Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız zaten transfer de tek kişi 250 olursa o zaman da vermek ister

Bbgm hiç üzülme bnde de 6 tane topladılar biliyorsun çok normal önemli olan kalitesi yaşasınlar tutunsunlar kafi başka bi dilegimiz yok inşallah kalıcak dondurulck bn inanıyorum

Yaaa çok sevindim canım. Güle güle kullansın yakışıklı Neler aldınız ?
Canim kesif yaptik netten alicam. Park yatak alacagiz bi tane. Bide bebek arabasini alicaz. Kullanisliligina isleyisine falan baktik. Bugunde siparis vericez insallah.
Canimm hadi hayirli olsun insallah.cumartesiyi iple cekiyoruz o zaman. .

Kuzum benim 7 cik yumişim varmış.. perşembeye kadar ilaca devam perşembe çatlatacaz nasipse c.tesi toplanacak eğer 5. Güne giden olursa da transferimiz perşembe
Ayy canum benim inşallah herşey istediğin gibi ilerler adımlarını neler yaptığınu neler kullandığını unutma arkandan geliyoruz bize tiyo verirsin

Bbgm hiç üzülme bnde de 6 tane topladılar biliyorsun çok normal önemli olan kalitesi yaşasınlar tutunsunlar kafi başka bi dilegimiz yok inşallah kalıcak dondurulck bn inanıyorum
Yaa senden 6 toplandığını unutmuştum.. kaçı döllenmişti canım? 5. Güne gelen kaçtane oldu anlatsana tekrar bana
Canim kesif yaptik netten alicam. Park yatak alacagiz bi tane. Bide bebek arabasini alicaz. Kullanisliligina isleyisine falan baktik. Bugunde siparis vericez insallah.

Güle güle kullanın canım ben de iple çekiyorum narkoz verdiklerinde ruhum dinleniyoe
Operasyon ertelenmedi kızlar reglim çok hafif başladı diye herhalde iptal etmediler olup kurtulacağım
Aa ne güzel hadi gözün aydın kurtuldun
LaRisaCca bn bulgur pilavı salata türlü mercimek çorbası yaptım bbgm kayıınvalidemler vardı yemege
Ohh ellerin dert görmesin canım afiyet olsun
Ayy canum benim inşallah herşey istediğin gibi ilerler adımlarını neler yaptığınu neler kullandığını unutma arkandan geliyoruz bize tiyo verirsin
Hepsini not alıyorum canım hepsini paylaşacağım

Canım güle güle kullansın Park yatak alacaktık bizde vazgeçtik. Maalesef plastik aksan çok fazla kullanılıyor. Büyüyen beşik alıcaz. Bebek arabasını aldık. Kiwi marka baya da güzel. Bilgin olsun

Oyy balımm bnm burda hepimizin birbirine yararı var çok şükür sizin gibi insanlarla karşılaşmk nasip olmuş bana iyiki varsnz hepiniz BNDE yarın antep yolcusuyum bakalım ne olacak
Senin yumoşlar toplandı şimdi ne zaman transfer yapılcak onamı bakılcak kuzum ay ne güzel heycanlae ya Rabbim evlatlarınıza kavuştursun en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…