- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- 158
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #64.601
Çok teşekkür ederim Rabbim hepimize nasip etsin yavrularımızı sağlıkla kucaklamayı inşallahİğneden 14 gün sonra test yap ve iğneden 36 saat sonra çatlıyor
Amin canım çok tşk ederim. Ne tedavisi alacaksın? Aşılama,tüp bebek, klomen, femara vs?Teşekkür ederim henüz tedaviye başlamadım ama opsiyonlarimdan biri de bu o yüzden bilgi almak istedim cevap için çok sağol canımumarım senin tedavi sürecin de iyi bir şekilde sonuçlanır kucağına alırsın yavrunu
İşin içine henüz girdim daha o yüzden nasıl bir süreç işleyecek bilmiyorum canım. Araştırma yapıyorum yumurtlama ve çatlama konusunda sorunum var sanırım bu ay adetten sonra doktora gideceğim o zaman karar verilir sanırımAmin canım çok tşk ederim. Ne tedavisi alacaksın? Aşılama,tüp bebek, klomen, femara vs?
Yumurta toplamadan önce yaptır dedi canım tek ben yaptırdım pazar günü eşimden istemediAminnn inşallahhhSana covid testi yaptılar mı
Canım adetken gidilir yumurtalara bakılır, hormon testi filan yaparlar öyle tedaviye başlanırİşin içine henüz girdim daha o yüzden nasıl bir süreç işleyecek bilmiyorum canım. Araştırma yapıyorum yumurtlama ve çatlama konusunda sorunum var sanırım bu ay adetten sonra doktora gideceğim o zaman karar verilir sanırım
Hayırlısı ile atlattın çok şükür şimdi test telaşı sardı beniYumurta toplamadan önce yaptır dedi canım tek ben yaptırdım pazar günü eşimden istemedi
Canım benim kafama bişey takıldıKuzu daha yumurtam toplanmadı cumartesi toplanacak5. Güne giderlerse de inşallah perşembe transfer olacak
Evet canım aslında uzun süredir istiyorum ama düzenli denemelerimiz olmadı ovulasyon testi ile takip ettim ama düzen yakalayamadım. Bir tedavi süreci olacak mı onu doktora gittiğimde göreceğiz ben biraz fazla tez canlı olduğum için bilgi almak istedim ne nasıldır diyeCanım adetken gidilir yumurtalara bakılır, hormon testi filan yaparlar öyle tedaviye başlanır
Hayırlısı ile atlattın çok şükür şimdi test telaşı sardı beni
Aynen canım şükür inşallah sende hemen atlatırsın bu aşamaları üzerimden yük kalktıHayırlısı ile atlattın çok şükür şimdi test telaşı sardı beni
Ne kadardır demiyorsunuz canım düzenli olarakEvet canım aslında uzun süredir istiyorum ama düzenli denemelerimiz olmadı ovulasyon testi ile takip ettim ama düzen yakalayamadım. Bir tedavi süreci olacak mı onu doktora gittiğimde göreceğiz ben biraz fazla tez canlı olduğum için bilgi almak istedim ne nasıldır diyeilgin için çok teşekkür ederim Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla kucakla yavrunu, hepimize de nasip olsun inşallah
Kalmış yemeklerim vardı benim. Canım covid testi orada mı yapılacak illaNe yemek yaptınız hatun kişiler?
Ben bugün kuru fasülye-pilav-turşu-yoğurt kombini yaptım
Edenler var canım benim doktor istemiyor bence ozan bey tercihine bırakacaktır yanılmıyorsamCanım benim kafama bişey takıldıyine kafamda deli sorularla ben yaa 5. Günü banada dediler ama narkoz etkisiyle tam anlayıp soramadım oturdukça aklıma geliyo 3. Gün embriyosu olsa transfer edilmiyor mu ki
Hayırlısı olsun kuzumEvet canım aslında uzun süredir istiyorum ama düzenli denemelerimiz olmadı ovulasyon testi ile takip ettim ama düzen yakalayamadım. Bir tedavi süreci olacak mı onu doktora gittiğimde göreceğiz ben biraz fazla tez canlı olduğum için bilgi almak istedim ne nasıldır diyeilgin için çok teşekkür ederim Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla kucakla yavrunu, hepimize de nasip olsun inşallah
İnşallah bugün boğazım kaşınıyor sanki psikolojik galibaAynen canım şükür inşallah sende hemen atlatırsın bu aşamaları üzerimden yük kalktıtest konusunda korkma negatifsindir büyük ihtimalle zaten tüp bebek tedavisi görüyorum prosedür gereği istiyorlar de çok yormuyor
Yok tatlım istediğin yerde yaparsın ama orda 2 kişi 250₺ çok ucuz geldi banaKalmış yemeklerim vardı benim. Canım covid testi orada mı yapılacak illa
Bence ozan beyde çok taraftar değil hiç 3 rakamı çıkmadı ağzındanEdenler var canım benim doktor istemiyor bence ozan bey tercihine bırakacaktır
Doğru kuzum biraz yükselmiş olsaydı onu düşünürdükaynı yerde vermedim ama ne kadar farkedicekki sanmıyorum çok fark olucağını
Tabii kii. Kuzum bak bu da güzel bir gelişme inan, hadi toparlan lütfenkızlar yaa sağlıklı gebelik olsa tutunurdu değilmi ... yani benim bildiğim sağlıklı bebekler tutunuyormuş benim önceki gebeliğimde vitamin ney onu bile bilmiyordum hiçbirşey kullanmamıştım
Yaa kuzucum olgun 7 yumurta az olur mu hiçKUZUm o hiç belli olmaz 10. Gün tekrar test yap daha koyulaşmışsa inşallah gebesindir
Kuzu devlette yaptır o zaman
Canım bülent beyin ilgi alakasından inanki çok memnun kaldım yani sen de deneyimlemiştin önceden ve tutmasa da yine onda tüp yaptırmak isterim bebişinin kalbi durdu dedin ya dr aile öykünü biliyo muydu sıkıntı neydi
CAnım gözün aydın Allah sağlıkla ilerletsin inşallah
Canım çok sevindim senin adına inşallah hepsi de 5. Güne gider emeğinin karşılığını alırsın sana tutunur gelirler
Amann bence muhakkak konuş ayselle istenmeyen bir durum olabilir buve de ultrasonda içerdeki regl sıvısını görürse neden söylemedin diye kızar mı acaba
Yİne benim döt masaya yatırılmış
Bugün teoya da söyledim halley burda olsa dötü duvara dönüp gezerdim diye
Nur um benim biliyorum üzülüyorsun ama üzülme en azından gebelik olduğunu anladık sağlıklı değil ki böyle sonuçlandıinşallah bu ay sağlıklı gebelik haberini alırsın
AYnen öyle canım
Selam canım kızlarbolca alışveriş yaparak moralimi yükseltip geldim iskenderuna..
6 solda 1 sağda 7 yumurtam var hepsi 14mm üzeri geriden gelenler de var ama onları beklemeyeceğiz çünkü olgun yumurtalarım var. Perşembeye kadar ilaca devam edeceğim hergün cetrodite de vuracağım çatlamasın diye. Perşembe tekrar kontrolüm var, herşey yolundayda çatlayacağız ve c.tesi opu.. 5. Güne gelen olursa da ve sağlık olarak da herşey yolundayda perşembe transferdaha önce tüp yaptırmış polikistik olmayan yakınlarımla görüştüm benden daha çok yumurtası olan duymadım. Olanlar hep polikistik ve ya uzun süreler iğne kullananlar ama benim doktor çok ilaç kullandırmak istemiyor vücudu yormayacağım diyor. Polikistik olmayan yakınlarımda hep 5 civarı yumurta toplanmış 2-3 döllenen ve yaşayan olmuş ve transferleri de tutmuş çok şükür. Umudum , bu 7 taneden birkaçının döllenip 5. Güne gitmesi ve transferde bana tutunması tutunmasa bile 1 transferlik daha hazırda bekleyen olması.. inşallah herşey yolunda ilerler
h bugün boğazım kaşınıyor sanki psikolojik galibaben çok kafaya takıyorum gibi
Yaa neden öyle oldu ki kuzum? Ben bildiğin gibiyim hayatım da beklemeye devamCanımm valla hiç bişey yapamıyorum şu ara. Uyku düzenim fena bozuldu. Sen nasılsınn??
Canım inşallahNur um benim biliyorum üzülüyorsun ama üzülme en azından gebelik olduğunu anladık sağlıklı değil ki böyle sonuçlandıinşallah bu ay sağlıklı gebelik haberini alırsın
3. Gün durumunu pek istemiyorlar canımBence ozan beyde çok taraftar değil hiç 3 rakamı çıkmadı ağzındanbakalım 5. Güne kimler giderse dondurucaz dedi canım
İnşallah canım benimDoğru kuzum biraz yükselmiş olsaydı onu düşünürdük
Tabii kii. Kuzum bak bu da güzel bir gelişme inan, hadi toparlan lütfen
Yaa kuzucum olgun 7 yumurta az olur mu hiçhadi bakalım perşembeyi iple çekeriz artık Allah'ımmmm bebiş gelir inşallah bu tedavi ile hayırlı sağlıklı bebiş
Yok kız piskolojiktir otest yaptırana kadar dikkat et yine canım ama
Vericez canım Allahın izniyleCanım inşallahBirgün güzel haberleride vermwk nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?