Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo onlar bzde her ay var kuzu

Kuzuş çoklu derken 2den fazla olan gebelikleri kast ediyor öncelik anne sağlığı olduğu ve bu da sağlığa olumsuz etkisi olduğu için diye açıklamıştı. Doğru mu bilemem tabi.

Aynen canım kendimiz kalmamışız ki oraya gelmişiz ama enfeksiyona karşı olabilir canım o mantıklı çünkü bana enfeksiyona dikkat edelim dedi

Yaa bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim bende heyecanlandım şimdi senin adına Bir kız bir erkek sağlıklı ikizlerin olur inşallah İçimden böyle dua etmek geldi

Oooo en sevdiğim kızzz beni de çağırın ben de yerim
Kuzu istesemde olmaz bnm lucrin vuruldm hayallerimi elimden aldılarrr aplaaaaa
Ahahahah bana bak gidip dötlerini kes benimki kurtulsun
Ikisi de tuttu çok şükür. Inşallah sağlıkla dünyaya gelirler .
Ahhh maşallah Allah esirgesin işte benim hayalimmm
Kuzuş çoklu derken 2den fazla olan gebelikleri kast ediyor öncelik anne sağlığı olduğu ve bu da sağlığa olumsuz etkisi olduğu için diye açıklamıştı. Doğru mu bilemem tabi.
Peki hocam çift embriyo transferi olup her biri bölünürse 4 üz olursa neyapaceğük? (1i bulduk 4ü kaldı )
Yakarız mektubunu hiç iz kalmaz la ca sa de papele başladım aşırı aksiyon var içimde
Ahahah farkettim var sende değişik birşey bundan dötüm de nasibini aldı
Aynen canım kendimiz kalmamışız ki oraya gelmişiz ama enfeksiyona karşı olabilir canım o mantıklı çünkü bana enfeksiyona dikkat edelim dedi
Valla ben evi dünden beridir tiril tiril ettim aşko hafta sonu üşütmüştüm hemen monurol cipro başladım ilaçlar da bitti önceden duş alırsak ve hırpalayarak sık ilişki olmazsa enfeksiyon olmaz gibi geliyor bana adama da yazık

Dün bugün değerlendirdik yarın olmazsa bi şey kaçırır mıyım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…