Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Samsun canım ama eşimin ailesi istanbulda büyük ihtimal istanbul olur
Araştırdığın yerler var mı? C Capanin Gururu Teyom un orda beğendiği bir yer vardı neresiydi hatırlayamıyorum
Hayırlısı inşallah bu aralar benimde adet düzenim bozulmuş durumda iki aydır düzgün olmuyorum değişik acaba mevsimden mı desem bilemiyorum ki bu ay hormonlara da baktirdim bi problem yoktu
Kuzum mevsimsel bence de herkeste aynı problem var
İnşallah canımm sende durumlar ne?
Tüpe başladım canım iğnelerimi vuruyorum 3. Gün bugün salı günü kontrolüm var hayırlısı inşallah diyoruz ne yapalım

İyiyiz balım nolsun koşturma aynı bildigin gibi sn nasılsın aklına hemen kötü kötü seyler getirme belki başka güzel şeylerin habericisidr agrıların kim bilir

İlk görüyorum canım benim Hiç görmedim daha evvel
Sen arkamda dur kızlar gelin anlaşalım kimsenin dötü kesilmesin lazım onlar bizeee
Ya evet ya çok şeksi birşey sonuçta neden kesilsin

EVet cnm haklısın çok iyi araştırman lazm allahım gönlüne göre versn inşallah BAdi arkamızdan gel snde geç kalma

Sen arkamda dur kızlar gelin anlaşalım kimsenin dötü kesilmesin lazım onlar bizeee
Kız portakallı çikolata neden arkasında duruyon bi dişini göster, kafasını karıştırıp duruyor...
Sen gel bizim kervana gel gel, LaRisaCca kötü düşünürse hep beraber küçük küçük dötünü kesecez dötsüz kalsın

Yaşa senn ayşooooo

Ya napıyorum ben kiii yaaağğğğ kafam karışık değil

İlk görüyorum canım benim Hiç görmedim daha evvel

Ya evet ya çok şeksi birşey sonuçta neden kesilsin

Aaaaaa bak bak demek öyle ben kaçırmışımmm orayıı
Üzgünün LaRisaCca cımmm kızlar haklı, şekside olsa azcık alıcaz ucundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…