- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #63.401
Araştırdığın yerler var mı? C Capanin Gururu Teyom un orda beğendiği bir yer vardı neresiydi hatırlayamıyorumSamsun canım ama eşimin ailesi istanbulda büyük ihtimal istanbul olur
Kuzum mevsimsel bence de herkeste aynı problem varHayırlısı inşallah bu aralar benimde adet düzenim bozulmuş durumda iki aydır düzgün olmuyorum değişik acaba mevsimden mı desem bilemiyorum ki bu ay hormonlara da baktirdim bi problem yoktu
Tüpe başladım canım iğnelerimi vuruyorum 3. Gün bugün salı günü kontrolüm var hayırlısı inşallah diyoruz ne yapalımİnşallah canımmsende durumlar ne?
ay valla ne olcak böle ye ye ye 2 kilo veremedim yahu, anca yiyomOoo onlar bzde her ay var kuzu
Valla hepimiz bir araya gelsek dünyaları yeriz gibime geliyo, hormonları alıp alıp yeriz hep beraberOooo en sevdiğim kızzz beni de çağırın ben de yerim
İyiyiz balım nolsun koşturma aynı bildigin gibi sn nasılsın aklına hemen kötü kötü seyler getirme belki başka güzel şeylerin habericisidr agrıların kim bilirKızlar merhabalarrr nasilsiniz neler yapiyosunuz ben eşimin işinden dolayı düzenim bozulmuş durumda sabahın 5 i nöbete gidiyor hava karanlık yağışlı kendimi çok değişik hissediyorum hiç bişey yapmak istemiyorum tam ise başlıyorum eşimin geliş saatine denk geliyor ona yemek hazırla gönder derken geç oluyor beynim çok yorgun buraya da giremedim bu arada kasık agrım çok oluyor bugün oldu ondan önceki günler oldu yumurtlama agrisimiydi normalde yoğun ihtimal olan günleri geçtim klomen kist mı yaptı kafam allak bullakLaRisaCca bi kafama takılan senin tüp bebek işin en son sekreterle sıkıntı yaşamıştın sorun çözüldü mü ne yaptın diğer arkadaşlarda kusura bakmasın hatirlayamadim son konuşmaları Ayseee1987 aysoo sende ne yaptın su pıhtı isini gönderdin mı laboratuvara @halle C Capanin Gururu Teyom edaecoo daha çok etiketleyemedigim arkadaşlar sizler nasilsiniz iyimisiniz
İlk görüyorum canım benimEki Görüntüle 2771469 kızlar evimde bu sinekten var 1 haftadır bende parkelerden mı derken ciceklerden olduğunu öğrendim mantar sineği diye geçiyormuş başınıza geldi mi böyle bişey çözümünüz var mı
Ya evet ya çok şeksi birşey sonuçta neden kesilsinSen arkamda dur kızlar gelin anlaşalım kimsenin dötü kesilmesin lazım onlar bizeee
EVet cnm haklısın çok iyi araştırman lazm allahım gönlüne göre versn inşallahAynı düşüncedeyim doktorum da aynı düşüncede zaten artık kendi kendinize deneme sınırını geçtiniz çoktan diyo. Ben de çikolata kisti var eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama morfoloji hala 1. Daha ne olsun tüp bebek için değil mi? Sadece nerde yaptırsak ona karar vermek çok zor.
Çok araştırma işine girmedim ama işte bahçeci,memorial,acıbadem bunlar aklımda kalanlar. C Capanin Gururu Teyom düşüncelerine ihtiyacım varAraştırdığın yerler var mı? C Capanin Gururu Teyom C Capanin Gururu Teyom un orda beğendiği bir yer vardı neresiydi hatırlayamıyorum
Siz bebişleri karnınızda büyütün biraz ben de gelcem inşallah canımın içiEVet cnm haklısın çok iyi araştırman lazm allahım gönlüne göre versn inşallahBAdi arkamızdan gel snde geç kalma
Kız portakallı çikolata neden arkasında duruyonSen arkamda dur kızlar gelin anlaşalım kimsenin dötü kesilmesin lazım onlar bizeee
Ayy ben hazırlarım kızlarray valla ne olcak böle ye ye ye 2 kilo veremedim yahu, anca yiyom
Valla hepimiz bir araya gelsek dünyaları yeriz gibime geliyo, hormonları alıp alıp yeriz hep beraber
Yaşa senn ayşoooooYoooğğ bebeğim bu defa bende döttt keserim
Kötüyü çağırma herşey yolunda ve öyle ilerleyecek, başka sayfalara girersende kötüsünü değil oluşan mucizeleri oku. Çünkü birdaha adet olmak yok sana, bebek yolda geliyorrrrreee
Bebeğim bu ay pıhtıyı boşver düzgün adet olamadımolanın içinde de pıhtı yoktu, kanım sulu gibiydi, 1. Günü sabah adet oldum öğlene kadar 1 ped doldu, sonra kesildi 2. Günü damla damla, 3.Günü hiç gelmedi 4. Günü kahverengi ve sulu pembe bişey, bugün sadece kahverengi. Ama hala kesilmedi azar azar geliyor, hepsini toplasam 2-3 ped anca dolar hatta acaba üstüne görmemidir diye dün gebelik testi aldım yaptım, yok bişey bu arada 6 gündür dudaklarım kupkuru ne yaptıysam düzelmiyor.
Zaafımız var demek kiHadi inşallah bu ay gebe kalırsın tatlişkom
Pühh Allah seni napmasındur bari Cookiie ın arkasına saklanayım len kötü birşey yaptığım yok anasını satim herkes dötçü olmuş
Ya napıyorum ben kiii yaaağğğğKız portakallı çikolata neden arkasında duruyonbi dişini göster, kafasını karıştırıp duruyor...
Sen gel bizim kervana gel gel,LaRisaCca kötü düşünürse hep beraber küçük küçük dötünü kesecez dötsüz kalsın
İlk görüyorum canım benimHiç görmedim daha evvel
Ya evet ya çok şeksi birşey sonuçta neden kesilsin
Aaaaaa bak bak demek öyle ben kaçırmışımmm orayııKız portakallı çikolata neden arkasında duruyonbi dişini göster, kafasını karıştırıp duruyor...
Sen gel bizim kervana gel gel,LaRisaCca kötü düşünürse hep beraber küçük küçük dötünü kesecez dötsüz kalsın
OHh sefamız olsun can bogazdan geliray valla ne olcak böle ye ye ye 2 kilo veremedim yahu, anca yiyom
Valla hepimiz bir araya gelsek dünyaları yeriz gibime geliyo, hormonları alıp alıp yeriz hep beraber
İmdaaaağğğtttttAaaaaa bak bak demek öyle ben kaçırmışımmm orayıı
ÜzgününLaRisaCca cımmm kızlar haklı, şekside olsa azcık alıcaz ucundan
Gördüm gördüm gündüz bikaç mesajında karışıktıYa napıyorum ben kiii yaaağğğğkafam karışık değil
Size yok lumix ve ben yicez siz benim dötümü kesiyosunuzOHh sefamız olsun can bogazdan gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?