Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım eklem ağrıları haricinde kötü olmadı çok şükür. Virüs yükü bayağı önemliymiş.Cumaya kadar iyice toparlanır inşallah. Sen nasılsın? Evde misin?
Çok şükür canım hafif atlattığına sevindim..
iyiyim mide bulantıları afedersin çıkarmalar devam ediyor.
Çalışıyorum canım sabah servise binemiyorum yetişemiyorum da lavabodan sabahları kendimi alamıyorum eşim geçten geç getiriyor. c.tesileri patronla konuştum bu sürede acil iş olmadıkça gelmeyeceğim.
yarında kontrolumuz var 2.li tarama olacak onun da stresi var

Ohh guzel resmini bekliyoruzz

Valla bilmiyorum teknik aŕiza gözükmüyor

Çünkü devlette işleyiş farklı 3 doktor gözüküyor ama tek doktor çalışıyor bide eşimin izin sıkıntısı vardı aşırı derece soğuk kar yağıyor servis ile 40dk falan sürüyor ama servis saatlerce gelmiyor gelse dolu almıyor

Selam kızlar size bir şey soracağım. Ben kendim de derslerde lh pik yapıp yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl başlar diye anlatıyorum. Dr lar da o şekilde söylüyor ama ben hafta sonu yumurtam çatladıysa dün 14. Günde benim adet olmam gerekmez miydi? Ve ya çatlatma iğnesinden sonra dr bakıyo çatladı diyo mesela ama 14 gün sonra adet neden sabit şekilde gelmiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…