Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol kuzum benim inşallah bakalım başımıza neler gelecek seni yarın arayıp kaçı döllendi onu söylerler pazartesi de 6. Gün arayıp kaçı 5. Güne gitti onu söylerler hepsi gider inşallah kuzum
İnşallah canım en heyecanlı kısmı bu sanırım inşallah sende bian önce bu aşamalara geçersin kuzum sonrada müjdeli haberi verirsin buarada bol süt ürünleri ve su iç canım

İnşallah canım en heyecanlı kısmı bu sanırım inşallah sende bian önce bu aşamalara geçersin kuzum sonrada müjdeli haberi verirsin buarada bol süt ürünleri ve su iç canım
Aminnn inşallahhh Sana covid testi yaptılar mı
Bak bu çizik işi aklıma yattı
Hem gözünüz dötümde
LaRisaCca kuzum Acıbadem de mi olacak opu.
Evet canım acıbademde yapılacakmış hem opu hem transfer işte bu perşembe covid testi vericez inşallah negatif olmuşuzdur

LaRisaCca Kuzum bence fazlasıyla yeterli. Doğal gebeliğin de var senin Şimdi nasıl gelecek o test günü
Kuzu daha yumurtam toplanmadı cumartesi toplanacak 5. Güne giderlerse de inşallah perşembe transfer olacak
Kızlar merhaba çatlatma ignesinden sonra yumurta aynı gün çatlıyor mu ne zaman gebelik testi yapılırsa doğru sonuç çıkar yani iğneden kaç gün sonra
Merhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın 24-40 saat arasında çatlar, iğneden sonra test için en doğru sonuç 14. Gün alınır.

Teşekkür ederim henüz tedaviye başlamadım ama opsiyonlarimdan biri de bu o yüzden bilgi almak istedim cevap için çok sağol canım umarım senin tedavi sürecin de iyi bir şekilde sonuçlanır kucağına alırsın yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…