- 21 Eylül 2020
- 2.288
- 5.020
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #62.821
Kızlar bende bi sorun var ama inşallah önemli birşey değildir.
Adetimin ilk günü ağrılı ve sancılı sabah adet oldum. Öğlene kadar, sonra ped dolmadı, dün damla damla geldi normalde 2. Günü dolu dolu olurum. Bugün 3. Gün daha kanama gelmedi. İlk defa başıma böyle birşey geliyor. Dediğim gibi ovülasyon pik gösterdi ama bence ben geçen ay yumurtlamadımve pıhtının p si bile yok minnacık bir pıhtı bile olmadı bu ay, zaten düzgün adet olamadım.
Aynen ben de incir küründen prolaktin yükseldiğini düşüyorum, adetin 3. Günü bi baktır istersen prolaktin yüksekken bi abuk subuk adet görüyo insanYaptigin kürden dolayi olabilirmi kuzum?
Amh baktırmıştın sen galiba baya iyiydi hatırladığım kadsrıyla, menapoz falan değil o korkma, menapoz için amh değerinin çok çok düşük olması gerekirBu ay smear testi için gidecem canım. Ama yumurtlama evresi geçince gitmeyi planlıyorum. Prolaktin yükselmiş olsa göğüs ağrım olur dimi? Zerre göğsümde ağrı yok. Ama oda olabilir. Bilmiyorum bişeyşer yanlış gidiyor. Allahım sağlığımızı korusun kızlar.
bayağıdır içmedim canım. Gitmeden 1 ay öncesinde içeyim bariDostinex içiyo musun
Prolaktin değerinize bakmadan içmeyin çok düşük olması da istenmiyor sanırım, ben de dostinex bağımlısı gibi habire içiyorum hamilelik oluşana kadar içecekmişim, 14 civarlarında seyrediyor bir süredir, sizin kaçtı en son?bayağıdır içmedim canım. Gitmeden 1 ay öncesinde içeyim baribenim uzun protokol olur zaten büyük ihtimalle
Prolaktin yükselince dudak kuruluğu yaparmı? Sende oldu mu? Sabah kalktığımda dudağım bemmmbeyazdı kupkuru. Çoook fazla su içerim ben. Günde 3 litre içerim. Daha biraz önce dudağıma nemlendirici bile sürdüm şimdiki hali bu ve zonkluyor.prolaktinde göğüs ağrısı şart değil canım. benim de çoğunlukla yükseliyor.
Stres de mi yükseltiyorBenim hep strese bagli yukselir canimm gogus agrisi cekmemm hic meselaa
Bu ay benimde ilk gun sabah geldi biraz ,ertesi gune kdr damla yoktu .
Fazla takiyoruzz tek aciklamasi maalesefki bu.
Hayatım birşeyin yok o zaman birşeyim var diye diye hastalık hastası olursun bakDün tam kan sayımı yaptırdım o wbc ye baktırdım canım. Normal değerlere gelmiş. Ama neyim var bilmiyorum ya
Eki Görüntüle 2770103
Ben senin o “adet olunca başlıyorum” haberini nasıl heyecanla bekliyorum biliyor musunbayağıdır içmedim canım. Gitmeden 1 ay öncesinde içeyim baribenim uzun protokol olur zaten büyük ihtimalle
Canım havalar soğuk ondan mı acaba yaProlaktin yükselince dudak kuruluğu yaparmı? Sende oldu mu? Sabah kalktığımda dudağım bemmmbeyazdı kupkuru. Çoook fazla su içerim ben. Günde 3 litre içerim. Daha biraz önce dudağıma nemlendirici bile sürdüm şimdiki hali bu ve zonkluyor.
Eki Görüntüle 2770107
3.31 çıkmıştı 4-5 ay önce. Ay ne bilim canım ya kafamda bintane tilki dolaşıyor.Aynen ben de incir küründen prolaktin yükseldiğini düşüyorum, adetin 3. Günü bi baktır istersen prolaktin yüksekken bi abuk subuk adet görüyo insan
Amh baktırmıştın sen galiba baya iyiydi hatırladığım kadsrıyla, menapoz falan değil o korkma, menapoz için amh değerinin çok çok düşük olması gerekir
Hiç rüzgara çıkmadım, biyere gideceksem evden arabaya arabadan eveCanım havalar soğuk ondan mı acaba ya
Canım belki yediğin bir şey dokundu bir ay adet saçmaladı diye kendini strese sokma lütfenProlaktin yükselince dudak kuruluğu yaparmı? Sende oldu mu? Sabah kalktığımda dudağım bemmmbeyazdı kupkuru. Çoook fazla su içerim ben. Günde 3 litre içerim. Daha biraz önce dudağıma nemlendirici bile sürdüm şimdiki hali bu ve zonkluyor.
Eki Görüntüle 2770107
Hadi bakalım bu defa sağlıklı bebiş gelsin inşallahKızlaaar nabersinizzzzzyarın sabah çatlatma iğnesini vuruncaam dua edin banaa
İnşallah kuzuum iki gün önce doktora gittiğimde 19mm olmuş 2 gün sonra vurun iğneni demişti yarın sabahmı vurunsam akşammı vurunsam ? Bi saat belirtmedi doktorHadi bakalım bu defa sağlıklı bebiş gelsin inşallah
En hayırlısı ve mantıklısı bu dediğini yapmak canım haklısın.Canım belki yediğin bir şey dokundu bir ay adet saçmaladı diye kendini strese sokma lütfen
Evet canimm maalesefStres de mi yükseltiyorevet benim de c. Tesi kahveler leke leke geldi hatta ertesi güne kadar zor söküldü. Bu ay herkeste böyle olmuş
Hayatım birşeyin yok o zaman birşeyim var diye diye hastalık hastası olursun bak
Ben senin o “adet olunca başlıyorum” haberini nasıl heyecanla bekliyorum biliyor musun
Hoşgeldin kuzumm ilişki olabileceği saati belirle geriye doğru 36 saat say :)))) ama sen günleri değerlendirmeye başla şimdidenKızlaaar nabersinizzzzzyarın sabah çatlatma iğnesini vuruncaam dua edin banaa
Tabiki kuzum prolaktinin yükselmişse boşa bu kürü uygulayıp hormonlarını tavan yapmanın faydası yokHiç rüzgara çıkmadım, biyere gideceksem evden arabaya arabadan eveşimdi ben bu incir havuç kğrünü yapmayayım, gidip prolaktine mi baktırayım ne yapayım sizce?
Doktor gözünün içine bakar bakmaz anlamıştır onu kız :))Evet canimm maalesef
Hipofiz bezimizden dolayii
Dar sütyen ve elle temas
Beyincerrahina yonlendirmisti aklimizda süphe kalmasin diyee mr cekildi hersey yolundaa.
100e kdr degeri normal kabul ediyoruz cintopu gibisin dedi bana cerrah
Öpp beniiDoktor gözünün içine bakar bakmaz anlamıştır onu kız :))
Gayet güzel 3.31, öyle pıt diye düşen çıkan bi hormon da değil o, kötü şeyler getirme aklına hem zaten kötü bişey yok3.31 çıkmıştı 4-5 ay önce. Ay ne bilim canım ya kafamda bintane tilki dolaşıyor.
Bence de prolaktin bi baktır hazır adet olmuşken, 2. 3. Günü bakılıyor zaten, uyandıktan 2 saat içinde sabah saat 10a kadar kan vermek gerekiyomuş bir doktor bana öyle demişti prolaktin için, aklında bulunsunHiç rüzgara çıkmadım, biyere gideceksem evden arabaya arabadan eveşimdi ben bu incir havuç kğrünü yapmayayım, gidip prolaktine mi baktırayım ne yapayım sizce?
İlişki saatine göre vurulabilirsin canım çok da geç kalma benceİnşallah kuzuum iki gün önce doktora gittiğimde 19mm olmuş 2 gün sonra vurun iğneni demişti yarın sabahmı vurunsam akşammı vurunsam ? Bi saat belirtmedi doktor
En hayırlısı ve mantıklısı bu dediğini yapmak canım haklısın.
benim tahlilde çıkıyordu canım, hiç belirtim olmuyor.Prolaktin yükselince dudak kuruluğu yaparmı? Sende oldu mu? Sabah kalktığımda dudağım bemmmbeyazdı kupkuru. Çoook fazla su içerim ben. Günde 3 litre içerim. Daha biraz önce dudağıma nemlendirici bile sürdüm şimdiki hali bu ve zonkluyor.
Eki Görüntüle 2770107
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?