Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yaptigin kürden dolayi olabilirmi kuzum?
Aynen ben de incir küründen prolaktin yükseldiğini düşüyorum, adetin 3. Günü bi baktır istersen prolaktin yüksekken bi abuk subuk adet görüyo insan
Amh baktırmıştın sen galiba baya iyiydi hatırladığım kadsrıyla, menapoz falan değil o korkma, menapoz için amh değerinin çok çok düşük olması gerekir

bayağıdır içmedim canım. Gitmeden 1 ay öncesinde içeyim bari benim uzun protokol olur zaten büyük ihtimalle
Prolaktin değerinize bakmadan içmeyin çok düşük olması da istenmiyor sanırım, ben de dostinex bağımlısı gibi habire içiyorum hamilelik oluşana kadar içecekmişim, 14 civarlarında seyrediyor bir süredir, sizin kaçtı en son?

prolaktinde göğüs ağrısı şart değil canım. benim de çoğunlukla yükseliyor.
Prolaktin yükselince dudak kuruluğu yaparmı? Sende oldu mu? Sabah kalktığımda dudağım bemmmbeyazdı kupkuru. Çoook fazla su içerim ben. Günde 3 litre içerim. Daha biraz önce dudağıma nemlendirici bile sürdüm şimdiki hali bu ve zonkluyor.

Benim hep strese bagli yukselir canimm gogus agrisi cekmemm hic meselaa
Bu ay benimde ilk gun sabah geldi biraz ,ertesi gune kdr damla yoktu .
Fazla takiyoruzz tek aciklamasi maalesefki bu.
Stres de mi yükseltiyor evet benim de c. Tesi kahveler leke leke geldi hatta ertesi güne kadar zor söküldü. Bu ay herkeste böyle olmuş
Dün tam kan sayımı yaptırdım o wbc ye baktırdım canım. Normal değerlere gelmiş. Ama neyim var bilmiyorum ya
Eki Görüntüle 2770103
Hayatım birşeyin yok o zaman birşeyim var diye diye hastalık hastası olursun bak
bayağıdır içmedim canım. Gitmeden 1 ay öncesinde içeyim bari benim uzun protokol olur zaten büyük ihtimalle
Ben senin o “adet olunca başlıyorum” haberini nasıl heyecanla bekliyorum biliyor musun

Canım havalar soğuk ondan mı acaba ya

3.31 çıkmıştı 4-5 ay önce. Ay ne bilim canım ya kafamda bintane tilki dolaşıyor.

Canım belki yediğin bir şey dokundu bir ay adet saçmaladı diye kendini strese sokma lütfen

Hadi bakalım bu defa sağlıklı bebiş gelsin inşallah
İnşallah kuzuum iki gün önce doktora gittiğimde 19mm olmuş 2 gün sonra vurun iğneni demişti yarın sabahmı vurunsam akşammı vurunsam ? Bi saat belirtmedi doktor

Evet canimm maalesef
Hipofiz bezimizden dolayii
Dar sütyen ve elle temas
Beyincerrahina yonlendirmisti aklimizda süphe kalmasin diyee mr cekildi hersey yolundaa.
100e kdr degeri normal kabul ediyoruz cintopu gibisin dedi bana cerrah

Kızlaaar nabersinizzzzz yarın sabah çatlatma iğnesini vuruncaam dua edin banaa
Hoşgeldin kuzumm ilişki olabileceği saati belirle geriye doğru 36 saat say :)))) ama sen günleri değerlendirmeye başla şimdiden
Hiç rüzgara çıkmadım, biyere gideceksem evden arabaya arabadan eve şimdi ben bu incir havuç kğrünü yapmayayım, gidip prolaktine mi baktırayım ne yapayım sizce?
Tabiki kuzum prolaktinin yükselmişse boşa bu kürü uygulayıp hormonlarını tavan yapmanın faydası yok

Evet canimm maalesef
Hipofiz bezimizden dolayii
Dar sütyen ve elle temas
Beyincerrahina yonlendirmisti aklimizda süphe kalmasin diyee mr cekildi hersey yolundaa.
100e kdr degeri normal kabul ediyoruz cintopu gibisin dedi bana cerrah
Doktor gözünün içine bakar bakmaz anlamıştır onu kız :))

3.31 çıkmıştı 4-5 ay önce. Ay ne bilim canım ya kafamda bintane tilki dolaşıyor.
Gayet güzel 3.31, öyle pıt diye düşen çıkan bi hormon da değil o, kötü şeyler getirme aklına hem zaten kötü bişey yok
Hiç rüzgara çıkmadım, biyere gideceksem evden arabaya arabadan eve şimdi ben bu incir havuç kğrünü yapmayayım, gidip prolaktine mi baktırayım ne yapayım sizce?
Bence de prolaktin bi baktır hazır adet olmuşken, 2. 3. Günü bakılıyor zaten, uyandıktan 2 saat içinde sabah saat 10a kadar kan vermek gerekiyomuş bir doktor bana öyle demişti prolaktin için, aklında bulunsun

benim tahlilde çıkıyordu canım, hiç belirtim olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…