Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim şifa versin canım bizimde çevrede duyulmuyordu pek bir ara bitti gibiydi şimdi tekrardan başladı sanki yayılmaya

İnşallah balım allahım hepimizin emeklerinin karşılığını versin bizlere en kısa sürede sevindirsin hepimizi kimsenin evini masum bebeciklerin sesinden meleklerin kokusundan mahrum bırakmasn içinde bizide
amin canım aminnn hayali bile okadar güzelki hadi bakalım ilk szlerden güzel haberleri bekliyoruz

Allah şifa versin canım insallah düzelecek sen üzme kendini çok geçmiş olsun

Canikom benim 7 yumurtam varmış perşembe çatlatacağız ilaca devam ediyorum cumartesi toplanacak eğer 5. Güne giden olursa da haftaya perşembe transfer diye konuştuk
Duyguşum benim seni seviyorum
Canım benimmm aminn çok tşk ederim İnşallah o yumişler annelerini üzmezler de gelirler gerçekten de o kadarı bize yeter edaecoo duyguşun yazdıklarını düşündüm akşam demekki herkeste aynı duygular oluyor.. eğer tüpte bile döllendikten sonra o kadar yumurta ölüyorsa doğal gebeliklerin bu kadar nadir olmasına üzülmemek şaşırmamak gerekiyor
Günaydın canım seni çok merak ettik valla biz iyiyiz şükür sen detaylıya girdin mi ne yaptın
Günaydın kızlar ...regl oldum yeni bir ay yeni umutlar
Canım benim inşallah bu ay güzel haberi alırız senden kimyasalın arkası hemen tutuyor genelde bu ayı iyi değerlendir

Canım günaydın malesef yükselmedi hatta bugn reglim başladı oysa test nasıl heycanlandırmıştı bizi Tekrardan tedaviye başlıcam Allahtan engel çıkmazsa sen nasılsın neler yapıyorsun
Bende ıyim ablamlar bizdeydi 2 gündür bugün gidecekler birazdan onlarla ilgilendim giremedim regl bekliyorum bende daha 5 gün var gerçi bugün gene rüyamda hamile olduğumu gördüm hemde kız çocuğuydu rabbim hepimize biran önce nasip etsin sağlıklı gebelikler bi ark gebelik.haberini aldım ama riskliymis çok büyük kisti varmış devamlı akşamları gidip serum alıyor öyle rahatliyormus 14 haftalık olunca ameliyat olacaksın o zaman alacaz bebeğe zarar vermeden demis

Ayyy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Aynen öyle canım benim sen her zaman pozitif enerjinle bizlere umut oldun destek oldun Rabbim de seni sevindirsin inşallah

Aynen öyle canım benim sen her zaman pozitif enerjinle bizlere umut oldun destek oldun Rabbim de seni sevindirsin inşallah
Amin canımıniçi hepimizi inşallah
Yumurta geliştirici iğneleri toplam kaç gün yapmış olacaksın canım
Canım çatlatma iğnesi yaptığımız gün de kalan dozları vuracağım mesela menopur o gün 2 değil tek toz olmuş olacak o günü de tam sayarsam 10 gün vurmuş olacağım ama ben bence %30 luk bir kısma giriyorum. Sen 1 hafta sonraki kontrolünde yumurtaların gelişimini yeterli görmüştün değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…