KUZUm o hiç belli olmaz 10. Gün tekrar test yap daha koyulaşmışsa inşallah gebesindir
Kuzu devlette yaptır o zaman
Canım bülent beyin ilgi alakasından inanki çok memnun kaldım yani sen de deneyimlemiştin önceden ve tutmasa da yine onda tüp yaptırmak isterim bebişinin kalbi durdu dedin ya dr aile öykünü biliyo muydu sıkıntı neydi
CAnım gözün aydın Allah sağlıkla ilerletsin inşallah
Canım çok sevindim senin adına inşallah hepsi de 5. Güne gider emeğinin karşılığını alırsın sana tutunur gelirler
Amann bence muhakkak konuş ayselle istenmeyen bir durum olabilir buve de ultrasonda içerdeki regl sıvısını görürse neden söylemedin diye kızar mı acaba
Yİne benim döt masaya yatırılmış
Bugün teoya da söyledim halley burda olsa dötü duvara dönüp gezerdim diye
Nur um benim biliyorum üzülüyorsun ama üzülme en azından gebelik olduğunu anladık sağlıklı değil ki böyle sonuçlandı
inşallah bu ay sağlıklı gebelik haberini alırsın
AYnen öyle canım
Selam canım kızlar
bolca alışveriş yaparak moralimi yükseltip geldim iskenderuna..
6 solda 1 sağda 7 yumurtam var hepsi 14mm üzeri geriden gelenler de var ama onları beklemeyeceğiz çünkü olgun yumurtalarım var. Perşembeye kadar ilaca devam edeceğim hergün cetrodite de vuracağım çatlamasın diye. Perşembe tekrar kontrolüm var, herşey yolundayda çatlayacağız ve c.tesi opu.. 5. Güne gelen olursa da ve sağlık olarak da herşey yolundayda perşembe transfer
daha önce tüp yaptırmış polikistik olmayan yakınlarımla görüştüm benden daha çok yumurtası olan duymadım. Olanlar hep polikistik ve ya uzun süreler iğne kullananlar ama benim doktor çok ilaç kullandırmak istemiyor vücudu yormayacağım diyor. Polikistik olmayan yakınlarımda hep 5 civarı yumurta toplanmış 2-3 döllenen ve yaşayan olmuş ve transferleri de tutmuş çok şükür. Umudum , bu 7 taneden birkaçının döllenip 5. Güne gitmesi ve transferde bana tutunması tutunmasa bile 1 transferlik daha hazırda bekleyen olması.. inşallah herşey yolunda ilerler