- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #63.321
BNde girmiyordum dedm ama içe boşalma olmuyordu spermi içeri hiç göndermedmCanım girin. Hiçbir kurumsal tüp bebek merkezinin web sitesinde cinsel ilişki konusunda girilmemesi önerilir yazmaz çünkü sperm bayatlar 5 günden fazla boşalmamak spermi bayatlatır o yüzden cinsel perhizi çatlatma vurunca yapıyosun. Sizde sperm problemi var mı
Aslında bendede yüksekti ama ben baktırdığımda gebe değildim şimdi arkadaşım gebe olunca korktu birazBNmde öyle çkktı cnm işte daha önce geçirdiğinin kanıtı bu korkulacak bsy yok
Çok tuhafBana da yasaklamışlardı canım. Çoklu gebeliklere yıl açma riskine karşı
Kuzu tüpe başladım ben iğne vuruyorum bugün 3. Gün artık bolca dua edip duruyoruz napalımAh inş bacımsen nasılsın
Aşko dikkat ediyorumİnşallah canım benimSende çok dikkat et kendine, yediklerine. Lari transferin ne zaman olacağı belli değil di mi yumurtalara göre mi belli olacak ? Yani senin durumun ne zaman belli olur
Canım benim adet öncesi vücudum o kadar ödem turuyoki bende senin gibi oluyorum benzer bir durum olabilir bir de covid den de korkuyoruz artık nefesin daralıyorsa başka belirtiler de bunu destekliyorsa muhakkak bir röntgen çekil kuzum ya da tomografiBurdaayım
iyiyim ben sizleri takip ediyorum, dünden beri bi nefes darlığım var hareket ettikçe böle nefes nefesa kalıyorum, hastalık değil yani, adet öncesi oluyordu daha önceden de ama şuan 9 gün var adete, neden olur mu pko ya da kist falan gibi bişeyin bununla ilgisi var mı acaba bildiğiniz bir şey var mı?
Hemşo dötünü kestirtme bana şu soğukta valla buzlandırıp kırarak keserim paramparça olrKuzu bn o bozulma olayını sordum çok çok nadiren karşılaştıkları bir durummuş
balım biraz daha sık dişini az kaldıı
kesnlkleee katılıyorummmm
Allah AllahYok şükür canım eşime kontrollere gidince belli aralıklarla bugün sperm atımı yapalım diyor canım ama biz ikimiz beraber olmamızı yasakladı
Bbgm bu konuda lari ya katılıyorum kesnlikle çok doğru en dgru karar tüpEğer bu tedavide olmazsa yaza kadar deniycem yine olmazsa da tüp bebek yolu gözükür canım
Süper ya Rabbim bize de böyle mucizeler nasip etsin inşallahEşimde sorun yok tahlilleri çok iyiydi hatta ama ben keçiboynuzu özü yedirdim yinede bende femara kullanmıştım yumurtam büyümemişti umudu kestim olmayacak dedim ama arka taraftan gözükmeyen ve çatlayan yumurta ola biliyormuş test yaparken bile umudum yoktu yani
İnşaAllah canımSüper ya Rabbim bize de böyle mucizeler nasip etsin inşallah
bende birkaç kez iğneyle denerim sonra tüpe geçicem sanırım vakit kaybediyorım gibi..kist için birkaç takviye aldım onları kullanıcam kür bende yapmıyorumGeçici menapoza sokan ilaçları söylüyolar ama ben gebelik istediğim için kistlere rağmen devam ediyorum femara ya canım. Kür olarak da şimdiye kadar hiç bişey yapmadım korkuyorum nedense öyle şeylerden
Hayırlı olsun, ınsallah hemen tutar :) benim taze transfer oldu 5. Gün embriyosu a kalite çift embriyo konuldu. Fostimon ve merional kullandım başlangıçta. Sonrasında da estrofem, coraspin, kan sulandırıcı iğne, proluton depot, folik asit kullandım. Kişiye göre değişebiliyor ilaçlar bazen, yumurtalar gev gelişiyor ona gore değişik olabilir ilaçlar.moda tas ogrt canım nasılsın? BEn de tüpe başladım sen hangi ilaçları kullandın ? Taze transfer mi oldun
Bzde daha çok farklı fanteziler var bize bulaşmk istemezsn bnce demi H halleycik C Capanin Gururu TeyomÇok tuhafçoklu gebelik olsa nolur ki millet yana yakıla çift embriyo transferi arıyor
Kuzu tüpe başladım ben iğne vuruyorum bugün 3. Gün artık bolca dua edip duruyoruz napalım
Aşko dikkat ediyorumcanım planlanan transfer eğer salı günü kontrolde ilaç kullanmaya devam etmeyeceksem hemen arkasından çatlatma iğnesi , yumurta toplama ve ohss yoksa transfer şeklinde 2 haftalık bir süreç ortalama ben de çok heyecanlıyım ne olacak hiç bilmiyorum
Canım benim adet öncesi vücudum o kadar ödem turuyoki bende senin gibi oluyorum benzer bir durum olabilir bir de covid den de korkuyoruz artık nefesin daralıyorsa başka belirtiler de bunu destekliyorsa muhakkak bir röntgen çekil kuzum ya da tomografi
Hemşo dötünü kestirtme bana şu soğukta valla buzlandırıp kırarak keserim paramparça olr
Allah Allahkız zaten gebe kalsak orda ne işimiz var
Offf iğnelerin süper olmş doz olarak kaliteli yumoşların olsunn inşallahİğne dozumu bugün değiştirdi canım buarada 225 gonal f 75 merional cetrotide verdi
İnşallah etkili olur bbgmbende birkaç kez iğneyle denerim sonra tüpe geçicem sanırım vakit kaybediyorım gibi..kist için birkaç takviye aldım onları kullanıcam kür bende yapmıyorum
Arttırdı yani di mi? Neden peki?İğne dozumu bugün değiştirdi canım buarada 225 gonal f 75 merional cetrotide verdi
Aramızdadın zaten kuzummmOff afytttt beybmmm belkim yarn bnde yaparım
eğer bni aranıza almazsanız küsermmm
bnde girmeniştim enfeksiyon olmasın diye şimdide girmiyorum hatta
Sağol canım benim inşallah :) ben de fostimon ve merional kullanıyorum 3. Gün bugün salı kontrol var cetrodite vurcam folik asit de içiyorum kan sulandırıcı kullanmıyorum verecek mi bilmiyorum. Senin ikiz mi olduHayırlı olsun, ınsallah hemen tutar :) benim taze transfer oldu 5. Gün embriyosu a kalite çift embriyo konuldu. Fostimon ve merional kullandım başlangıçta. Sonrasında da estrofem, coraspin, kan sulandırıcı iğne, proluton depot, folik asit kullandım. Kişiye göre değişebiliyor ilaçlar bazen, yumurtalar gev gelişiyor ona gore değişik olabilir ilaçlar.
Biraz da olsa gözün korkmadı mıBzde daha çok farklı fanteziler var bize bulaşmk istemezsn bnce demi H halleycik C Capanin Gururu Teyom
Amannn sakın ilişkiye girme çoklu gebelik olmasınKaç aydır glmeyen yumurta akntm az az bu su geliyor şaka gibi
Hayr tbki deArttırdı yani di mi? Neden peki?
Aramızdadın zaten kuzummmyap valla afiyet olsun
Sağol canım benim inşallah :) ben de fostimon ve merional kullanıyorum 3. Gün bugün salı kontrol var cetrodite vurcam folik asit de içiyorum kan sulandırıcı kullanmıyorum verecek mi bilmiyorum. Senin ikiz mi olduçift embriyo transfer edeceğiz biz de kaç yumurtan oldu canım kaçı döllendi
Biraz da olsa gözün korkmadı mı
Canım kan sulandiriciyi transferden sonra veriyorlar , benim 8 tane yumurta toplandı en başta sonra 7 tanesi doluydu, 4 tanesi ilerledi ama 3 tane kaldı geriye, 2 si 1. Kaliteydi biz se ikisini de istedik, 35 yaş üstü çift isteyebiliyorsun,kalan 1 taneyi de dondurduk:) inşallah senin de tutar ikisi de ikiz olurArttırdı yani di mi? Neden peki?
Aramızdadın zaten kuzummmyap valla afiyet olsun
Sağol canım benim inşallah :) ben de fostimon ve merional kullanıyorum 3. Gün bugün salı kontrol var cetrodite vurcam folik asit de içiyorum kan sulandırıcı kullanmıyorum verecek mi bilmiyorum. Senin ikiz mi olduçift embriyo transfer edeceğiz biz de kaç yumurtan oldu canım kaçı döllendi
Biraz da olsa gözün korkmadı mı
Tüh yaaHayr tbki de
İkiz mi seninki şuan canım yoksa teki mi tuttuCanım kan sulandiriciyi transferden sonra veriyorlar , benim 8 tane yumurta toplandı en başta sonra 7 tanesi doluydu, 4 tanesi ilerledi ama 3 tane kaldı geriye, 2 si 1. Kaliteydi biz se ikisini de istedik, 35 yaş üstü çift isteyebiliyorsun,kalan 1 taneyi de dondurduk:) inşallah senin de tutar ikisi de ikiz olur
ay evet 1 kilo fark ediyor resmen adet öncesi, daha önce de nefes darlığı olduğu için ve başka belirtim olmadığı için covid olduğumu sanmıyorum, yine de bi kıllanmadım değil kimseyle de görüşmedim ama bi kaç gün kontrol edim kendimi bakiyim, bi de bende astım var, nefes darlığı ondan da olabilir, son zamanlarda da maşallah çok abuk sabuk beslendim kızartmalar tatlılar poğaçalar börekler havalarda uçuştuCanım benim adet öncesi vücudum o kadar ödem turuyoki bende senin gibi oluyorum benzer bir durum olabilir bir de covid den de korkuyoruz artık nefesin daralıyorsa başka belirtiler de bunu destekliyorsa muhakkak bir röntgen çekil kuzum ya da tomografi
Kuzu istesemde olmaz bnm lucrin vuruldmAmannn sakın ilişkiye girme çoklu gebelik olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?