Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin canım

Canımm hayırlı haberlerle gel insallah içini ferah tut sen iyi ol ki bebis de iyi olsun ve sımsıkı tutunsun annesine hem iyi tarafından bak bugün ne zaman kavuşacağınız belli olacak
KUZum çok tşk ederm aynen öyle rabbm hepmize güzel duygular yaşatsın hep kimseyi evlat sevgisi ile imtihan etmesin inşallah SN Nasılsn

Canım neden korkuyorsun korkma yolunda değilse bile beklersin 1 ay daha ama ben inanıyorum herşey yolunda ve bu ay güzel haber alıcaz senden inşallah kontrolün kaçta
Yok ondn korkmuyorum canım korktugum şey sonucu inşallah hepmz güzel sonuç alıcz
Oy kıyamam kuzum hoşgeldn senin stresini yiyim boşver bunlar tatlı güzel stresler gecick allah izni ile biz iyiyiz bildigin gibi canım aynı trasnfer icin gün sayıyorum ben
amin canım aminnn hayali bile okadar güzelki hadi bakalım ilk szlerden güzel haberleri bekliyoruz
Olur mu kuzu sende tedavidesn beraber güzel haberleri vermek nasip olsn inşallah
Bbgm bende sni çok sevyrm

AŞko şimdi çktm muayeneden işte rahim kalınlığım 11 mm olmuş tam istediğim gibi dedi doktor yeni ilaçlar için bekliyorum şimdi bir de transfer gününü sölick :)

AŞko şimdi çktm muayeneden işte rahim kalınlığım 11 mm olmuş tam istediğim gibi dedi doktor yeni ilaçlar için bekliyorum şimdi bir de transfer gününü sölick :)
Ayy çok heycanlıııı hadi bakalım minnoş hemencik gelsin annesineee...herşeyy istediğin gibii olsun kuzumm

Oyle yapacagim canim artik, herkeste 10.gune kadar falan pozitif gorup kendimde 9.gunde negatif gorunce bi sasirdim
Kız ben 2 hafta adet görmeyip negatif gördüm ya o tam bir şok bi de Coffeeturk var mesela en son 32 gün olmuştu.
Sağol bebeğim herşey yolunda binşükür Çok geçmiş olsun canım apranax bana iyi geliyor migren sert tutunca bir de karanlıkta yatış
Ayyy heyecandan düşüp bayılırsam nolcek Allammm

Yaaa canım çok sevndm allah saglıcakla kucagına almanı nasip etsn inşallah

Hahaha ay bende izinizden gelicem gibi duruyor zavalli vucudum igneyi bile erkenden vucuttan atti gercekten dili olsada konussa beni rahat birak artik psikopat kadin derdi

çok sevindim her şey yolunda gitsin inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alalım, ay çok heyecanlanıyorum ben bile böyle yaklaştıkça sizin transferler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…