Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım çok tşk ederim. Ne tedavisi alacaksın? Aşılama,tüp bebek, klomen, femara vs?

Amin canım çok tşk ederim. Ne tedavisi alacaksın? Aşılama,tüp bebek, klomen, femara vs?
İşin içine henüz girdim daha o yüzden nasıl bir süreç işleyecek bilmiyorum canım. Araştırma yapıyorum yumurtlama ve çatlama konusunda sorunum var sanırım bu ay adetten sonra doktora gideceğim o zaman karar verilir sanırım

Canım adetken gidilir yumurtalara bakılır, hormon testi filan yaparlar öyle tedaviye başlanır
Yumurta toplamadan önce yaptır dedi canım tek ben yaptırdım pazar günü eşimden istemedi
Hayırlısı ile atlattın çok şükür şimdi test telaşı sardı beni

Kuzu daha yumurtam toplanmadı cumartesi toplanacak 5. Güne giderlerse de inşallah perşembe transfer olacak
Canım benim kafama bişey takıldı yine kafamda deli sorularla ben yaa 5. Günü banada dediler ama narkoz etkisiyle tam anlayıp soramadım oturdukça aklıma geliyo 3. Gün embriyosu olsa transfer edilmiyor mu ki

Canım adetken gidilir yumurtalara bakılır, hormon testi filan yaparlar öyle tedaviye başlanır

Evet canım aslında uzun süredir istiyorum ama düzenli denemelerimiz olmadı ovulasyon testi ile takip ettim ama düzen yakalayamadım. Bir tedavi süreci olacak mı onu doktora gittiğimde göreceğiz ben biraz fazla tez canlı olduğum için bilgi almak istedim ne nasıldır diye ilgin için çok teşekkür ederim Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla kucakla yavrunu, hepimize de nasip olsun inşallah

Aynen canım şükür inşallah sende hemen atlatırsın bu aşamaları üzerimden yük kalktı test konusunda korkma negatifsindir büyük ihtimalle zaten tüp bebek tedavisi görüyorum prosedür gereği istiyorlar de çok yormuyor

Ne kadardır demiyorsunuz canım düzenli olarak

Canım benim kafama bişey takıldı yine kafamda deli sorularla ben yaa 5. Günü banada dediler ama narkoz etkisiyle tam anlayıp soramadım oturdukça aklıma geliyo 3. Gün embriyosu olsa transfer edilmiyor mu ki
Edenler var canım benim doktor istemiyor bence ozan bey tercihine bırakacaktır yanılmıyorsam eczhnm ın 3. Gün transferiydi (adı geçti selam olsun güzel arkadaşıma ) ve çok şükür tuttu
Hayırlısı olsun kuzum
İnşallah bugün boğazım kaşınıyor sanki psikolojik galiba ben çok kafaya takıyorum gibi

aynı yerde vermedim ama ne kadar farkedicekki sanmıyorum çok fark olucağını
Doğru kuzum biraz yükselmiş olsaydı onu düşünürdük
kızlar yaa sağlıklı gebelik olsa tutunurdu değilmi ... yani benim bildiğim sağlıklı bebekler tutunuyormuş benim önceki gebeliğimde vitamin ney onu bile bilmiyordum hiçbirşey kullanmamıştım
Tabii kii. Kuzum bak bu da güzel bir gelişme inan, hadi toparlan lütfen
Yaa kuzucum olgun 7 yumurta az olur mu hiç hadi bakalım perşembeyi iple çekeriz artık Allah'ımmmm bebiş gelir inşallah bu tedavi ile hayırlı sağlıklı bebiş

Bence ozan beyde çok taraftar değil hiç 3 rakamı çıkmadı ağzından bakalım 5. Güne kimler giderse dondurucaz dedi canım
3. Gün durumunu pek istemiyorlar canım
İnşallah canım benim
Yok kız piskolojiktir o test yaptırana kadar dikkat et yine canım ama
ediyorum ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…