- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #63.341
İkiz mi seninki şuan canım yoksa teki mi tuttu
Ooo onlar bzde her ay var kuzuay evet 1 kilo fark ediyor resmen adet öncesi, daha önce de nefes darlığı olduğu için ve başka belirtim olmadığı için covid olduğumu sanmıyorum, yine de bi kıllanmadım değil kimseyle de görüşmedim ama bi kaç gün kontrol edim kendimi bakiyim, bi de bende astım var, nefes darlığı ondan da olabilir, son zamanlarda da maşallah çok abuk sabuk beslendim kızartmalar tatlılar poğaçalar börekler havalarda uçuştu
Ayyy ne güzell canmmm allahm saglıkla kucagına almanıda nasip etsn bnde kısmetse haftaya trasnfer olcm dondurulmş 5.gün embryosu 3aa kalitedeIkisi de tuttu çok şükür. Inşallah sağlıkla dünyaya gelirler .
Kuzuş çoklu derken 2den fazla olan gebelikleri kast ediyorÇok tuhafçoklu gebelik olsa nolur ki millet yana yakıla çift embriyo transferi arıyor
Kuzu tüpe başladım ben iğne vuruyorum bugün 3. Gün artık bolca dua edip duruyoruz napalım
Aşko dikkat ediyorumcanım planlanan transfer eğer salı günü kontrolde ilaç kullanmaya devam etmeyeceksem hemen arkasından çatlatma iğnesi , yumurta toplama ve ohss yoksa transfer şeklinde 2 haftalık bir süreç ortalama ben de çok heyecanlıyım ne olacak hiç bilmiyorum
Canım benim adet öncesi vücudum o kadar ödem turuyoki bende senin gibi oluyorum benzer bir durum olabilir bir de covid den de korkuyoruz artık nefesin daralıyorsa başka belirtiler de bunu destekliyorsa muhakkak bir röntgen çekil kuzum ya da tomografi
Hemşo dötünü kestirtme bana şu soğukta valla buzlandırıp kırarak keserim paramparça olr
Allah Allahkız zaten gebe kalsak orda ne işimiz var
Yakarız mektubunu hiç iz kalmaz la ca sa de papele başladım aşırı aksiyon var içimdeTüh yaabunlar beni keserse diye bi mektup yazıp bıraksam iyi olacak
Yumurta gelişimi sebebiyledir canım. Geriden gelen yumurtaları düşünerek ve daha iyi gelişim için arttırmıştır.İğne dozumu bugün değiştirdi canım buarada 225 gonal f 75 merional cetrotide verdi
Aynen canım kendimiz kalmamışız ki oraya gelmişiz ama enfeksiyona karşı olabilir canım o mantıklı çünkü bana enfeksiyona dikkat edelim dediÇok tuhafçoklu gebelik olsa nolur ki millet yana yakıla çift embriyo transferi arıyor
Kuzu tüpe başladım ben iğne vuruyorum bugün 3. Gün artık bolca dua edip duruyoruz napalım
Aşko dikkat ediyorumcanım planlanan transfer eğer salı günü kontrolde ilaç kullanmaya devam etmeyeceksem hemen arkasından çatlatma iğnesi , yumurta toplama ve ohss yoksa transfer şeklinde 2 haftalık bir süreç ortalama ben de çok heyecanlıyım ne olacak hiç bilmiyorum
Canım benim adet öncesi vücudum o kadar ödem turuyoki bende senin gibi oluyorum benzer bir durum olabilir bir de covid den de korkuyoruz artık nefesin daralıyorsa başka belirtiler de bunu destekliyorsa muhakkak bir röntgen çekil kuzum ya da tomografi
Hemşo dötünü kestirtme bana şu soğukta valla buzlandırıp kırarak keserim paramparça olr
Yaa bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim bende heyecanlandım şimdi senin adınaÇok tuhafçoklu gebelik olsa nolur ki millet yana yakıla çift embriyo transferi arıyor
Evet canım 3 tane yumurtam varmış geriden gelenYumurta gelişimi sebebiyledir canım. Geriden gelen yumurtaları düşünerek ve daha iyi gelişim için arttırmıştır.
Kesinlikle 3müz bir arada gayet yaratıcı fikirler buluruzzzBzde daha çok farklı fanteziler var bize bulaşmk istemezsn bnce demi @halleycik C Capanin Gururu Teyom
3 tane geriden gelen yumurtam varmış canım ondan onlarda büyüsün dediArttırdı yani di mi? Neden peki?
Hele şu cadıya bak beni tiye alıyorAmannn sakın ilişkiye girme çoklu gebelik olmasın
İnşallah canım ya inşallah hepimizin çok çok yumoşu olsunOfff iğnelerin süper olmş doz olarak kaliteli yumoşların olsunn inşallah
Ne güzel inşallah senin de hemencik tutar Allah 'ın izniyleAyyy ne güzell canmmm allahm saglıkla kucagına almanıda nasip etsn bnde kısmetse haftaya trasnfer olcm dondurulmş 5.gün embryosu 3aa kalitede
Oooo en sevdiğim kızzz beni de çağırın ben de yerimay evet 1 kilo fark ediyor resmen adet öncesi, daha önce de nefes darlığı olduğu için ve başka belirtim olmadığı için covid olduğumu sanmıyorum, yine de bi kıllanmadım değil kimseyle de görüşmedim ama bi kaç gün kontrol edim kendimi bakiyim, bi de bende astım var, nefes darlığı ondan da olabilir, son zamanlarda da maşallah çok abuk sabuk beslendim kızartmalar tatlılar poğaçalar börekler havalarda uçuştu
Ahahahah bana bak gidip dötlerini kes benimki kurtulsunKuzu istesemde olmaz bnm lucrin vuruldmhayallerimi elimden aldılarrr aplaaaaa
Ahhh maşallah Allah esirgesin işte benim hayalimmmIkisi de tuttu çok şükür. Inşallah sağlıkla dünyaya gelirler .
Peki hocam çift embriyo transferi olup her biri bölünürse 4 üz olursa neyapaceğük? (1i bulduk 4ü kaldı )Kuzuş çoklu derken 2den fazla olan gebelikleri kast ediyoröncelik anne sağlığı olduğu ve bu da sağlığa olumsuz etkisi olduğu için diye açıklamıştı. Doğru mu bilemem tabi.
Ahahah farkettim var sende değişik birşeyYakarız mektubunu hiç iz kalmaz la ca sa de papele başladım aşırı aksiyon var içimde
Valla ben evi dünden beridir tiril tiril ettim aşko hafta sonu üşütmüştüm hemen monurol cipro başladım ilaçlar da bitti önceden duş alırsak ve hırpalayarak sık ilişki olmazsa enfeksiyon olmaz gibi geliyor bana adama da yazıkAynen canım kendimiz kalmamışız ki oraya gelmişiz ama enfeksiyona karşı olabilir canım o mantıklı çünkü bana enfeksiyona dikkat edelim dedi
Dün bugün değerlendirdik yarın olmazsa bi şey kaçırır mıyım acabaHareket ediyorum canım baya ohss olmaktan korkuyorum çünkü inşallah herşey yolunda gidecek
Evet kuzum ben bülent hocada taze transferler gördüm ama genelde uzun protokol çalışıyor diye biliyorum. Geçen sefer bülent hocada mı ohhs ye Rağmen taze transfer oldun Canım
Canikom hoşgeldin testin pik yapmış dün değerlendirdiğiniz iyi olmuş bugünkü testi nde çatlama görünüyor bugün ve yarın değerlendirirseniz harika olurİnşallah bu ay gebe kalırsın tatlım
Zaten önce Allah’a güveniyorum sonra da doktoruma tam teslimiyetteyim
İşte en güzel zamanlarımızı çalışarak harcıyoruz gençlikte enerji var para yok olgunlukta Para var zaman yok yaşlılıkta zaman var para var enerji yok
Yok tatlım bak bütün gün hareket etmeye verdim kendimi kan dolaşım olsun diye bu sayede Topik Topik gezmemiş oldum
Anam her yerden bir tane geliyor tokat manyağı oldum
Bak yaaa Buldumu geçiriyor bir tane
Yazık kız dötüme
Seni bekliyorduk kan verdin mi
İnşallah o güzel haberi vermek nasip olur canım
Tüp yaptırdığında sen daha mı farklıydın kız hatırlıyorum seni ben
O soru zaten fix Sormayan yok yani
Canım benim hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun
Hatta en güzel şey de diyebiliriz
Canım bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorum ya sen de ne olduğunu öğrendiğinde bize yaz ki bizim de bilgimiz olsun ne olduğunu öğrenelim
Canım ilişkiye girin dedi rutininizi bozmayın dedi ama benim bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi yaptığımız gün artık ilişkiye girmeyin diyecek
Ne tahlili yapacaklar kuzum
Canım senin o çikolata kistlerinle ilgili bence bir an evvel tedavi olman gerekiyor çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten
Bugün olursa sorun yok benceDün bugün değerlendirdik yarın olmazsa bi şey kaçırır mıyım acaba
İki gündür oldu normalde zaten gün aşırı oluyo yarın dinleneyim benBugün olursa sorun yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?