Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ya kimyasal gebelik bile olsa üzülmiyim demi ilaçlar etkisini gösteriyor en azından bir tık ilerleme var sanki demi..
Tabi ki canım heralde öyle demek ki bir aşama katettin çok şükür ama sen yine kötü düşünme iyi olur her şey inşallah. bende 1 ay klomen 2 ay femera kullandım son ayımda iğneye gerek kalmadan kendisi çayladı o ay hamile de kaldım ama kimyasal oldu ve değerim 600 dü yani değer pek burda kıstas değil inşallah sağlıkla tutunmuştur.

Umarım böyle birşey yoktur. Bende 11 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum ve çatladığına dair bu ay hiç bir belirtim olmadı. Şüpheleniyorum bende acaba çatlamadı mı diye. Bilmiyorum oluyor mu öyle çatlatm iğnesi vurulduğu halde yumurtası çatlamayan ?

herhangi birşey söyledmi onunla ilgili
Yok canım e2 verdim sonucunu beklemeden çıktım ben çünkü o biliyordu yüksek olacağını ilaç bile yazdı sonra bidaha görüşmedik yarın inşallah bakalım ya ben çok korkuyorum acı falan hissediyor muyuz toplarken

Kuuzu bende yazcaktim sanaa hayit kullandim ben komple3 ay boyunca ara vermeden iciyorsun sonra birakiyorsun
Hersey yolundaa bendee
Senin tatilin naasil geciyor
Gittinmi biryeree
Kuzum nasıl hiç bırakmadan kullandın? Suyunu kullanıyorum 15 gün değil mi kullanma süresi? Tatil güzel geçiyor kuzum çok şükür dinleniyorum sen iyileştim mi bakim
canım iyiyz sen nasılsın ben bugün kan verdiğim değer artmışmı diye oda yarın çıkarmış onu bekliyorum öyle
Nasıl yarın çıkıyor ya erkenden verseydin azcık
Adet oldum bende cnm soğan kürü yapicam biraz azalsın diye bekliyorum sen naislsin naısl gidiyor biraz toparladin mi
Evet çok daha iyiyim canım soğan suyu güya başladım ama yumurtlama erken geldi diye bıraktım. Senin kist de var mutlaka yap, şifa Allahtan

Hayiti bende kullandım bence yumurtlamadan sonra kullanma. Kizima hamile kalmadan önceki ay yapmıştım vesile olmustu. Ara ara yaparım enfeksiyonu temizliyor biraz ağrılarımi azaltır

Hayiti bende kullandım bence yumurtlamadan sonra kullanma. Kizima hamile kalmadan önceki ay yapmıştım vesile olmustu. Ara ara yaparım enfeksiyonu temizliyor biraz ağrılarımi azaltır
Kuzu her kafadan bir ses çıkıyor nasıl kullanacağımı hala anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…