Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzum aldığım yere sordum hiç bırakmadan günde bir defa dedi. Devam ediyorum bakalım inşallah hormonları alt üst etmez düzeltir
Şifa olsun canım sanmıorum kötü birşey olucağını herkes bu kadar memnun olduğuna göre inşallah faydasını görürsün

Gunaydin kizlar benim bugun 9.gunum yine gidisati gormek icin test yaptim ama silik cizgi bile cikmadi direkt negatif buradan anliyorum ki sanirim ignenin etkisi gecmis, galiba bu durumda da hamile degilim. Normalde bu kadar erken gider mi ignenin etkisi onu da bilmiyorum. Daha once bu durumu yasayan var mi acaba?

E vitamini mi canım. Eşim de buna benzer bir şey almış
Canım siyah üzüm çekirdeğinden yapılan birşeymiş çikolata kistini baskılıyormuş banu çiftçinin yayınında öğrendim daha öncede biliyordum ama almaya cesaretin yoktu ondoktorda önerince hemen aldım topikte ve nette bakabilirsin baya bilgi var bununla ilgili

Tedaviniz hayırlı olsun öncelikle iğne etkisi kişiye göre çok fazla değişiklik gösteriyor. Tabi testinizin markasıyla da alakalı. Ama gebe değilim demek için çok çok erken bir tarih. 14. Günden sonra yapılan testler kesin sonuç verecektir.

Tesekkur ederim cevabiniz icin

Bebişiniz sağlıkla gelsin Ortalama 5 haftalık civarında sanıyorum. Bir kaç gün içinde Usg de kese görünecektir içiniz rahat olsun

Rabbim şifa versin canım walla hamile oluncada bitmiyor stres ben 36 haftalık kaybettim bebeğimi son ana kadar hep stres oluyor..Benimde en yakın arkadaşım hamile evleneli 3 ay oldu ben sürekli teyze oluyorum napalım Rabbim bizede nasip edicek inşallah birgün yeterki vazgeçmeyelim

Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsi..şimdiden stres olma değer yüksek Allahın izniyle görürsün keseyi hep iyi düşün iyi olsun

Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsi..şimdiden stres olma değer yüksek Allahın izniyle görürsün keseyi hep iyi düşün iyi olsun
İnsallah canım ya yarını dörtgözle bekliyorum ne diyecek bakalım allah hayırlı evlatlar yetistirmeyi nasip eylesin insallah

Kızlar günaydınlar. Bir kaç gündür giremiyordum mesajlarıda okuyamadım Adetimin 1.günü maalesef. Bu ay da basarısız. Umutlar şubata kaldı
Canım benim yeni ay yeni umut inşallah bu ay gebelik müjdeni alırız Hoşgeldin
Hahha dogru diyosun aksamm 1bucuktu zor uyudum yaa
Basim agriyo cok sert bi kahve yaptim kendime
Anca kendine geliyor insan ben de hazırlanıp anneme gidicem örgü örmekten beynim yandı . Yeğenime çorap öreyim ayağının ölçüsüne bakayım
Canımmm çok sevindim yaa Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.. sen artık keseyi görcek kıvama gelmişsin bebişin 5 haftalık olmuş maşallah
Kuzum daha kana bile henüz geçiyordur değil ki 9. Gün idrards çıksın.. 11. Gün tekrar yap canım bir bakalım var mı değişiklik

Ayy insallah canım bakalım yarın ne diyecek Allah olmayan herkese nasip eylesin insallah

Oyle yapacagim canim artik, herkeste 10.gune kadar falan pozitif gorup kendimde 9.gunde negatif gorunce bi sasirdim

Hsg çekildim aslında ceken kişi T rahim dedi. Tersmş dar mı neyse artık. Başka bir Prof ile görüştüm oda bu film kalitesi kötü açısı yanlış tekrar çekin ama sonomed olsun dedi. Bu filme göre histeroskopi yapamam. Tekrar randevu aldım. Yani olup olmayacağım belli değil. İnşaAllah yanlış çekmiştir diye dua ediyorum kuzum. Tüp bebeğe başlamadan hsg şart istiyorlar aslında senden neden istemediler ki. Sen bahçecide başlamıştın sanırım. Sende ne gibi sıkıntı vardı bitanem? Amh iyi diye hatırlıyorum yaşda küçüktür muhtemelen. Ben 40 merdiven dayadım

MelodiminEsi tatilin nasıl geçiyor kuzum
Canımm çok şükür iyi gidiyor bugün sadece sabah uyandım migrenim tuttu baya bildiğin gözüm görmez oldu uzun zamandır ilk defa bu kadar sert geldi ilaç içtim de şuan biraz daha iyiyim balım sen nasılsın moral motivasyon tam demiiiii
Şifa olsun canım sanmıorum kötü birşey olucağını herkes bu kadar memnun olduğuna göre inşallah faydasını görürsün
İnşallah bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…