Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BNde girmiyordum dedm ama içe boşalma olmuyordu spermi içeri hiç göndermedm

Bana da yasaklamışlardı canım. Çoklu gebeliklere yıl açma riskine karşı
Çok tuhaf çoklu gebelik olsa nolur ki millet yana yakıla çift embriyo transferi arıyor
Ah inş bacım sen nasılsın
Kuzu tüpe başladım ben iğne vuruyorum bugün 3. Gün artık bolca dua edip duruyoruz napalım
İnşallah canım benim Sende çok dikkat et kendine, yediklerine. Lari transferin ne zaman olacağı belli değil di mi yumurtalara göre mi belli olacak ? Yani senin durumun ne zaman belli olur
Aşko dikkat ediyorum canım planlanan transfer eğer salı günü kontrolde ilaç kullanmaya devam etmeyeceksem hemen arkasından çatlatma iğnesi , yumurta toplama ve ohss yoksa transfer şeklinde 2 haftalık bir süreç ortalama ben de çok heyecanlıyım ne olacak hiç bilmiyorum
Canım benim adet öncesi vücudum o kadar ödem turuyoki bende senin gibi oluyorum benzer bir durum olabilir bir de covid den de korkuyoruz artık nefesin daralıyorsa başka belirtiler de bunu destekliyorsa muhakkak bir röntgen çekil kuzum ya da tomografi
Kuzu bn o bozulma olayını sordum çok çok nadiren karşılaştıkları bir durummuş

balım biraz daha sık dişini az kaldıı

kesnlkleee katılıyorummmm
Hemşo dötünü kestirtme bana şu soğukta valla buzlandırıp kırarak keserim paramparça olr
Yok şükür canım eşime kontrollere gidince belli aralıklarla bugün sperm atımı yapalım diyor canım ama biz ikimiz beraber olmamızı yasakladı
Allah Allah kız zaten gebe kalsak orda ne işimiz var

Süper ya Rabbim bize de böyle mucizeler nasip etsin inşallah

Geçici menapoza sokan ilaçları söylüyolar ama ben gebelik istediğim için kistlere rağmen devam ediyorum femara ya canım. Kür olarak da şimdiye kadar hiç bişey yapmadım korkuyorum nedense öyle şeylerden
bende birkaç kez iğneyle denerim sonra tüpe geçicem sanırım vakit kaybediyorım gibi..kist için birkaç takviye aldım onları kullanıcam kür bende yapmıyorum

moda tas ogrt canım nasılsın? BEn de tüpe başladım sen hangi ilaçları kullandın ? Taze transfer mi oldun
Hayırlı olsun, ınsallah hemen tutar :) benim taze transfer oldu 5. Gün embriyosu a kalite çift embriyo konuldu. Fostimon ve merional kullandım başlangıçta. Sonrasında da estrofem, coraspin, kan sulandırıcı iğne, proluton depot, folik asit kullandım. Kişiye göre değişebiliyor ilaçlar bazen, yumurtalar gev gelişiyor ona gore değişik olabilir ilaçlar.

Bzde daha çok farklı fanteziler var bize bulaşmk istemezsn bnce demi H halleycik C Capanin Gururu Teyom

İğne dozumu bugün değiştirdi canım buarada 225 gonal f 75 merional cetrotide verdi
Arttırdı yani di mi? Neden peki?
Off afytttt beybmmm belkim yarn bnde yaparım

eğer bni aranıza almazsanız küsermmm

bnde girmeniştim enfeksiyon olmasın diye şimdide girmiyorum hatta
Aramızdadın zaten kuzummm yap valla afiyet olsun
Sağol canım benim inşallah :) ben de fostimon ve merional kullanıyorum 3. Gün bugün salı kontrol var cetrodite vurcam folik asit de içiyorum kan sulandırıcı kullanmıyorum verecek mi bilmiyorum. Senin ikiz mi oldu çift embriyo transfer edeceğiz biz de kaç yumurtan oldu canım kaçı döllendi
Bzde daha çok farklı fanteziler var bize bulaşmk istemezsn bnce demi H halleycik C Capanin Gururu Teyom
Biraz da olsa gözün korkmadı mı

Hayr tbki de

Canım kan sulandiriciyi transferden sonra veriyorlar , benim 8 tane yumurta toplandı en başta sonra 7 tanesi doluydu, 4 tanesi ilerledi ama 3 tane kaldı geriye, 2 si 1. Kaliteydi biz se ikisini de istedik, 35 yaş üstü çift isteyebiliyorsun,kalan 1 taneyi de dondurduk:) inşallah senin de tutar ikisi de ikiz olur

İkiz mi seninki şuan canım yoksa teki mi tuttu

ay evet 1 kilo fark ediyor resmen adet öncesi, daha önce de nefes darlığı olduğu için ve başka belirtim olmadığı için covid olduğumu sanmıyorum, yine de bi kıllanmadım değil kimseyle de görüşmedim ama bi kaç gün kontrol edim kendimi bakiyim, bi de bende astım var, nefes darlığı ondan da olabilir, son zamanlarda da maşallah çok abuk sabuk beslendim kızartmalar tatlılar poğaçalar börekler havalarda uçuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…