Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Annem gibisin bize kızardı evi süpürmediniz yardım etmediniz diye yapınca beğenmez bi daha kendi süpürürdü halbuki temizdi bize güvenmiyor hep kendisi yapıyordu

Ezdirmeyecez kendimizi bacım yoksa çok yıpratıyolar

Canım doğalmı olmuştu hap iğne kullanmışmıydın
Adetin 3.gunu ( adetim 14kasim bu arada ) klomen ictim gunde 2defa o bitince 3-4gun birsey icmedim yumurtam buyumedi sonra femara ictim 10 tane yine gittim doktora yine buyumedi istedigi gibi.
Ben pko oldugum icin gec yumurtluyormusum igne vurmadi yumurtalarin buyumesini bekledi istedigi boyuta gelince Ovitrelle vurdu yani 9 Aralikta.
yani herkes gibi 14.gun falan vurulmadm igneyi bekletti doktor ama kader iste hamile kaldim uzunca anlatmak istedim

Annem gibisin bize kızardı evi süpürmediniz yardım etmediniz diye yapınca beğenmez bi daha kendi süpürürdü halbuki temizdi bize güvenmiyor hep kendisi yapıyordu
Aslında güvenirim güzel yaparlar ama kendi yapınca insan daha mutlunoluyo temiz hissediyo bence senin de içinde var bu

Bu ayni ben

Eklentiler

• 1AEA3057-AD85-43A7-B386-FF0B4FEBA27E.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 29
Aslında güvenirim güzel yaparlar ama kendi yapınca insan daha mutlunoluyo temiz hissediyo bence senin de içinde var bu
Yalan söyleyemeyecem biraz var kardeşim bazen evi süpürüyor kendim süpürmek istiyorum hep

Canımm az kaldı az dayanalım haftaya bugün yapalım bence yada ptesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…