Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa canım ne güzel çok mutlu oldum adına ben inanıyorum çok güzel haberler alacaksın sonunda taze transfer yapması iyi bence çünkü beklemek zor

Sen iyi ol yeterki balım

Yaaa ben cok inaniyorummmm lariisimm
Kalbim okdr minnoşki hersey super olucak
Okdr cok olup dondurulma kalitesinde de olabilirdi canim
Ohss olma ihtimalinde olabilrdi
Vallaa gelir doktor toplarken yumoslari bende cizik atarimm

inşallah canım dua et.. hepimiz yorulduk ya bundan sonrası güzel olur inşaallah

Allah allaah kimyasal demek mioluyor bu ?

Sirkeli su içmek adeti azaltır ya da keser diye duymuştum ama emin değilim, ama yinede zorla kesmiş olucaksın doktoru kesinlikle bilgilendirmelisin
Vazgeçtim zaten.. başlarsa haber vereceğim dr a

Aslında opuyu medlineda da yapıyordu ben başladığımda ama artık yapmıyor herhalde. Seçimi hastaya bırakıyordu geçen yıl. Ameliyatları hep medlineda

Canim hayirlisi olsun en azindan ilaclara tepki verdin ise yariyor demekki. Nasibimizde ne varsa onu yasiyoruz. İnsallah en kisa zamanda kavusacaksin bebegine
inşallah canım aslında evet iyi birşey bende öyle diyorum hatta eşime ilaç almıcaktım işe yaramıyor diye bıraktıracaktım ama şimdi bunu bile görünce dedim yok işe yarıyor kaldığımız yerden devam mücadeleye

Canım benim çok sevindim, çok heyecanlı ya resmen iki hafta içinde gebeliğin belli olacak hihi Hepsi AA kalite olur inş

canım benim iyi olmana çok sevindikkk İnşallah yumoşların sağlıkla ilerleyip annesine tutuncaklar hepimizin duaları seninleee Rabbim hepimize nasip etsin en kısa zamanda

Kuzum benim 4 olgun çıktı 4 ü de 5. Güne gitti nasipleri varsa direniyorlar. Uzun protokol olursa yumurtalar biraz daha dengeli büyüdüğü için daha çok yumurta çıkıyor ama yine bende gördüğümüz gibi nerede çokluk..
Bizim aile öyküsünde annem babam akraba, ablamın zihinsel engeli gelişim geriliği vardı bunun genetik olmadığı söylenmişti hep. Ablamın beyninde pıhtı oldu 5-6 kez ve kalp yetmezliği başladı. Tamamını anlatmadım ama akrabalık falan önemli değil demişti. Ablamda pıhtı olayını da biliyor. Hatta geçen başkentte pıhtılaşma tahlil yaptırdığım dr bile çok daha ayrıntılı sordu ablamı tabii bunların hiçbiri sebep olmayabilir ama olabilir de bu yüzden karar veremiyorum. Embriyolar donduracak kadar sağlam çıkarsa genetiğe yollatabilirim

Kızlar yaa hepinizden Allah razı olsun birbirimize desteğimiz ne güzelll hiçbir çıkar gözetmeden... benimle beraber sonucu beklediniz ya dedim kızlar için keşke özelde verseydim benim gibi heycanla beklediler dünden beri güzel sonuç almak isterdim ama bunada şükür Rabbim daha büyük acılar göstermesin hepinize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin tüm kalbimle dua ediyorum

Devlete doktordan randevu mu alıp gitçem yoksa direk kan verme oluyor mu ay bilmiyorum

doktorun en iyisini yapmış, fazla fazla ilaç verince çok yumurta çıksa da kalitesiz olabiliyor, senin gayet güzel hem de kaliteli olduklarına da inanıyorum, aynı meyve sebze gibi, elma ağacına yüklü miktarda hormon verip bir sürü elma topluyolar ama tatsız tuzsuz elmalar oluyor, senin yumoşlar lezzetli doğal elmalar gibi olucak
benim bi akrabanın 3 yumurta toplandı, 1i döllenmedi biri sonradan bozuldu, çok ciddi söylüuorum sadece 1 döllenmiş yumurta transfer edildi ve o tuttu, mucize yani, gönlünü ferahlat stresten uzak sabırla devam et bebişlerin gelicek sana

Yaaa canım ne güzel çok mutlu oldum adına ben inanıyorum çok güzel haberler alacaksın sonunda taze transfer yapması iyi bence çünkü beklemek zor
Sağol kuzum benim inşallah bakalım başımıza neler gelecek seni yarın arayıp kaçı döllendi onu söylerler pazartesi de 6. Gün arayıp kaçı 5. Güne gitti onu söylerler hepsi gider inşallah kuzum
Sen iyi ol yeterki balım
Canımsın
Yaaa ben cok inaniyorummmm lariisimm
Kalbim okdr minnoşki hersey super olucak
Okdr cok olup dondurulma kalitesinde de olabilirdi canim
Ohss olma ihtimalinde olabilrdi
Vallaa gelir doktor toplarken yumoslari bende cizik atarimm
Bak hala dötümü çizme derdinde bu canımsın sen benim İnşallah herşey güzel olacak
Canım benim çok sevindim, çok heyecanlı ya resmen iki hafta içinde gebeliğin belli olacak hihi Hepsi AA kalite olur inş
Ayy e2 m benim güzel duaların için çok tşk ederim inşallah hepimiz bu ay güzel haberler alır veririz
canım benim iyi olmana çok sevindikkk İnşallah yumoşların sağlıkla ilerleyip annesine tutuncaklar hepimizin duaları seninleee Rabbim hepimize nasip etsin en kısa zamanda
Amin kuzum inşallah
Kuzu doktora güven ve dr ile ilişki çok önemli sen nerede rahatsan nereye güveniyorsan en iyi yer orasıdır rabbim gönlüne göre versin inşallah bu defa bebişin sana gelecek
Gerçekten canım iyiki varsınız ve birbirimize gönülden bağlıyız herbirinizi ayrı ayrı kucaklıyorum öpüyorum
Bu arada veda konuşması gibi konuşma yapmışımm gebe kalmadan gitmek yokk inşallah tabi gebe kalıncada gitmek yokk tam destekk sahalarda oluruz inşallah
Ben de bi an korktum neyseki moral motivasyon şeysiymiş
Devlete doktordan randevu mu alıp gitçem yoksa direk kan verme oluyor mu ay bilmiyorum
Evet canım randevu alıp gitmelisin
Aynı dediğin gibi Kuzenimin 5 vardı hergün 1 er tane öldü 2 tane kaldı, transfer ettiler 2 si de tuttu birinde gelişim geriliği oldu ve düştü şimdi doğan 10 aylık inşallah benim de tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…