Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlarrr benim değerim düşmüş 8 birkaçgüne sıfırlanır ve regl olurum

kızlar yaa sağlıklı gebelik olsa tutunurdu değilmi ... yani benim bildiğim sağlıklı bebekler tutunuyormuş benim önceki gebeliğimde vitamin ney onu bile bilmiyordum hiçbirşey kullanmamıştım
Nurcum hic uzulme. Ben en son iki kere ust uste kimyasal yasadim sonraki ay tedavile gebelik olustu cok sukur. Yerini yapiyodur bebis insallah.
Canım güle güle kullansın Park yatak alacaktık bizde vazgeçtik. Maalesef plastik aksan çok fazla kullanılıyor. Büyüyen beşik alıcaz. Bebek arabasını aldık. Kiwi marka baya da güzel. Bilgin olsun
Ay hayirli olsun canim. Benim pek yerim yok canim o yuzden isimiz bittiginde kaldiralim diye park yatak dusunduk. Iyi bi urun buldum onu alicam insallah.

LaRisaCca canım şimdi okudum çok iyi hayırlısıyla olur inşallah canım
Sen tüp bebek mi aşılamamı yaptıracaksın?
Bir de bir şey soracağım ben ilkkez klomen ve iğne kullandım 2 yumurtam gelişti solda sağdakiler küçük kaldı yani böyle az olması kötü mü oluyor ?

Sen hangi aşamadasın kuzum
Ben doçent murat bozkurt ile görüştüm aslında konuşma olarak ikna olduk güvendim ama biraz maddi olarak zorlayacak gibi. Belki Bi histeroskopi olma durumum olabilir. persembe günü tekrar hsg cekileceğim çünki çekildiğim filmin Kalitesi kötü oldıgu için tam anlaşılmıyor. T rahim olup olmadığına bakılacak. Onun dışında prof ulun Uluğ var. Bahçecinin eski doktorlarından onunla ranvvdecu ayarlayıp görüşüp artık karar verir bu ay başlıcaz inşallah canım.

Canımmm her şey güzel olacak Allah ım dualarının emeklerinin karşılığını verecek inşallah. Şu aşamaya kadar bence olması gereken kadar gerektiği gibi ilerliyorsun devamı da öyle olacak inşallah bebişine kavuşmana çok az kaldı
Bu arada veda konuşması gibi konuşma yapmışımm gebe kalmadan gitmek yokk inşallah tabi gebe kalıncada gitmek yokk tam destekk sahalarda oluruz inşallah
bu aşamalarımız bi bitsin de hayırlısıyla bebişlerimiz de büyürken daha çook birbirimize danışacağız inşallah
Ne yemek yaptınız hatun kişiler?
Ben bugün kuru fasülye-pilav-turşu-yoğurt kombini yaptım
bire bir aynı menü vardı bende de
Yatmadan önce içiyorum kuzum olmaz mı?
hayıt ı cuma günü dr a sormayı unutmam inşallah bende ona göre sonraki ay deneyeceğim bu otu
benim bir kere hapla 5 yumurta gelişti ama hiç biri tutmadı. Sayısına hiç takılma canım bir tane olsun döllensin sağlıklı olsun bizlere yeter. Sonuçta hap kullanmayıp doğal yolla hamile kalanların ayda sadece bir tane yumurta ile gebeliği başlıyor

BBgm 6 toplandı biri toplandığı gün döllenme ilk oldugu an ölmüş. 5 tane kaldı içlerinde biri daha 2. Günü öldü biri 3.günü diğeri transfer olmadan saatler önce ölmşş geriye 2 tane kaldı biri transfer oldu diğerini dondurduk biliyorsun kalanların ikiside aa kalitedeydi

Nurcum hic uzulme. Ben en son iki kere ust uste kimyasal yasadim sonraki ay tedavile gebelik olustu cok sukur. Yerini yapiyodur bebis insallah.
Ayyy inşallah canum benim takviyelerimide kullanıyorum inşallah vesile olurlar aylardır hiçbelirtim bile yoktu bu bile umut oldu

Senin yumoşlar toplandı şimdi ne zaman transfer yapılcak onamı bakılcak kuzum ay ne güzel heycanlae ya Rabbim evlatlarınıza kavuştursun en kısa zamanda
Bbgm bnim yumoşuma 1 sene oldu toplanalı şimdi embriyo mu oradan alma vaktm geldi yeter bndn 1 sene ayrı kaldıgı ölecekse bile bu bnm rahmimde olmalı orada degl onu orada bırakamazdm yani ztn dondurulurken çok göz yaşı döktm inşallah sevinç çığlıkları atacagım güzl haberler verdirir bana

Ben güldür güldür seyrettim biraz. Annemin negatif çıkmıştı ama bugün bayağı rahatsızdı. Aklım onda kaldı. Tahmini 7.günü olmalı. İnşallah o da babam gibi toparlar kızlar
Kuzum o da iyi olacak inşallah

Hepinize iyi geceler canlar

Canım benim inşallah güzel haberlerini alıcaz Allahın izniyle minnoşunda seni bekliyor orda Rabbim emeklerinin karşılığını sağlıklı hayırlı evlatlarla versin inşallah

Ben güldür güldür seyrettim biraz. Annemin negatif çıkmıştı ama bugün bayağı rahatsızdı. Aklım onda kaldı. Tahmini 7.günü olmalı. İnşallah o da babam gibi toparlar kızlar
Canım annendemi korona olmuştu şimdi daha iyidir inşallah çok çok geçmişolsun

Aynen doğru diyorsun canım umarım döllenmiştir

Canım annendemi korona olmuştu şimdi daha iyidir inşallah çok çok geçmişolsun
Testi negatif çıktı ama belirtileri Koronaydı canım. Cumartesi korona ilacı eşim kullanmamıştı, götürdüm başladı. Sıtma olanı içmedi. Babama da o şekilde demişlerdi. Annemde öyle kullandı. Bugün bayağı kötüydü. Gün boyu yataktan çıkmamış.

Kuzum çok tşk ederim tüp yapıcas hayır kötü değil zaten klomende amaç en fazla 2-3 yumurta geliştirmektir
Amin canım benim inşallah dediğin gibi olur
Çook tırsıyorum ya keşke hepsi kaliteli olup döllense ve 5. Güne gitse
Masumlar apartmani izleyip aşk acisina bağladim ya
Ben eşkiya ❤
İnşallah canım benim.. ilaç da kullanıyor zaten sen beslenmeleriyle de ilgileniyorsun.. Rabbim şifalarını versin iyi olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…