- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #64.561
İnşallah canım benimCanım çok sevindim senin adına inşallah hepsi de 5. Güne gider emeğinin karşılığını alırsın sana tutunur gelirler
Yaaa canım ne güzel çok mutlu oldum adına ben inanıyorum çok güzel haberler alacaksın sonunda taze transfer yapması iyi bence çünkü beklemek zorKUZUm o hiç belli olmaz 10. Gün tekrar test yap daha koyulaşmışsa inşallah gebesindir
Kuzu devlette yaptır o zaman
Canım bülent beyin ilgi alakasından inanki çok memnun kaldım yani sen de deneyimlemiştin önceden ve tutmasa da yine onda tüp yaptırmak isterim bebişinin kalbi durdu dedin ya dr aile öykünü biliyo muydu sıkıntı neydi
CAnım gözün aydın Allah sağlıkla ilerletsin inşallah
Canım çok sevindim senin adına inşallah hepsi de 5. Güne gider emeğinin karşılığını alırsın sana tutunur gelirler
Amann bence muhakkak konuş ayselle istenmeyen bir durum olabilir buve de ultrasonda içerdeki regl sıvısını görürse neden söylemedin diye kızar mı acaba
Yİne benim döt masaya yatırılmış
Bugün teoya da söyledim halley burda olsa dötü duvara dönüp gezerdim diye
Nur um benim biliyorum üzülüyorsun ama üzülme en azından gebelik olduğunu anladık sağlıklı değil ki böyle sonuçlandıinşallah bu ay sağlıklı gebelik haberini alırsın
AYnen öyle canım
Selam canım kızlarbolca alışveriş yaparak moralimi yükseltip geldim iskenderuna..
6 solda 1 sağda 7 yumurtam var hepsi 14mm üzeri geriden gelenler de var ama onları beklemeyeceğiz çünkü olgun yumurtalarım var. Perşembeye kadar ilaca devam edeceğim hergün cetrodite de vuracağım çatlamasın diye. Perşembe tekrar kontrolüm var, herşey yolundayda çatlayacağız ve c.tesi opu.. 5. Güne gelen olursa da ve sağlık olarak da herşey yolundayda perşembe transferdaha önce tüp yaptırmış polikistik olmayan yakınlarımla görüştüm benden daha çok yumurtası olan duymadım. Olanlar hep polikistik ve ya uzun süreler iğne kullananlar ama benim doktor çok ilaç kullandırmak istemiyor vücudu yormayacağım diyor. Polikistik olmayan yakınlarımda hep 5 civarı yumurta toplanmış 2-3 döllenen ve yaşayan olmuş ve transferleri de tutmuş çok şükür. Umudum , bu 7 taneden birkaçının döllenip 5. Güne gitmesi ve transferde bana tutunması tutunmasa bile 1 transferlik daha hazırda bekleyen olması.. inşallah herşey yolunda ilerler
Sen iyi ol yeterki balımBu arada kontrollere hep tek geldim annem vardı sadece hem onunla ilgilen hem araba kullan bir yandan tlf görüşmeleri derken sizlere haber veremedim kusura bakmayın beni merak etmeniz sormanız beni çok mutlu etti çok duygulandırdı Allah razı olsun dilerim hepimiz hemen bu ay gebe kalıp pozitifleri paylaşalım
Yaaa ben cok inaniyorummmm lariisimmBu arada kontrollere hep tek geldim annem vardı sadece hem onunla ilgilen hem araba kullan bir yandan tlf görüşmeleri derken sizlere haber veremedim kusura bakmayın beni merak etmeniz sormanız beni çok mutlu etti çok duygulandırdı Allah razı olsun dilerim hepimiz hemen bu ay gebe kalıp pozitifleri paylaşalım
inşallah canım dua et.. hepimiz yorulduk ya bundan sonrası güzel olur inşaallahCanım geçmiş olsun. Kimyasalda olsa gebelik oldu. Arkası gelir derler hep inşallah bundan sonrası güzel oluck
benimde kayıp yaşadığım dönem ebe demişti sağlıksız demekki vücudun kabul etmiyor atmaya çalışıyor. Sağlıklı olsaydı tutunurdu diye
katlanıcağınız kuzumhiç olur mu canım. pes etmek yok. bizlerin imtihanı da böyle. ama sonu güzel olsun katlanacağız.
Vazgeçtim zaten.. başlarsa haber vereceğim dr aAllah allaah kimyasal demek mioluyor bu ?
Sirkeli su içmek adeti azaltır ya da keser diye duymuştum ama emin değilim, ama yinede zorla kesmiş olucaksın doktoru kesinlikle bilgilendirmelisin
Aslında opuyu medlineda da yapıyordu ben başladığımda ama artık yapmıyor herhalde. Seçimi hastaya bırakıyordu geçen yıl. Ameliyatları hep medlinedaçok ilginç ya. ama üzülmeyeceğiz canım. Yeni tedavilere odaklanacağız.
bazen testler hata veriyor canım. O yüzden ben temkinli yazıyordum. ama hemen ümitsiz olma. Regl gelene kadar umut hep var canım.
anammm o da her hastaneyi kullanıyorbizim de acıbadem de yapıyor galiba opu ve transferi
hiç olur mu canım. pes etmek yok. bizlerin imtihanı da böyle. ama sonu güzel olsun katlanacağız.
inşallah canım aslında evet iyi birşey bende öyle diyorum hatta eşime ilaç almıcaktım işe yaramıyor diye bıraktıracaktım ama şimdi bunu bile görünce dedim yok işe yarıyor kaldığımız yerden devam mücadeleyeCanimhayirlisi olsun en azindan ilaclara tepki verdin ise yariyor demekki. Nasibimizde ne varsa onu yasiyoruz. İnsallah en kisa zamanda kavusacaksin bebegine
evet canım inşallah birdahaki ay daha güzel sonucu alırım hepimiz alırızCanım pes etme kimyasal dahi olsa gebe kaldın ben ne kimyasal ne başka bişey kalabildim en azından hamile kalabildiğini biliyosun canım
Canım benim çok sevindim, çok heyecanlı ya resmen iki hafta içinde gebeliğin belli olacak hihiKUZUm o hiç belli olmaz 10. Gün tekrar test yap daha koyulaşmışsa inşallah gebesindir
Canım bülent beyin ilgi alakasından inanki çok memnun kaldım yani sen de deneyimlemiştin önceden ve tutmasa da yine onda tüp yaptırmak isterim bebişinin kalbi durdu dedin ya dr aile öykünü biliyo muydu sıkıntı neydi
Canım çok sevindim senin adına inşallah hepsi de 5. Güne gider emeğinin karşılığını alırsın sana tutunur gelirler
Amann bence muhakkak konuş ayselle istenmeyen bir durum olabilir buve de ultrasonda içerdeki regl sıvısını görürse neden söylemedin diye kızar mı acaba
Nur um benim biliyorum üzülüyorsun ama üzülme en azından gebelik olduğunu anladık sağlıklı değil ki böyle sonuçlandıinşallah bu ay sağlıklı gebelik haberini alırsın
AYnen öyle canım
Selam canım kızlarbolca alışveriş yaparak moralimi yükseltip geldim iskenderuna..
6 solda 1 sağda 7 yumurtam var hepsi 14mm üzeri geriden gelenler de var ama onları beklemeyeceğiz çünkü olgun yumurtalarım var. Perşembeye kadar ilaca devam edeceğim hergün cetrodite de vuracağım çatlamasın diye. Perşembe tekrar kontrolüm var, herşey yolundayda çatlayacağız ve c.tesi opu.. 5. Güne gelen olursa da ve sağlık olarak da herşey yolundayda perşembe transferdaha önce tüp yaptırmış polikistik olmayan yakınlarımla görüştüm benden daha çok yumurtası olan duymadım. Olanlar hep polikistik ve ya uzun süreler iğne kullananlar ama benim doktor çok ilaç kullandırmak istemiyor vücudu yormayacağım diyor. Polikistik olmayan yakınlarımda hep 5 civarı yumurta toplanmış 2-3 döllenen ve yaşayan olmuş ve transferleri de tutmuş çok şükür. Umudum , bu 7 taneden birkaçının döllenip 5. Güne gitmesi ve transferde bana tutunması tutunmasa bile 1 transferlik daha hazırda bekleyen olması.. inşallah herşey yolunda ilerler
canım benim iyi olmana çok sevindikkk İnşallah yumoşların sağlıkla ilerleyip annesine tutuncaklar hepimizin duaları seninleeeBu arada kontrollere hep tek geldim annem vardı sadece hem onunla ilgilen hem araba kullan bir yandan tlf görüşmeleri derken sizlere haber veremedim kusura bakmayın beni merak etmeniz sormanız beni çok mutlu etti çok duygulandırdı Allah razı olsun dilerim hepimiz hemen bu ay gebe kalıp pozitifleri paylaşalım
Kuzum benim 4 olgun çıktı 4 ü de 5. Güne gitti nasipleri varsa direniyorlar. Uzun protokol olursa yumurtalar biraz daha dengeli büyüdüğü için daha çok yumurta çıkıyor ama yine bende gördüğümüz gibi nerede çokluk..Selam canım kızlarbolca alışveriş yaparak moralimi yükseltip geldim iskenderuna..
İnşallah canım benimevet canım inşallah birdahaki ay daha güzel sonucu alırım hepimiz alırız
Devlete doktordan randevu mu alıp gitçem yoksa direk kan verme oluyor mu ay bilmiyorumKUZUm o hiç belli olmaz 10. Gün tekrar test yap daha koyulaşmışsa inşallah gebesindir
AYnen öyle canım
doktorun en iyisini yapmış, fazla fazla ilaç verince çok yumurta çıksa da kalitesiz olabiliyor, senin gayet güzel hem de kaliteli olduklarına da inanıyorum, aynı meyve sebze gibi, elma ağacına yüklü miktarda hormon verip bir sürü elma topluyolar ama tatsız tuzsuz elmalar oluyor, senin yumoşlar lezzetli doğal elmalar gibi olucakSelam canım kızlarbolca alışveriş yaparak moralimi yükseltip geldim iskenderuna..
Sağol kuzum benim inşallahYaaa canım ne güzel çok mutlu oldum adına ben inanıyorum çok güzel haberler alacaksın sonunda taze transfer yapması iyi bence çünkü beklemek zor
CanımsınSen iyi ol yeterki balım
Bak hala dötümü çizme derdinde buYaaa ben cok inaniyorummmm lariisimm
Kalbim okdr minnoşki hersey super olucak
Okdr cok olup dondurulma kalitesinde de olabilirdi canim
Ohss olma ihtimalinde olabilrdi
Vallaa gelir doktor toplarken yumoslari bende cizik atarimm
Ayy e2 m benimCanım benim çok sevindim, çok heyecanlı ya resmen iki hafta içinde gebeliğin belli olacak hihiHepsi AA kalite olur inş
Amin kuzum inşallahcanım benim iyi olmana çok sevindikkk İnşallah yumoşların sağlıkla ilerleyip annesine tutuncaklar hepimizin duaları seninleeeRabbim hepimize nasip etsin en kısa zamanda
Kuzu doktora güven ve dr ile ilişki çok önemli sen nerede rahatsan nereye güveniyorsan en iyi yer orasıdır rabbim gönlüne göre versin inşallah bu defa bebişin sana gelecekKuzum benim 4 olgun çıktı 4 ü de 5. Güne gitti nasipleri varsa direniyorlar. Uzun protokol olursa yumurtalar biraz daha dengeli büyüdüğü için daha çok yumurta çıkıyor ama yine bende gördüğümüz gibi nerede çokluk..
Bizim aile öyküsünde annem babam akraba, ablamın zihinsel engeli gelişim geriliği vardı bunun genetik olmadığı söylenmişti hep. Ablamın beyninde pıhtı oldu 5-6 kez ve kalp yetmezliği başladı. Tamamını anlatmadım ama akrabalık falan önemli değil demişti. Ablamda pıhtı olayını da biliyor. Hatta geçen başkentte pıhtılaşma tahlil yaptırdığım dr bile çok daha ayrıntılı sordu ablamıtabii bunların hiçbiri sebep olmayabilir ama olabilir de bu yüzden karar veremiyorum. Embriyolar donduracak kadar sağlam çıkarsa genetiğe yollatabilirim
Gerçekten canım iyiki varsınız ve birbirimize gönülden bağlıyız herbirinizi ayrı ayrı kucaklıyorum öpüyorumKızlar yaa hepinizden Allah razı olsun birbirimize desteğimiz ne güzelll hiçbir çıkar gözetmeden... benimle beraber sonucu beklediniz ya dedim kızlar için keşke özelde verseydim benim gibi heycanla beklediler dünden beri güzel sonuç almak isterdim ama bunada şükür Rabbim daha büyük acılar göstermesinhepinize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin tüm kalbimle dua ediyorum
Ben de bi an korktumBu arada veda konuşması gibi konuşma yapmışımmgebe kalmadan gitmek yokk inşallah tabi gebe kalıncada gitmek yokk tam destekk sahalarda oluruz inşallah
Evet canım randevu alıp gitmelisinDevlete doktordan randevu mu alıp gitçem yoksa direk kan verme oluyor mu ay bilmiyorum
Aynı dediğin gibi Kuzenimin 5 vardı hergün 1 er tane öldü 2 tane kaldı, transfer ettiler 2 si de tuttu birinde gelişim geriliği oldu ve düştü şimdi doğan 10 aylık inşallah benim de tutardoktorun en iyisini yapmış, fazla fazla ilaç verince çok yumurta çıksa da kalitesiz olabiliyor, senin gayet güzel hem de kaliteli olduklarına da inanıyorum, aynı meyve sebze gibi, elma ağacına yüklü miktarda hormon verip bir sürü elma topluyolar ama tatsız tuzsuz elmalar oluyor, senin yumoşlar lezzetli doğal elmalar gibi olucak
benim bi akrabanın 3 yumurta toplandı, 1i döllenmedi biri sonradan bozuldu, çok ciddi söylüuorum sadece 1 döllenmiş yumurta transfer edildi ve o tuttu, mucize yani, gönlünü ferahlat stresten uzak sabırla devam et bebişlerin gelicek sana
Aynen canım duramadım 11.gun yaptım cumartesi günü çok silikti zor goruyodun bakımca ama bugün yaptım 1 dk içinde sonuç cıktı11. Gün silikse ve bugün belirginleştiyse vardır bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?