Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
DOğru canım dün sabah çok yağmur vardı okula giderken baya ıslandım o heralde beni bugün daha çok sıkıştırdı sancıdan off
Bende öğretmenim okulda denk gelince kaloriferin oraya yaslanir zor anlatırdım ders.. Bi kac kez de miğde bulantısından dersi bırakıp çıkmıştım öğrenciler pesimden geldi hamile siniz ne güzel diye

Peki hocam çift embriyo transferi olup her biri bölünürse 4 üz olursa neyapaceğük? (1i bulduk 4ü kaldı )
Zahar onu da o zaman düşünürüz diyordur bak bir de aklıma ne fesatlık geldi. Olur da hamile kalınırsa transfer olmaz paracıklar gider diye mi düşünüyorlarrrr

HAYIR biz snn dötünü kesicz

Yaa bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim bende heyecanlandım şimdi senin adına Bir kız bir erkek sağlıklı ikizlerin olur inşallah İçimden böyle dua etmek geldi
Ahhh canparemmm gel bi de bana sor aminnn böyle güzel duaya ancakkk amin derimm Rabbim sana da hemencik nasip etsin inşallah
Kesinlikle 3müz bir arada gayet yaratıcı fikirler buluruzzz
Hepsi de eniştem ve benim dötüm ile ilgili üzülsem mi gülsem mi bilemedim
3 tane geriden gelen yumurtam varmış canım ondan onlarda büyüsün dedi
Ayy inşallah bol bol kaliteli yumişkolarımız büyüsün bebiş olup gelsin canım benim
Hele şu cadıya bak beni tiye alıyor
kız Allah seni üçüz doğurtsun
LaRisaCca bir de niye yasak diye sorduğunda sapıkmışsın gibi bir algı oluyordu
sende de şey oluyo mu ? Hijyene bakımına giyimine aşırı dikkat etmelisin ki arkandan ayy kadına bak nasıl gelmiş demesinler
İki gündür oldu normalde zaten gün aşırı oluyo yarın dinleneyim ben
Dinlen bacım dinlenmek senin de hakkın

İnşALLAH olur Dua edin banada

Zahar onu da o zaman düşünürüz diyordur bak bir de aklıma ne fesatlık geldi. Olur da hamile kalınırsa transfer olmaz paracıklar gider diye mi düşünüyorlarrrr
AHahah onu ben de düşündüm valla ama inanmak istemiyorum bu ihtimale düşünsene hamilesin ve anestezi alıyosun iğne veritolsr onu bunu yapıyolar sağlıklıysan da sağlıksız olursun
Ben de tam Gelbemucizem I soracaktım canım sana?
Canım yok ortada bu ara valla bilemiyorum
HAYIR biz snn dötünü kesicz
dötüme kasko yaptırıcam birşey olursa kâra geçerim
Kuzum az önce geldimmm eveee misler gibimm oldumm
Okdr cok yoruldumki ama inanki bunu bile özlemisim
AYYy misler gibi ne güzelll bi de şu maske olayı cildi havasız bırakıyo kuzu ya yoruluyo cilt iyi yaptın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…