bırakmıyorum hala hatta şuanda bile açım kabak çekirdeği ceviz yicem..
Yaa benim dozlar az mı sizce kızlar yaAYNı ben işte bndede aynısı oldu cnm bnm doktorum dozları az vermiş bana yüzde bin beş yüz
Ayyy hadi hayırlısı olsun inşallah canımbenim de yarın muayenem. Bugün gittim palmiyeye tahlillerimi yaptırdım. Ertan benim dr um. Bakalım artık ne olacak
Aminn kuzum sen naptın?
Allah Allah.. kız bazı doktorlar sırf günlük yatış ücreti alsın hastane diye tutuyor çocuğu. Eğer bebek iyiyse siz talep edin çıkarmayı . Ayrıca ne demek salı bilgi verecekler sen bir ebeveyn olarak heran bilgi alabilme hakkına sahipsin. Oldu valla hem çocuğu tut içerde hem bilgi verme.. o lohusa kadın napsın şimdi? Üzüntüden sütü kesilir
Aşkım tahlillerimi yaptırdım ,adet gördüm hafta sonu , kısmetse yarın muayene var bakalım ne diyecek doktor
Canım benim diyet senin için önemli inşallah faydası da olacak helal olsun sana teo da senin gibi azimli bak ne güzel gitti kilolar
Aşko ben hiç kullanmadım yaC Capanin Gururu Teyom belki kullanmıştır
Canım kızdım sana tamam o dr u beğenmedin başka dr a niye gitmedin
Canım çok geçmiş olsungece birşey demedin.. orta kulak filan mı nolmuş
Canikom bunun sebebi yok her bünye farklı ve buna göre döngü içindeyiz 23 günde adet görüyorsan adetin 9.-10. Günlerinde yumurta atarsın hesaplama böyledir..
Canım eklem ağrıları haricinde kötü olmadı çok şükür. Virüs yükü bayağı önemliymiş.Cumaya kadar iyice toparlanır inşallah. Sen nasılsın? Evde misin?LaRisaCca ve edaecoo güzel sonuçlar ile gelirsiniz inşallah.
C Capanin Gururu Teyom canım babacığın nasıl?
H halleycik geçmiş olsun tatlım.
Nureella canım çok şükür bebiş iyi tedbir amaçlı tutuyorlardır.
cakltanesi nerelerde göremedim kaç gündür? bir problem yoktur inşallah.
Pko benzeri olmasan azdı canım. Ama ona göre iyi. Sen hiç kafana takma bunu. Tek sebep yumurta değil. Biz de sperm dna hasarı da çıktı sonradan. Muhtemelen o yüzden yaşamadı embriyolarYaa benim dozlar az mı sizce kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?