Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç rüzgara çıkmadım, biyere gideceksem evden arabaya arabadan eve şimdi ben bu incir havuç kğrünü yapmayayım, gidip prolaktine mi baktırayım ne yapayım sizce?
Bence içine sinecek yeni bir dr a gidip bütün süreci bir anlatıp dr a nelerin bakılması gerektiğini ihtimalleri sor canım. Biz kendimiz araştırdıkça iyice işin içinden çıkamaz olduk. Bence kendi başına kür deneme

Ayyyy çok sevindim canım şimdi yumurta toplamamı olucak veya oldumu

Kızlar benim sağlık ocağındaki hemşiremin kız kardeşi bülent tıraş ta 2. Tüp denemesini yaptı negatif olmuş yine
Hiç negatifleri düşünme bebeğine kavuşmana Allah ın izniyle son bir adım kaldı. Şimdi zihni vücudu bebişe hazırlamanın pozitif düşünmenin tam vakti

Nasılsın canım soğan kürüne devammı
Bugün başladım henüz kuzum ben iyiyim sen nasılsın? Biraz fazla baş ağrısı boyun ağrısı oluyor o yüzden mümkün olduğunca girmemeye çalışıyorum ama sizleri merak ediyorum

Ne güzel sık kontrol olabilmek biz tabi adanaya git gel yapacağımızdan mı bilmem 1 hafta sonraya verdi
Canım benimde ilk kontrolüm 5 Gün sonra oldu normal yumurta anca büyür benim daha büyümekte olan var seninde bidahakiler sık olur bence kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…