Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bbgm bayılacaksın ztn narkozlu oluyor hiç birşey hissetmiyorsun bnm çok minicik bi kanamam olmştu. az birşeyde ağrım tabi bu bünyeden bünyeye değişir ama korkulack birşey değil için rahat olsun

Evet kuzum bende suyuma katip ictimm benimm
Bana aldigim yer ara vermeden kullanicaksin dediii
Osekilde uyguladim
Sabahlari iciyordumm prolaktinimm test verdimde düsük cikmişti ama sonra yalanci prolaktin oldugunu düsünduk,strese bagli artiyo

bbgm bayılacaksın ztn narkozlu oluyor hiç birşey hissetmiyorsun bnm çok minicik bi kanamam olmştu. az birşeyde ağrım tabi bu bünyeden bünyeye değişir ama korkulack birşey değil için rahat olsun
İnşallah canım bu gece uyuyamıycam sanırım heyecandan

kızlar ya kimyasal gebelik bile olsa üzülmiyim demi ilaçlar etkisini gösteriyor en azından bir tık ilerleme var sanki demi..
kimyasal olduğunu düşünmüyorum canım açıkçası. İnşallah da yanılmam. Muhakkak üzülürsün, ama dediğin gibi en azından hamile kalabiliyorsun. Hem zaten devlette aşılamaya karar kılmıştın. Pes etmek yok. Gün boyu duamda oldun.

canım inan bu tedavinin bana göre en kolayı opu. Ben çıktım hiç birşeyim yoktu. Diğer gün de sınav görevine gittim

Kızlarrrrr
Kafam çok karışık var mı sizce testlerde.
Çatlama iğnesinin 12.günündeyim
5.dk içinde çizgiler çıktı
Eki Görüntüle 2774111
iğne etkisi değilse var görünüyor canım. 14. gün en doğru sonuç oluyor. İnşallah vardır. Erken gebelik testi değilse gösterir mi emin değilim.

iğne etkisi değilse var görünüyor canım. 14. gün en doğru sonuç oluyor. İnşallah vardır. Erken gebelik testi değilse gösterir mi emin değilim.
Nomal kaset test yaltım canım
Bilemiyorum ki 12 günde iğnenin etkisi kalır öı
Bir de sabah yapıcam ilk idrar ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…