- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #64.661
kızlarrr benim değerim düşmüş 8birkaçgüne sıfırlanır ve regl olurum
Nurcum hic uzulme. Ben en son iki kere ust uste kimyasal yasadim sonraki ay tedavile gebelik olustu cok sukur. Yerini yapiyodur bebis insallah.kızlar yaa sağlıklı gebelik olsa tutunurdu değilmi ... yani benim bildiğim sağlıklı bebekler tutunuyormuş benim önceki gebeliğimde vitamin ney onu bile bilmiyordum hiçbirşey kullanmamıştım
Ay hayirli olsun canim. Benim pek yerim yok canim o yuzden isimiz bittiginde kaldiralim diye park yatak dusunduk. Iyi bi urun buldum onu alicam insallah.Canım güle güle kullansınPark yatak alacaktık bizde vazgeçtik. Maalesef plastik aksan çok fazla kullanılıyor. Büyüyen beşik alıcaz. Bebek arabasını aldık. Kiwi marka baya da güzel. Bilgin olsun
Sen hangi aşamadasın kuzumAminnn canım
Ben doçent murat bozkurt ile görüştüm aslında konuşma olarak ikna olduk güvendim ama biraz maddi olarak zorlayacak gibi. Belki Bi histeroskopi olma durumum olabilir. persembe günü tekrar hsg cekileceğim çünki çekildiğim filmin Kalitesi kötü oldıgu için tam anlaşılmıyor. T rahim olup olmadığına bakılacak. Onun dışında prof ulun Uluğ var. Bahçecinin eski doktorlarından onunla ranvvdecu ayarlayıp görüşüp artık karar verir bu ay başlıcaz inşallah canım.Sen hangi aşamadasın kuzum
Canımmm her şey güzel olacak Allah ım dualarının emeklerinin karşılığını verecek inşallah. Şu aşamaya kadar bence olması gereken kadar gerektiği gibi ilerliyorsun devamı da öyle olacak inşallah bebişine kavuşmana çok az kaldıKUZUm o hiç belli olmaz 10. Gün tekrar test yap daha koyulaşmışsa inşallah gebesindir
Kuzu devlette yaptır o zaman
Canım bülent beyin ilgi alakasından inanki çok memnun kaldım yani sen de deneyimlemiştin önceden ve tutmasa da yine onda tüp yaptırmak isterim bebişinin kalbi durdu dedin ya dr aile öykünü biliyo muydu sıkıntı neydi
CAnım gözün aydın Allah sağlıkla ilerletsin inşallah
Canım çok sevindim senin adına inşallah hepsi de 5. Güne gider emeğinin karşılığını alırsın sana tutunur gelirler
Amann bence muhakkak konuş ayselle istenmeyen bir durum olabilir buve de ultrasonda içerdeki regl sıvısını görürse neden söylemedin diye kızar mı acaba
Yİne benim döt masaya yatırılmış
Bugün teoya da söyledim halley burda olsa dötü duvara dönüp gezerdim diye
Nur um benim biliyorum üzülüyorsun ama üzülme en azından gebelik olduğunu anladık sağlıklı değil ki böyle sonuçlandıinşallah bu ay sağlıklı gebelik haberini alırsın
AYnen öyle canım
Selam canım kızlarbolca alışveriş yaparak moralimi yükseltip geldim iskenderuna..
6 solda 1 sağda 7 yumurtam var hepsi 14mm üzeri geriden gelenler de var ama onları beklemeyeceğiz çünkü olgun yumurtalarım var. Perşembeye kadar ilaca devam edeceğim hergün cetrodite de vuracağım çatlamasın diye. Perşembe tekrar kontrolüm var, herşey yolundayda çatlayacağız ve c.tesi opu.. 5. Güne gelen olursa da ve sağlık olarak da herşey yolundayda perşembe transferdaha önce tüp yaptırmış polikistik olmayan yakınlarımla görüştüm benden daha çok yumurtası olan duymadım. Olanlar hep polikistik ve ya uzun süreler iğne kullananlar ama benim doktor çok ilaç kullandırmak istemiyor vücudu yormayacağım diyor. Polikistik olmayan yakınlarımda hep 5 civarı yumurta toplanmış 2-3 döllenen ve yaşayan olmuş ve transferleri de tutmuş çok şükür. Umudum , bu 7 taneden birkaçının döllenip 5. Güne gitmesi ve transferde bana tutunması tutunmasa bile 1 transferlik daha hazırda bekleyen olması.. inşallah herşey yolunda ilerler
bu aşamalarımız bi bitsin de hayırlısıyla bebişlerimiz de büyürken daha çook birbirimize danışacağız inşallahBu arada veda konuşması gibi konuşma yapmışımmgebe kalmadan gitmek yokk inşallah tabi gebe kalıncada gitmek yokk tam destekk sahalarda oluruz inşallah
bire bir aynı menü vardı bende deNe yemek yaptınız hatun kişiler?
Ben bugün kuru fasülye-pilav-turşu-yoğurt kombini yaptım
hayıt ı cuma günü dr a sormayı unutmam inşallah bende ona göre sonraki ay deneyeceğim bu otuYatmadan önce içiyorum kuzum olmaz mı?
benim bir kere hapla 5 yumurta gelişti ama hiç biri tutmadı. Sayısına hiç takılma canım bir tane olsun döllensin sağlıklı olsun bizlere yeter. Sonuçta hap kullanmayıp doğal yolla hamile kalanların ayda sadece bir tane yumurta ile gebeliği başlıyorLaRisaCca canım şimdi okudum çok iyi hayırlısıyla olur inşallah canım
Sen tüp bebek mi aşılamamı yaptıracaksın?
Bir de bir şey soracağım ben ilkkez klomen ve iğne kullandım 2 yumurtam gelişti solda sağdakiler küçük kaldı yani böyle az olması kötü mü oluyor ?
Allah ım duy sesimizi artık o aşamaya geçeliiimİnşallah kuzum ya büyük bir müjde olsa doğumlarımız ard arda denk gelse ah ne güzel olur
Allahım o günleride görmeyi nasip etsin inşallah daha fazla bekletmeden aratmadanbu aşamalarımız bi bitsin de hayırlısıyla bebişlerimiz de büyürken daha çook birbirimize danışacağız inşallah
BBgm 6 toplandı biri toplandığı gün döllenme ilk oldugu an ölmüş. 5 tane kaldı içlerinde biri daha 2. Günü öldü biri 3.günü diğeri transfer olmadan saatler önce ölmşş geriye 2 tane kaldı biri transfer oldu diğerini dondurduk biliyorsun kalanların ikiside aa kalitedeydiYaasenden 6 toplandığını unutmuştum.. kaçı döllenmişti canım? 5. Güne gelen kaçtane oldu anlatsana tekrar bana
Güle güle kullanın canım ben de iple çekiyorum narkoz verdiklerinde ruhum dinleniyoe
Aa ne güzel hadi gözün aydın kurtuldun
Ohh ellerin dert görmesin canım afiyet olsun
Hepsini not alıyorum canımhepsini paylaşacağım
Ayyy inşallah canum benim takviyelerimide kullanıyorum inşallah vesile olurlarNurcum hic uzulme. Ben en son iki kere ust uste kimyasal yasadim sonraki ay tedavile gebelik olustu cok sukur. Yerini yapiyodur bebis insallah.
Bbgm bnim yumoşuma 1 sene oldu toplanalı şimdi embriyo mu oradan alma vaktm geldi yeter bndn 1 sene ayrı kaldıgı ölecekse bile bu bnm rahmimde olmalı orada degl onu orada bırakamazdm yani ztn dondurulurken çok göz yaşı döktm inşallah sevinç çığlıkları atacagım güzl haberler verdirir banaSenin yumoşlar toplandı şimdi ne zaman transfer yapılcak onamı bakılcak kuzum ay ne güzel heycanlae yaRabbim evlatlarınıza kavuştursun en kısa zamanda
Ben güldür güldür seyrettim biraz. Annemin negatif çıkmıştı ama bugün bayağı rahatsızdı. Aklım onda kaldı. Tahmini 7.günü olmalı. İnşallah o da babam gibi toparlar kızlarMasumlar apartmani izleyip aşk acisina bağladim ya
Kuzum o da iyi olacak inşallahBen güldür güldür seyrettim biraz. Annemin negatif çıkmıştı ama bugün bayağı rahatsızdı. Aklım onda kaldı. Tahmini 7.günü olmalı. İnşallah o da babam gibi toparlar kızlar
Canım benim inşallah güzel haberlerini alıcaz Allahın izniyle minnoşunda seni bekliyor orda Rabbim emeklerinin karşılığını sağlıklı hayırlı evlatlarla versin inşallahBbgm bnim yumoşuma 1 sene oldu toplanalı şimdi embriyo mu oradan alma vaktm geldi yeter bndn 1 sene ayrı kaldıgı ölecekse bile bu bnm rahmimde olmalı orada degl onu orada bırakamazdm yani ztn dondurulurken çok göz yaşı döktm inşallah sevinç çığlıkları atacagım güzl haberler verdirir bana
Sana da canım. Senin annen de eklem ağrısı çok muydu canım. Her defasında tekrar endişeleniyorum.Kuzum o da iyi olacak inşallah
Hepinize iyi geceler canlar
Canım annendemi korona olmuştu şimdi daha iyidir inşallah çok çok geçmişolsunBen güldür güldür seyrettim biraz. Annemin negatif çıkmıştı ama bugün bayağı rahatsızdı. Aklım onda kaldı. Tahmini 7.günü olmalı. İnşallah o da babam gibi toparlar kızlar
Aynen doğru diyorsun canım umarım döllenmiştirCanımmm her şey güzel olacak Allah ım dualarının emeklerinin karşılığını verecek inşallah. Şu aşamaya kadar bence olması gereken kadar gerektiği gibi ilerliyorsun devamı da öyle olacak inşallah bebişine kavuşmana çok az kaldı
bu aşamalarımız bi bitsin de hayırlısıyla bebişlerimiz de büyürken daha çook birbirimize danışacağız inşallah
bire bir aynı menü vardı bende de
hayıt ı cuma günü dr a sormayı unutmam inşallah bende ona göre sonraki ay deneyeceğim bu otu
benim bir kere hapla 5 yumurta gelişti ama hiç biri tutmadı. Sayısına hiç takılma canım bir tane olsun döllensin sağlıklı olsun bizlere yeter. Sonuçta hap kullanmayıp doğal yolla hamile kalanların ayda sadece bir tane yumurta ile gebeliği başlıyor
Testi negatif çıktı ama belirtileri Koronaydı canım. Cumartesi korona ilacı eşim kullanmamıştı, götürdüm başladı. Sıtma olanı içmedi. Babama da o şekilde demişlerdi. Annemde öyle kullandı. Bugün bayağı kötüydü. Gün boyu yataktan çıkmamış.Canım annendemi korona olmuştu şimdi daha iyidir inşallah çok çok geçmişolsun
Kuzum çok tşk ederim tüp yapıcasLaRisaCca canım şimdi okudum çok iyi hayırlısıyla olur inşallah canım
Sen tüp bebek mi aşılamamı yaptıracaksın?
Bir de bir şey soracağım ben ilkkez klomen ve iğne kullandım 2 yumurtam gelişti solda sağdakiler küçük kaldı yani böyle az olması kötü mü oluyor ?
Amin canım benim inşallah dediğin gibi olurCanımmm her şey güzel olacak Allah ım dualarının emeklerinin karşılığını verecek inşallah. Şu aşamaya kadar bence olması gereken kadar gerektiği gibi ilerliyorsun devamı da öyle olacak inşallah bebişine kavuşmana çok az kaldı
bu aşamalarımız bi bitsin de hayırlısıyla bebişlerimiz de büyürken daha çook birbirimize danışacağız inşallah
bire bir aynı menü vardı bende de
hayıt ı cuma günü dr a sormayı unutmam inşallah bende ona göre sonraki ay deneyeceğim bu otu
benim bir kere hapla 5 yumurta gelişti ama hiç biri tutmadı. Sayısına hiç takılma canım bir tane olsun döllensin sağlıklı olsun bizlere yeter. Sonuçta hap kullanmayıp doğal yolla hamile kalanların ayda sadece bir tane yumurta ile gebeliği başlıyor
Çook tırsıyorum ya keşke hepsi kaliteli olup döllense ve 5. Güne gitseBBgm 6 toplandı biri toplandığı gün döllenme ilk oldugu an ölmüş. 5 tane kaldı içlerinde biri daha 2. Günü öldü biri 3.günü diğeri transfer olmadan saatler önce ölmşş geriye 2 tane kaldı biri transfer oldu diğerini dondurduk biliyorsun kalanların ikiside aa kalitedeydi
Ben eşkiya ❤Masumlar apartmani izleyip aşk acisina bağladim ya
İnşallah canım benim.. ilaç da kullanıyor zaten sen beslenmeleriyle de ilgileniyorsun.. Rabbim şifalarını versin iyi olacak inşallahBen güldür güldür seyrettim biraz. Annemin negatif çıkmıştı ama bugün bayağı rahatsızdı. Aklım onda kaldı. Tahmini 7.günü olmalı. İnşallah o da babam gibi toparlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?