Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben güldür güldür seyrettim biraz. Annemin negatif çıkmıştı ama bugün bayağı rahatsızdı. Aklım onda kaldı. Tahmini 7.günü olmalı. İnşallah o da babam gibi toparlar kızlar
Vitamin destegi götürseydin canim ,düsünmussundur zatende
Toparlar insallah hemencik
Rabbim şafi ismiyle sifa versin

Teşekkürler canımm Hakkında hayırlısı olsun

Iyi geceler kızlar kusura bakmayın misafirim var okuyamadım baya konuşmuşsunuz kafama takılan LaRisaCca larinin yumurtaları ve C Capanin Gururu Teyom adet oldu mu diye Nureella nin değeri yükseldi mı acaba diyordum. Nurella bebeğim çok uzuldum en az senin kadar istiyordum yükselmesini Çok geçmiş olsun rabbim bian önce hepimizi bebislerimize kavuştursun

Evet oldum canım. Tekrar takviyelere başlayacağım inşallah

Evet canım maddi olarak insan yoruluyor ama değicek inşallah o heyecan zaten herşeyin altından kaldırıyor Allahın izniyle bende aynı durumdayım belki bu ay adetten sonra banada hsg çekecekler sizde bi sorun var mıydı canım

edaecoo bugün sabırsızlıkla senden haber bekliyorum canımmm inşallah hayırlı haberlerle gel
İnşallah bbgmm güzel haberler vermek nasip olsun bakalım herşey yolunda mı yolundaysa transfer ne zmn çok heycanlııymm bi o kdr korkuyorum İyiki varsnz hepnizzzz

C Capanin Gururu Teyom kuzu korkma sen iyi olacak kesin ben eminim allahım şafi ismiyle şifasını versn inşallah
LaRisaCca kuzu keşke hepsi yaşasa ve kaliteli olsa o zmn tüp e ne gerek kalır degil mi ben bunu şöyle düşünmüştm o zmn dedm tüp te bile bu kdr az yaşayan yumoşum kaldıysa normal yoldan dogal gebelik olmaması çok normal dmekki kısmetimde yokmuş .. her şerde bi hayır vardr bnm oldugunda kistlerim vardı miyomum vardı ve baya skntılıydı.. ama sn daha önce hamile kaldıgını biliyorsun kuzum o yzdn bn snden çok umutluyum güzel olck sonucun inanıyorum tüm kalbimle

Canım benim inşallah güzel haberlerini alıcaz Allahın izniyle minnoşunda seni bekliyor orda Rabbim emeklerinin karşılığını sağlıklı hayırlı evlatlarla versin inşallah
İnşallah balım allahım hepimizin emeklerinin karşılığını versin bizlere en kısa sürede sevindirsin hepimizi kimsenin evini masum bebeciklerin sesinden meleklerin kokusundan mahrum bırakmasn içinde bizide

İnşallah bbgmm güzel haberler vermek nasip olsun bakalım herşey yolunda mı yolundaysa transfer ne zmn çok heycanlııymm bi o kdr korkuyorum İyiki varsnz hepnizzzz
Canımm hayırlı haberlerle gel insallah içini ferah tut sen iyi ol ki bebis de iyi olsun ve sımsıkı tutunsun annesine hem iyi tarafından bak bugün ne zaman kavuşacağınız belli olacak

Canım neden korkuyorsun korkma yolunda değilse bile beklersin 1 ay daha ama ben inanıyorum herşey yolunda ve bu ay güzel haber alıcaz senden inşallah kontrolün kaçta

Canım günaydın malesef yükselmedi hatta bugn reglim başladı oysa test nasıl heycanlandırmıştı bizi Tekrardan tedaviye başlıcam Allahtan engel çıkmazsa sen nasılsın neler yapıyorsun

Günaydın canım iyi yapmışsın şimdi iyiysen sıkıntı yok ben bu ay kimyasal geçirdim bugün regl oldum tekrardab iğneyle tedaviye başlıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…