Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Yok canım catlama iğnesinden sonra birdaha doktora gittim catlamis hersey yolunda demisti adet olursan klomen verdi onu kullan gel dedi adet olmassanda test yaparsin oyle biraz zaman sonra gelirsin demisti ama kafam karmakarışık
Vallahi kuzum biz senden test sonucunu heyecanla bekliyoruz
Haha Lari ya Nick değiştirme zamanım geldiğinde değiştiricem
Artık psikolojimiz bozuldu yeminle
ay iyi ya ben de milyon dolar verdi sandım
Yok kız O kadar verseler şimdiye haşmet bizde değildi karşı taraftaydı
ay bilemiyorum ki çok kafam karıştı. 3 ay beklemesem direkt aşılama mı yaptırsam bu aydan sonra?
Canım doktorun önerisi nedir
KIzlar merhaba
Benim çatlama iğnesi vurulalı 12.günüm
Şimdi test yaptım. 2.çizgi silik çıktı...
Sizce bu iğnenim etkisi midir ?
Yoksa gerçekten olabilir mi ?
Canım merhaba çatlatma iğnesinin etkisi bünyeye göre değişiyor kimin de 11. gün iğne etkisi geçmiş oluyorken kimin de 14. gün yeni geçmiş oluyor o yüzden çatlatma yinesi vurduktan sonra sekizinci dokuzuncu günlerde negatifi görmek için test yapmak gerekiyor ki senin gibi test yapıldığı nda silik çizgi görünce gebelik mi diye düşünmeyelim Ama genel itibari ile 12. gün iğne etkisi geçmiş olur İnşallah gebesindir
Selammm
Bu ay yine erken yumurtlama oldu soğan suyunu beş gün anca içebildim hayıt suyuna devam edip etmemekte kararsızım. Pik ve çatlama günü değerlendirildi kısmet bakalım
Çok güzel değerlendirmişsin canım artık gerisi Allaha kalmış İnşallah bu ay gebe kalırsın
LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom @emir91 @edaecoo H halleycik @Gelbemucizem @burcusami kızlar nasılsınız her şey yolunda mı? Ve diğer tümmm topik canlar
Canım benim nasılsın biz iyiyiz yarın kontrolüm var heyecanlıyım güzel şeyler duymayı diliyorum senin tatilin nasıl geçiyor
Merhaba canım yumurtaların çok güzel büyümüş tüp bebek ve aşılama dışında Cinsel perhiz gerekmiyor değerlendire bildiğiniz kadar değerlendirin yani çatlatma yinesini Vurduğunuz gün bir gün öncesinde eğer imkan varsa o günleri muhakkak değerlendirin
canım verdim yarn çıkarmışşş...
Canım e-Nabızdan kontrol et sen yinede. Çıkmış olabilir
Yok canım anestezi veriyorlar yumurta toplama işleminde sen hiç hissetmiyorsun ama transfer acısız bir işlem anestezi vermiyorlar diye biliyorum
Canım fiyatları nedir
Canım Adana’da bülent Haydardedeoğlu benim doktorum. 10250₺ tüp bebek 2350₺ dondurma ücreti bu fiyatlar ilaçlar hariç Ama eğer İstanbul’daki bülent hocayı soruyorsan 30.000 civarında
kızlar yaa yıllar sonra bu topiği açıp okuduğumuzda evlatlarımız yanlarımızda olsun neler yaşamız nekadar üzmüşüz kendimizi desek ......
Bir gün biz de o noktaya geleceğiz tatlım sadece biraz sabırlı olmamız gerekiyor kaldıki bence sen zaten şu an gebesin

Kızlar ben de bugün regl oldum. ! aylık dinlenmeden sonra tekrar vitamin ve takviyelere başlamayı düşünüyorum.
Canım istersen önce kan tahlili ver vitaminlerine vs hepbir baksınlar Ona göre takviye gıdalar alırsın gereğinden fazla alınan vitaminde zarar verebilir vücuda

bülent beye sordum, kullan dedi canım. kan veremem hiç
kullandığımız takviyeler kan tahliliyle ilgili değil zaten, demir falan olmadığı için içebilirsin. ben başka markalara geçtim ya düzenli co q10, balık yağı kullanıyorum yakın gelecekte tedavi görünmese de

sabah işe gelmeden verdim ama sağlık ocağı ertesi gün çıkarıyormuş ben bugün 3 te çıkar sanıyordum
doktor ertesi gün görüyor da barkodla bakarsan akşamına görünüyor diye biliyorum. edevlete geç düşüyor. google a sağlık ocağı tahlil sonucu yaz mesela bizim ilde 01hsl sitesinden bakılıyor barkod aldıysan bakabilirsin

Ya bende niye o topikteki kızlar gibi idrar yaparken ağrı karnında şişlik ağrı filan olmuyor benim yumurtam mı yok
daha fazla yumurta sayısı ve son günlerde oluyor o.. ben 22 yumurtayla son kontrole gittiğimde muayeneyi beklerken 2 kere wc ye gittim ama aslında bir şey yokmuş sadece şişkinlik hissinden öyle hissediyormuşum, aslında senin durumun daha iyi ohss riski olmaz

Çok wc geliyor benim de ama ağrı filan yok bi de ağzım hep kuru çok susuyorum ben böyle bir susuzluk yaşamadım ya.. e işte son gün bugün 7. Gün cetrodite vurcam bugün niye olmuyo kızzzz niyeeeeğğğ

sana rezervin az demiş ya antral folikül sayın azdı muhtemelen, 8 10 yumurta falan çıkacak olabilir o yüzden sıvı azdır, ağrı da azdır. volkan beye geçen arkadaşımın da 8 yumurtası vardı 7. gün kontrolünde doktor benim için sayı değil kalite önemli demiş. çok takılma bunlara 10 15 de çıksa 20 de geriye 3 tane kalabiliyor o daha can sıkıcı.. uykuyu hiç hatırlamıyorum . bu arada canım giremezsem şimdiden söyleyeyim opu dan sonra dinlen kendini yorma. ciddi bir şey değil diye çok rahat davranıyoruz ama bir arkadaşım bana dikkat et demişti huzurlu geçir demişti gerçekten çok dingin gittim transfere. transfere kadar müzik dinledim film izledim falan..

Kesinlikle kalite çok önemli 30 yumurtam olsa 30 unu da dondurmayacağım ki zaten var olan yumurtalarımın 5. Güne gitmesi ilaç kullanmamak adına 2 denemelik daha var olmaları yeterli geliyor bana

canım inan bu tedavinin bana göre en kolayı opu. Ben çıktım hiç birşeyim yoktu. Diğer gün de sınav görevine gittim
Ayy hadi inşallah canım ben biraz heyecan yaptım ama zaten yapım öyle hergün iğneyi vururken ilkmiş gibi heyecan yapıyordum bide acaba kaç yumurta olcak embryo olcak mı diye heyecanlanıyorum

Kuzum çatlama iğnesi ise yapar
Bu ay ilk defa vuruldum beni bayılttı
Yok kuzum fostimon ve menopur vuruyorum
Ayy hadi inşallah canım ben biraz heyecan yaptım ama zaten yapım öyle hergün iğneyi vururken ilkmiş gibi heyecan yapıyordum bide acaba kaç yumurta olcak embryo olcak mı diye heyecanlanıyorum
Onu ben de çok merak ediyorum acaba kaç yumiş olacak yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…