Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen hemen bir gebelik testi yap bence Allahın izniyle pozitif çıkarsın inşallah
Peki gebelik cıkmama olasılığı varmıdır acaba arastırıyorum internette acaba hani catlama ignesinden sonra hamile olmayipta adet gecikmesi olan varmidir diye ama hicbirseyde cıkmıyor onunla ilgili

hayır canım vet. hekim ama bir firmada çalışıyor teknik personel olarak çiftçileri geziyor gitmediği şehir kalmadı bu ara... resmen tesadüfen hastalanmıyoruz

yıkma beni Lariş ne kadar verdi,
Ahahah 500₺ verdi densizz halbuki haşmoş şuan cinsi ve eğitimli olması ile 10000₺ yi öldürmez dedim ben sana 500₺ vereyim bir daha böyle tekliflerle gelme
Yarın sabah canımm çok heyecanlıyım
Ayyyy saat kaçta
öğrett bbgm bn bi çok şey yapma istiyorum evdeeee şu cam fanusuda öğret hatta ilk onu öğrett bnde 2 tane var
Öğreteyim canım akşam konuşalım sana hangi malzemeler lazım
Ayy insallah canım insallah cümlemize insallah
Amin canımm
Peki gebelik cıkmama olasılığı varmıdır acaba arastırıyorum internette acaba hani catlama ignesinden sonra hamile olmayipta adet gecikmesi olan varmidir diye ama hicbirseyde cıkmıyor onunla ilgili
Tabi var yumurtan çatlamamış kist olmuşsa yine adetin gecikir işte bu noktada da dr a görünmelisin o yüzden bence hemen bi test yap :)
hayır canım vet. hekim ama bir firmada çalışıyor teknik personel olarak çiftçileri geziyor gitmediği şehir kalmadı bu ara... resmen tesadüfen hastalanmıyoruz
Aman sus dilini ısır
çok gergin şekilde histeroskopi için aramalarını bekliyorum.. eşimin o güne toplantısı çıktı bir de.. sonra iptal oldu falan
Kuzum yanında annen olsa yeter ya da araba kullanacak birisi ağır bir operasyon değil gayet ayağa kalkabilecek ve yürüyebileceksin
kızlar bülent hocanın youtube da tsmr derneğinde yaptığı konuşmaları izleyebilirsiniz. prp yi falan anlattı son olarak
Evet canım instada söylemişti izledim ben onu

Tabi var yumurtan çatlamamış kist olmuşsa yine adetin gecikir işte bu noktada da dr a görünmelisin o yüzden bence hemen bi test yap :)
Yok canım catlama iğnesinden sonra birdaha doktora gittim catlamis hersey yolunda demisti adet olursan klomen verdi onu kullan gel dedi adet olmassanda test yaparsin oyle biraz zaman sonra gelirsin demisti ama kafam karmakarışık

kızlar merhaba, test yaptım, sizleri üzmek istemem ama malesef negatif. Bugün bat dan sonra 3. günüm regl halen olmadım, ilişkiden de 17 gün geçti. Moralimi bozmak istemiyorum. Ne yapacağım şaşırdım :)
En iyisi bu hafta beklemek, regl olmasam kan vermeye gitmek, dualarınızı esirgemeyin lütfen

Eklentiler

• IMG_20210201_085616.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 24
ay iyi ya ben de milyon dolar verdi sandım

canım test yap bence. Belki değerlerine göre kullanman gereken bir ilaç olabilir.
Olabilir aslında ama kac seneden beri istiyoruz bir kere düsuk yasadım birdahada olmadı hep umutlarımın sonu hüsran yine ayni olur diye korkuyorum iste ne yapayim ama kasıklarımda agrılarımda var ara sıra oluyor gidiyor karınımda aynı ama kestiremiyorumki iste

bu grup test mafyası canım, ne yapar eder test yaptırtırız sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…