- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #63.381
Ayy inşallah canım beniminşallah bol bol kaliteli yumişkolarımız büyüsün bebiş olup gelsin canım benim
Hayırlısıyla olur odaKEŞke göbüşümüzle yuvarlansak
O kadar haklısın ki ve yaşadığın hayal kırıklıkları bozulan psikoloji de cabasıBirşey söyleyeyim mi şimdiki aklım olsa direk tüpe giderdim. Doktorlara verdiğim muayene ücretleri, tedavi masrafları, istedikleri tahlilleri üst üste koysam 2 kere tüp yapmıştım şimdiye
Canikom oluyo bazen öyle yoğunluklar sen işlerini hallet seni özlediğimizi de unutmaKızlar merhabalarrr nasilsiniz neler yapiyosunuz ben eşimin işinden dolayı düzenim bozulmuş durumda sabahın 5 i nöbete gidiyor hava karanlık yağışlı kendimi çok değişik hissediyorum hiç bişey yapmak istemiyorum tam ise başlıyorum eşimin geliş saatine denk geliyor ona yemek hazırla gönder derken geç oluyor beynim çok yorgun buraya da giremedim bu arada kasık agrım çok oluyor bugün oldu ondan önceki günler oldu yumurtlama agrisimiydi normalde yoğun ihtimal olan günleri geçtim klomen kist mı yaptı kafam allak bullakLaRisaCca bi kafama takılan senin tüp bebek işin en son sekreterle sıkıntı yaşamıştın sorun çözüldü mü ne yaptın diğer arkadaşlarda kusura bakmasın hatirlayamadim son konuşmaları Ayseee1987 aysoo sende ne yaptın su pıhtı isini gönderdin mı laboratuvara H halle C Capanin Gururu Teyom edaecoo daha çok etiketleyemedigim arkadaşlar sizler nasilsiniz iyimisiniz
Aynı düşüncedeyim doktorum da aynı düşüncede zaten artık kendi kendinize deneme sınırını geçtiniz çoktan diyo. Ben de çikolata kisti var eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama morfoloji hala 1. Daha ne olsun tüp bebek için değil mi? Sadece nerde yaptırsak ona karar vermek çok zor.Bbgm bu konuda lari ya katılıyorum kesnlikle çok doğru en dgru karar tüp
Aynen öyle canım. İnanki değmiyor . Psikoloji gittikten sonra zaten o stres var ya o stres.. o stresten olacaksa da olmuyorO kadar haklısın ki ve yaşadığın hayal kırıklıkları bozulan psikoloji de cabası
Hangi ildesin canım?Aynı düşüncedeyim doktorum da aynı düşüncede zaten artık kendi kendinize deneme sınırını geçtiniz çoktan diyo. Ben de çikolata kisti var eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama morfoloji hala 1. Daha ne olsun tüp bebek için değil mi? Sadece nerde yaptırsak ona karar vermek çok zor.
Canımm ptesi iğne yapıldığını yazmıştım sanırım@newmoon10 kaç gün oldu kız
@lumix naber tatlım yoksun bugün
@halleycik yaptırdın mı bakımlarını filan missler gibi olmuşsundur şimdi
@ea92
@emir91 nasıl oldun kuzu
sutlaacc naptın canım merak ettim seni
Matmazella canım bugün testi tekrarladın mı
Yoooğğ bebeğim bu defa bende döttt keserim
Bebeğim bu ay pıhtıyı boşver düzgün adet olamadımKızlar merhabalarrr nasilsiniz neler yapiyosunuz ben eşimin işinden dolayı düzenim bozulmuş durumda sabahın 5 i nöbete gidiyor hava karanlık yağışlı kendimi çok değişik hissediyorum hiç bişey yapmak istemiyorum tam ise başlıyorum eşimin geliş saatine denk geliyor ona yemek hazırla gönder derken geç oluyor beynim çok yorgun buraya da giremedim bu arada kasık agrım çok oluyor bugün oldu ondan önceki günler oldu yumurtlama agrisimiydi normalde yoğun ihtimal olan günleri geçtim klomen kist mı yaptı kafam allak bullakLaRisaCca bi kafama takılan senin tüp bebek işin en son sekreterle sıkıntı yaşamıştın sorun çözüldü mü ne yaptın diğer arkadaşlarda kusura bakmasın hatirlayamadim son konuşmaları Ayseee1987 aysoo sende ne yaptın su pıhtı isini gönderdin mı laboratuvara H halle C Capanin Gururu Teyom edaecoo daha çok etiketleyemedigim arkadaşlar sizler nasilsiniz iyimisiniz
Ayy hadi inşallah güzel haberlerini alırız dualarım seninleCanikom oluyo bazen öyle yoğunluklar sen işlerini hallet seni özlediğimizi de unutmaCanım doktorun sekreteri, o iskenderundaki dr um olan yani tüp doktorum değil. Tüp adanada yaptırıyorum şuan iğnenin 3. Günü salı günü kontrol var herşey yolunda olsun diye dua ediyoruz Sen de dualarını eksik etme kuzum
Sen en güzelini yaptın canım. Allahım inşallah pozitifi görüp bebişlerine kavuşursun inşallahAynen öyle canım. İnanki değmiyor . Psikoloji gittikten sonra zaten o stres var ya o stres.. o stresten olacaksa da olmuyor
Hadi inşallah bu ay gebe kalırsın tatlişkomCanımm ptesi iğne yapıldığını yazmıştım sanırımİşte beklemedeyim 2 gün değerlendirdik biraz bugün ağrım var ayaklarım belim falan ağrıyor
Pühh Allah seni napmasınYoooğğ bebeğim bu defa bende döttt keserim
Kötüyü çağırma herşey yolunda ve öyle ilerleyecek, başka sayfalara girersende kötüsünü değil oluşan mucizeleri oku. Çünkü birdaha adet olmak yok sana, bebek yolda geliyorrrrreee
Bebeğim bu ay pıhtıyı boşver düzgün adet olamadımolanın içinde de pıhtı yoktu, kanım sulu gibiydi, 1. Günü sabah adet oldum öğlene kadar 1 ped doldu, sonra kesildi 2. Günü damla damla, 3.Günü hiç gelmedi 4. Günü kahverengi ve sulu pembe bişey, bugün sadece kahverengi. Ama hala kesilmedi azar azar geliyor, hepsini toplasam 2-3 ped anca dolar hatta acaba üstüne görmemidir diye dün gebelik testi aldım yaptım, yok bişey bu arada 6 gündür dudaklarım kupkuru ne yaptıysam düzelmiyor.
Samsun canım ama eşimin ailesi istanbulda büyük ihtimal istanbul olurHangi ildesin canım?
Hayırlısı inşallah bu aralar benimde adet düzenim bozulmuş durumda iki aydır düzgün olmuyorum değişik acaba mevsimden mı desem bilemiyorum ki bu ay hormonlara da baktirdim bi problem yoktuYoooğğ bebeğim bu defa bende döttt keserim
Kötüyü çağırma herşey yolunda ve öyle ilerleyecek, başka sayfalara girersende kötüsünü değil oluşan mucizeleri oku. Çünkü birdaha adet olmak yok sana, bebek yolda geliyorrrrreee
Bebeğim bu ay pıhtıyı boşver düzgün adet olamadımolanın içinde de pıhtı yoktu, kanım sulu gibiydi, 1. Günü sabah adet oldum öğlene kadar 1 ped doldu, sonra kesildi 2. Günü damla damla, 3.Günü hiç gelmedi 4. Günü kahverengi ve sulu pembe bişey, bugün sadece kahverengi. Ama hala kesilmedi azar azar geliyor, hepsini toplasam 2-3 ped anca dolar hatta acaba üstüne görmemidir diye dün gebelik testi aldım yaptım, yok bişey bu arada 6 gündür dudaklarım kupkuru ne yaptıysam düzelmiyor.
Ayy hadi inşallah güzel haberlerini alırız dualarım seninle
İnşallah güzel kızlarım benim inşallahSen en güzelini yaptın canım. Allahım inşallah pozitifi görüp bebişlerine kavuşursun inşallah
İnşallah canımmHadi inşallah bu ay gebe kalırsın tatlişkom
Pühh Allah seni napmasındur bari Cookiie ın arkasına saklanayım len kötü birşey yaptığım yok anasını satim herkes dötçü olmuş
Hadi inşallah bu ay gebe kalırsın tatlişkom
Pühh Allah seni napmasındur bari Cookiie ın arkasına saklanayım len kötü birşey yaptığım yok anasını satim herkes dötçü olmuş
Benim ilk defa böyle oldu. Bakalım birdahaki ay ne olacak, inan şimdiden onu merak ediyorumHayırlısı inşallah bu aralar benimde adet düzenim bozulmuş durumda iki aydır düzgün olmuyorum değişik acaba mevsimden mı desem bilemiyorum ki bu ay hormonlara da baktirdim bi problem yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?