Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben ocak ayında çok izin kullandım reglimde ocağa geliyordu gene dedimki ya dedim keşke şubatta bari hasta olsamda aynı ayda izin kullanmamışım olsam doktora gitmek için ettiğim duaya bak reglim şimdi şubata kaldı ama kimyasal geçirerek gerçekten duayı nasıl yaptığımız önemli

E tamam işte ne kalmış şurda

Yaaa çok sevindim canım. Güle güle kullansın yakışıklı Neler aldınız ?

Sen nasılsın kuzum hayıta devammı ?
Evet kuzum aldığım yere sordum hiç bırakmadan günde bir defa dedi. Devam ediyorum bakalım inşallah hormonları alt üst etmez düzeltir
Kuzum midem kötü oluyor yatınca. Gündüz uyuyorum biraz falan derken zaman geçiyor. Güzel beklemeler olsun senin de inşallah
İnşallah balım

Lariciimmm ne güzel çevrenden güzel haberlerlede teyitleyip moralini düzeltmişsin. Yoksa burda çok yüklenicektik sana tabiki biliyosunki bir yumurta ve bir sperm işimizi görüyor. Az olsun kaliteli olsun. İnşallah bu yumoşlarda bize yeticek

He eniştem bayılacak buna
Hele sen C Capanin Gururu Teyom edaecoo H halleycik MelodiminEsi ve diğer kızlar herkese bir şekilde faydanız var
Oyy cansın
Dua kapın mı açıktı kız :)
Helloo ben kofte pilv yptimm bide sogan salatasi
Caya gectim simdik
Afiyet olsun balım ben de çaya geçtim
Yeni takviyem nasıl.. şifa olur inşallah
Ooo şifan olsun gardaşşş
Kuzum benim 7 cik yumişim varmış.. perşembeye kadar ilaca devam perşembe çatlatacaz nasipse c.tesi toplanacak eğer 5. Güne giden olursa da transferimiz perşembe
E tamam işte ne kalmış şurda
Accük kaldı
Kuzum inşallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…