Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhabalarrr nasilsiniz neler yapiyosunuz ben eşimin işinden dolayı düzenim bozulmuş durumda sabahın 5 i nöbete gidiyor hava karanlık yağışlı kendimi çok değişik hissediyorum hiç bişey yapmak istemiyorum tam ise başlıyorum eşimin geliş saatine denk geliyor ona yemek hazırla gönder derken geç oluyor beynim çok yorgun buraya da giremedim bu arada kasık agrım çok oluyor bugün oldu ondan önceki günler oldu yumurtlama agrisimiydi normalde yoğun ihtimal olan günleri geçtim klomen kist mı yaptı kafam allak bullak LaRisaCca bi kafama takılan senin tüp bebek işin en son sekreterle sıkıntı yaşamıştın sorun çözüldü mü ne yaptın diğer arkadaşlarda kusura bakmasın hatirlayamadim son konuşmaları Ayseee1987 aysoo sende ne yaptın su pıhtı isini gönderdin mı laboratuvara H halle C Capanin Gururu Teyom edaecoo daha çok etiketleyemedigim arkadaşlar sizler nasilsiniz iyimisiniz

Birşey söyleyeyim mi şimdiki aklım olsa direk tüpe giderdim. Doktorlara verdiğim muayene ücretleri, tedavi masrafları, istedikleri tahlilleri üst üste koysam 2 kere tüp yapmıştım şimdiye
O kadar haklısın ki ve yaşadığın hayal kırıklıkları bozulan psikoloji de cabası

Canikom oluyo bazen öyle yoğunluklar sen işlerini hallet seni özlediğimizi de unutma Canım doktorun sekreteri, o iskenderundaki dr um olan yani tüp doktorum değil. Tüp adanada yaptırıyorum şuan iğnenin 3. Günü salı günü kontrol var herşey yolunda olsun diye dua ediyoruz Sen de dualarını eksik etme kuzum

Bbgm bu konuda lari ya katılıyorum kesnlikle çok doğru en dgru karar tüp
Aynı düşüncedeyim doktorum da aynı düşüncede zaten artık kendi kendinize deneme sınırını geçtiniz çoktan diyo. Ben de çikolata kisti var eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama morfoloji hala 1. Daha ne olsun tüp bebek için değil mi? Sadece nerde yaptırsak ona karar vermek çok zor.

Hangi ildesin canım?

Ahh ahh kimse yokki bana şurda ben seninle döt keserim desin Ayseee1987 olsa arkamı kollardı benim
Yoooğğ bebeğim bu defa bende döttt keserim
Kötüyü çağırma herşey yolunda ve öyle ilerleyecek, başka sayfalara girersende kötüsünü değil oluşan mucizeleri oku. Çünkü birdaha adet olmak yok sana, bebek yolda geliyorrrrreee
Bebeğim bu ay pıhtıyı boşver düzgün adet olamadım olanın içinde de pıhtı yoktu, kanım sulu gibiydi, 1. Günü sabah adet oldum öğlene kadar 1 ped doldu, sonra kesildi 2. Günü damla damla, 3.Günü hiç gelmedi 4. Günü kahverengi ve sulu pembe bişey, bugün sadece kahverengi. Ama hala kesilmedi azar azar geliyor, hepsini toplasam 2-3 ped anca dolar hatta acaba üstüne görmemidir diye dün gebelik testi aldım yaptım, yok bişey bu arada 6 gündür dudaklarım kupkuru ne yaptıysam düzelmiyor.

Ayy hadi inşallah güzel haberlerini alırız dualarım seninle

Canımm ptesi iğne yapıldığını yazmıştım sanırım İşte beklemedeyim 2 gün değerlendirdik biraz bugün ağrım var ayaklarım belim falan ağrıyor
Hadi inşallah bu ay gebe kalırsın tatlişkom
Pühh Allah seni napmasın dur bari Cookiie ın arkasına saklanayım len kötü birşey yaptığım yok anasını satim herkes dötçü olmuş

Hayırlısı inşallah bu aralar benimde adet düzenim bozulmuş durumda iki aydır düzgün olmuyorum değişik acaba mevsimden mı desem bilemiyorum ki bu ay hormonlara da baktirdim bi problem yoktu

Hadi inşallah bu ay gebe kalırsın tatlişkom

Pühh Allah seni napmasın dur bari Cookiie ın arkasına saklanayım len kötü birşey yaptığım yok anasını satim herkes dötçü olmuş
Sen arkamda dur kızlar gelin anlaşalım kimsenin dötü kesilmesin lazım onlar bizeee

Hayırlısı inşallah bu aralar benimde adet düzenim bozulmuş durumda iki aydır düzgün olmuyorum değişik acaba mevsimden mı desem bilemiyorum ki bu ay hormonlara da baktirdim bi problem yoktu
Benim ilk defa böyle oldu. Bakalım birdahaki ay ne olacak, inan şimdiden onu merak ediyorum
Hormonlarda bizimle oyun oynuyor herşey yolunda gösteriyor ama ozmn bu neyin nesi umarım havalardandır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…