Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım yarın uyarsa gidip baktırayım. Korkudan şimdi o kürüde yapamam ben. Bakıp emin olmak rahatlatır.

canım arkadaşım bilmem miiii

en son 24 tü canım. Tabi dostinexle 24e düştü. Ama bir ara düzenli takip ettirdiğimde genelde yükselmiş oluyordu. Çok erkenden içmeye başlamayacağım. Son ay içeyim birazcık

Hadi hayırlısı canım. Her ay bu stresi çekmek çok daha zor maalesef :-(
Canım benim görümcem çocuk yoğun bakım başhekimi, kocası beyin cerrahisi, ve bunlar bana önerdi bu işin ehli bi arkadaşları varmış tüp bebek için, irana gelsin tüp bebek yapalım demiş. Gittiğimde hem ziyaret hem tüp bebek (bedava ) yapacağım Allahın izniyle gidecektik zaten ama pandemi fln derken gidemedik.

Kızlar akşam üzeri verdiğim tahliller acilen çalışılmış önceki sonuçlardan dolayı bütün tahlillerim çok iyi görünüyor çok şükür inşallah bülent bey de beğenir
Yaaa canım çok sevindim bak ne güzel olumlu şeyler oluyor yavaş yavaş inşallah herşey olumlu gider

Kız senin bebiş işi tamam o zaman.

E yaptırma işi Allahın izniyle tamam, doktorda çok iyi deniliyor, güvendiğim insanlar tarafından öneriliyor ama iş tutmasında. Allah hepimizin hakkında hayırlısını eylesin canım❤

Yaaa canım çok sevindim bak ne güzel olumlu şeyler oluyor yavaş yavaş inşallah herşey olumlu gider
İnşallah canım benim biraz içime su serpildi
Hem de bedava
E yaptırma işi Allahın izniyle tamam, doktorda çok iyi deniliyor, güvendiğim insanlar tarafından öneriliyor ama iş tutmasında. Allah hepimizin hakkında hayırlısını eylesin canım❤
Tutacak Allahın izniyle canım benim
Lariş taze transfermi olcak yani bekletmedenmi
Kuzum eğer durum değişmezse öyle görünüyor şuan için sen naptın

İnşallah canım benim biraz içime su serpildi

Hem de bedava

Tutacak Allahın izniyle canım benim

Kuzum eğer durum değişmezse öyle görünüyor şuan için sen naptın
Subat sonu görusmem canimm
Bakalim ne dicek aşilama deniyelimde diyebilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…