Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay bilemiyorum ki çok kafam karıştı. 3 ay beklemesem direkt aşılama mı yaptırsam bu aydan sonra?

KIzlar merhaba
Benim çatlama iğnesi vurulalı 12.günüm
Şimdi test yaptım. 2.çizgi silik çıktı...
Sizce bu iğnenim etkisi midir ?
Yoksa gerçekten olabilir mi ?
Tam birşey söylemek zor canım. İnşallah iğneden değildir. Yarın tekrarla yine çıkarsa bebiştir.

Benim de adetten bir hafta sonra yumurtlama oluyor kuzum hemen hemen aynı kapıya çıkmış oluyor ben de anlamadım

Kuzucum senin hiç tatilin iznin falan yok mu
bizim yıllık izin var canım. 60 gün iznim duruyor. Akademik izin hakkımızda var. Ama normalde de esnek olduğu için pek izin kullanmıyorum. zaten 11den önce gitmiyorum işe. İş ortamımız güzel. Fakülteye gelmek bana iyi geliyor.

Hmm o zaman sorun yok kuzum hem 60 gün izin de çok iyi. Tedavi zamanı işine yarayabilir

Kızlar merhaba bu gün kontrole gittim 3 tane 22 mm yumurtam olmuş yarın sabah 8 buçuk da çatlatma iğnesi vurulacagim. Bu 3. Denemen rahim filmi çekildim oda temiz çıktı iğneden önce önerebileceginiz birşey var mı ne bileyim aç yara tok gitmenin bir önemi var mı yardımcı olabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…