- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #63.361
Çok tsk ederm cnm allah razı olsunNe güzel inşallah senin de hemencik tutar Allah 'ın izniyle
Bende öğretmenim okulda denk gelince kaloriferin oraya yaslanir zor anlatırdım ders.. Bi kac kez de miğde bulantısından dersi bırakıp çıkmıştım öğrenciler pesimden geldi hamile siniz ne güzel diyeDOğru canım dün sabah çok yağmur vardı okula giderken baya ıslandım o heralde beni bugün daha çok sıkıştırdı sancıdan off
Zahar onu da o zaman düşünürüz diyordurPeki hocam çift embriyo transferi olup her biri bölünürse 4 üz olursa neyapaceğük? (1i bulduk 4ü kaldı )
Ben de tamGelbemucizem kuzum sen ne yaptın? Nerelerdesin? Özlettin kendini.. aşılama yaptın mı yaptıysan sonuç ne oldu iyice gelmez oldun
HAYIR biz snn dötünü kesiczOooo en sevdiğim kızzz beni de çağırın ben de yerim
Ahahahah bana bak gidip dötlerini kes benimki kurtulsun
Ahhh maşallah Allah esirgesin işte benim hayalimmm
Peki hocam çift embriyo transferi olup her biri bölünürse 4 üz olursa neyapaceğük? (1i bulduk 4ü kaldı )
Ahahah farkettim var sende değişik birşeybundan dötüm de nasibini aldı
Valla ben evi dünden beridir tiril tiril ettim aşko hafta sonu üşütmüştüm hemen monurol cipro başladım ilaçlar da bitti önceden duş alırsak ve hırpalayarak sık ilişki olmazsa enfeksiyon olmaz gibi geliyor bana adama da yazık
Kuzum az önce geldimmm eveee misler gibimm oldumm@newmoon10 kaç gün oldu kız
@lumix naber tatlım yoksun bugün
H halleycik yaptırdın mı bakımlarını filan missler gibi olmuşsundur şimdi
@ea92
@emir91 nasıl oldun kuzu
@sutlaacc naptın canım merak ettim seni
@Matmazella canım bugün testi tekrarladın mı
Ahhh canparemmmYaa bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim bende heyecanlandım şimdi senin adınaBir kız bir erkek sağlıklı ikizlerin olur inşallah İçimden böyle dua etmek geldi
Hepsi de eniştem ve benim dötüm ile ilgili üzülsem mi gülsem mi bilemedimKesinlikle 3müz bir arada gayet yaratıcı fikirler buluruzzz
Ayy inşallah bol bol kaliteli yumişkolarımız büyüsün bebiş olup gelsin canım benim3 tane geriden gelen yumurtam varmış canım ondan onlarda büyüsün dedi
Hele şu cadıya bak beni tiye alıyor
Dinlen bacım dinlenmek senin de hakkınİki gündür oldu normalde zaten gün aşırı oluyo yarın dinleneyim ben
Nee kesilcek dötmu var burdayimmHAYIR biz snn dötünü kesicz
EVET Ya o resmn kayıp bnmde ogn aklımdan geçtiGelbemucizem kuzum sen ne yaptın? Nerelerdesin? Özlettin kendini.. aşılama yaptın mı yaptıysan sonuç ne oldu iyice gelmez oldun
Ohhh o zmn sana mis gibi bi öpücükkkKuzum az önce geldimmm eveee misler gibimm oldumm
Okdr cok yoruldumki ama inanki bunu bile özlemisim
İnşALLAH olurAhhh canparemmmgel bi de bana sor aminnn böyle güzel duaya ancakkk amin derimm Rabbim sana da hemencik nasip etsin inşallah
Hepsi de eniştem ve benim dötüm ile ilgili üzülsem mi gülsem mi bilemedim
Ayy inşallah bol bol kaliteli yumişkolarımız büyüsün bebiş olup gelsin canım benim
kız Allah seni üçüz doğurtsun
sende de şey oluyo mu ? Hijyene bakımına giyimine aşırı dikkat etmelisin ki arkandan ayy kadına bak nasıl gelmiş demesinler
Dinlen bacım dinlenmek senin de hakkın
Oh kokulukokulu ,Ohhh o zmn sana mis gibi bi öpücükkk
AHahah onu ben de düşündüm vallaZahar onu da o zaman düşünürüz diyordurbak bir de aklıma ne fesatlık geldi. Olur da hamile kalınırsa transfer olmaz paracıklar gider diye mi düşünüyorlarrrr
Canım yok ortada bu ara valla bilemiyorumBen de tamGelbemucizem I soracaktım canım sana?
HAYIR biz snn dötünü kesicz
AYYy misler gibi ne güzelllKuzum az önce geldimmm eveee misler gibimm oldumm
Okdr cok yoruldumki ama inanki bunu bile özlemisim
EVet hemen olay yerine intikal ediyoruzNee kesilcek dötmu var burdayimm
Evet canım C Capanin Gururu TeyomNee kesilcek dötmu var burdayimm
Dualarımız seninle canım benimİnşALLAH olurDua edin banada
Çok teşekkür ederim İnşALLAH hepimiz güzel sonuçlar alırızEvet canım C Capanin Gururu Teyomedaecoo nun dötünü kesicez gel plan yapalım
Dualarımız seninle canım benim
İnşallah kuzumÇok teşekkür ederim İnşALLAH hepimiz güzel sonuçlar alırız
O bzm gruptn bbgm meşhur kesicilerdn kendine sanırım sn başka bir döt kesici bulacksnEvet canım C Capanin Gururu Teyomedaecoo nun dötünü kesicez gel plan yapalım
Dualarımız seninle canım benim
Ahh ahh kimse yokki bana şurda ben seninle döt keserim desinO bzm gruptn bbgm meşhur kesicilerdn kendine sanırım sn başka bir döt kesici bulacksn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?