Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlae lütfen çay kahveyi azaltın tatlıyı şekeri tamamen çıkartın hayatınızdan
Sy gerçekten mi ya, ben tatlı yiyorum habire, şekerin zararları malum tabiki biliyorum ama milletin ne yediği içtiği belli değil patır patır hamile kalıyolar yahu, bize tatlı da mı yok
kahve, tatlı ve şeker hayatımda hiç yok nerdeyse. Ama çayı bırakamam.

Sy gerçekten mi ya, ben tatlı yiyorum habire, şekerin zararları malum tabiki biliyorum ama milletin ne yediği içtiği belli değil patır patır hamile kalıyolar yahu, bize tatlı da mı yok
ben tam bu sebepten çayı bırakmam nice oburlar çar diye hamile kalıyor. Çayı da bırakırsam iyice psikolojim bozulur

O doğuranları ben bilemedim zaten kuzum ama kist türü şeyler varsa zaten kesinlikle yasak kiloda varsa yasak yasakta yasak yani

Spor yapıyomusunuz peki, onu da yapamıyorum, regl olduğumda yapamıyorum zaten sonrasında da ya döllenme olduysa ya yerleşme oluyosa falan diye yapamıyorum, tam delirmelik
çayı seçiyorum. Döt işe yaramıyor zaten
Ahahahaha bu çok iyiydi, aynen

Spor yapıyomusunuz peki, onu da yapamıyorum, regl olduğumda yapamıyorum zaten sonrasında da ya döllenme olduysa ya yerleşme oluyosa falan diye yapamıyorum, tam delirmelik

Ahahahaha bu çok iyiydi, aynen
Yürüyüş yapıyorum. Günde en az 10bin adım yürüyorum. Bugün 14 bin adım attım

Canım yürüyüş yapabilirsin yürüyüş yunurtalıkları çalıştırır aynı zamanda

Az ye canım bende çok tatlı düşkünüydüm ama kistleri besleyen şeyin tatlı olduğunu öğrendiğimden beri çok aza indirdim
Bende çok yiyorum tatlı ama artık azalttım koca tepsi pastadan en fazla 1 haftada 3 4 dilim yiyin başka yeniyim çay sekerimi azalttım eskisi gibi çok çikolata da yeni yorum

Bende çok yiyorum tatlı ama artık azalttım koca tepsi pastadan en fazla 1 haftada 3 4 dilim yiyin başka yeniyim çay sekerimi azalttım eskisi gibi çok çikolata da yeni yorum
İyi yapmışsson canım gebelikte bile risk taşıyor fazla tatlı şeker bebek ölümlerine sebep oluyor Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…