Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptigin kürden dolayi olabilirmi kuzum?

Arkadasimin 3 yasinda bi kizi var
İkinciyi dusunuyor
Adetleri hep 32.ve 35.gunde olurmus
İki aydir 40.gun falan oluyordu doktora gitti ufak kistlerinin olduguu söylemiş ve pco demis.
Gecen yilki kontrolunde boyle bisi cikmamişti.
Klomene baslatmiş
Sizce bu olmasi gereken tedavimi kuzular
Siz daha bilgilisiniz boyle seylerde

geç oluyorsa pco muhtemel canım. ben klomen hiç kullanmadım bilmiyorum

Kızlar ben pek giremiyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum özellikle hamişleri çok iyi bakın kendinize ve beni etiketleyin güzel haberlerle
Canım biz de seni çok öpüyoruz ama kendini strese boğma zaten kopmazsın bizden biliyorum ama özletme de kendini
Allah Allah peki öğlene kadar baya adet gibi mi adet geldi minik lekeler şeklinde mi? Gerçi yapmışsındır ama test yaptın mı
Bizim adam evden saklama kabı götürür
Ahahahah eniştem forever yaa
Şaka yapıyosun kuzummmm kesn sonuçlarda bi hata vardır iç kanama geçiren bi insan saglıklı mı olur böyle saçmalığa bak iğnelerin dozları fln nası gonalf verdimi bbgm tkrr ne zmn gdcksn
Kız o kadar korktuk ki sorma yok canım reçetem aynı değişmedi hergün bir fostimon bir menopur(2 toz) kaç doz oluyor bilmiyorum eşim vuruyor
Ohh beee süpersnnn zor olck ama güzel olck hissedyrm bn bbgm
İnşallah duyguş ya endişe panik heyecan her tür duygu içindeyim kendim için yapacağım son büyük iyilik gibi geliyor bana

Bişey diyimmi Pazar günü vardı yaprak onu pişirdim bugün yine sarıyoruz
İnsan doyamaz ki sarma yemeyee
kontrole kaç gün sonra çağırdı kuzum
Canım haftaya salı.. 1 hafta sonraya çağırdı
Nasıl folikül yok ya.. pik gördüğünde kontrole gittin mi o zamanda mı yoktu
Evet canım şuan görünen kısa protokol. yok günlük iğnelerimden başka ilaç vermedi canım fostimon ve menopur.. ama sen zaten diyete başladın bence kısa sürede vereceksin canım benim

Ama ben adetimin 8. Yada 9. Günüydü genel muayene maksatlı kontrole gitmiştim sağda 13 mm idi sanırım, gününe uygun folükül vardı. Pik gördüm ama Demekki çatlamadı. Enteresan ilk defa başıma geldi bu durum. Şu anda kahverengi bişeyşer geliyor kan yok.
Yaptigin kürden dolayi olabilirmi kuzum?
Bende düşündüm canım ama o incir ardı önü zeytinyağında idi ve bana çok iyi gelmişti. Bana ters mi tepti dersin.
Kız hatta dün gittim 3 paket kuru incir aldım, adetin 5. Günü başlayacaktım, hani diğer kaynatılarak yapılan kür var ya incir ve havuç kürü onu yapacaktım. Bak kafam iyice karıştı. Napsam yapmasammı

Doktora gidicekmisin sen bu ay canim
Prolaktini yükseltmiş yada catlatmayi engellemiş olabilirmi bebisimm

ikili ikili mi donduruyorlar o zaman? umarım ikimizin de donduracak kadar yumuşu çıkar.. bi arkadaşım da dün bizim hocayı bıraktı volkan beye başladı ama yine de acıbademden devam etmek için volkana gitti
Kuzum yumuş sayına göre paylaştırıyorsun. Çok yumurtan varsa 3 kaba paylaştırırsın zaten her kap 1 transfer anlamına gerekiyor . 3 ten sonra 4.-5. Kap için filan ücret ödüyoruz . Acıbadem kaça yapıyomuş?
Aşko hormon testlerine göre pco demiştir kafasına göre dememiştir zaten. Kistleri tetikleyebilir klomen bunun için önce kistlerin büyümeyen sabit duran olduğundan emin olmalılardı gerekirse önce kist tedavisi sonra klomen olmalıydı. Mesela benim 2 cm lik kistim sabit yerinde duruyor aylardır o yüzden tedirginlik yaratacak durum yok ama arkadaşın içib öyle mi?

Test yapmadım canım çünkü testim yok. Ovülasyon testide yok. Hepsini bitirdim. İlk gün çok sancı çektim normalde öyle sancıda olmaz, küt bir ağrıydı. Öğlene kadar bildiğin adet gibiydi, sonra azaldı, bugün hiç gelmedi kahverengi gibi bişey geliyor silince. Dudaklarım poyrazda kalmış gibi kuruyor 3 gündür, kuruluktan rengi bembeyaz olduMenepoza girmekten korkuyorum, o gün şakasını yaptıydık ya menopoz olmadan hamile kalsaydık iyiydi demiştik. Allahım korusun yaaa

Öyle birden bire menopoz olur mu kuzu bak benim fsh sıkıntı ben bile ağzıma almıyorum Allah muhafaza güzel düşün

Doktora gidicekmisin sen bu ay canim
Prolaktini yükseltmiş yada catlatmayi engellemiş olabilirmi bebisimm
Bu ay smear testi için gidecem canım. Ama yumurtlama evresi geçince gitmeyi planlıyorum. Prolaktin yükselmiş olsa göğüs ağrım olur dimi? Zerre göğsümde ağrı yok. Ama oda olabilir. Bilmiyorum bişeyşer yanlış gidiyor. Allahım sağlığımızı korusun kızlar.

Kuzum düşünmesene böyle şeyler daha yaşımız ne başımız ne öyle zırt diye menopoz olunmaz sen hemen gidip tam kan sayımına filan bir baktır bence canım durumdan emin olalım ben de endişe ettim şimdi

prolaktinde göğüs ağrısı şart değil canım. benim de çoğunlukla yükseliyor.

Benim hep strese bagli yukselir canimm gogus agrisi cekmemm hic meselaa
Bu ay benimde ilk gun sabah geldi biraz ,ertesi gune kdr damla yoktu .
Fazla takiyoruzz tek aciklamasi maalesefki bu.

Dün tam kan sayımı yaptırdım o wbc ye baktırdım canım. Normal değerlere gelmiş. Ama neyim var bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…