Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım düşünce stresin yanı sıra düzenli beslenme de kilo kaybı yapar e siz diyete başlanıştınız eşinle bebce bu çok beklenen bir durum

canım topikte hep eğriçayırı önermişler onu alırım diye düşünüyorum bayadır aklımda fakat tedaviyietkiler diye almıyordum..ama yumurta kalitesi için öneriyolar

AŞko şimdi çktm muayeneden işte rahim kalınlığım 11 mm olmuş tam istediğim gibi dedi doktor yeni ilaçlar için bekliyorum şimdi bir de transfer gününü sölick :)
Yaaa canım çok sevindim senin adına hayırlısı olsun inşallah transfer gününü ne zaman diyecek acaba

canım topikte hep eğriçayırı önermişler onu alırım diye düşünüyorum bayadır aklımda fakat tedaviyietkiler diye almıyordum..ama yumurta kalitesi için öneriyolar
Canım bı aşılama falan yaparken de kullananlar oluyo kalite için kullan bence eğriçayır iyi diye biliyorum

Canım düşünce stresin yanı sıra düzenli beslenme de kilo kaybı yapar e siz diyete başlanıştınız eşinle bebce bu çok beklenen bir durum
Kuzu ya o diyet eşim için ben normal devam ediyorum yemeğime. Eşim hem yürüyüş hem spor yapıyor ek olarak
Hmm evet duymuştum kuzu o markayı. Ben yaza hazırlık şimdiden kullanayım diyorum

newmoon10 naptın canım? Kaçıncı gündesin
bugün 13 kuzum ama ben 14 şubata kadar beklemeyi düşünüyorum burda çk kimyasal gebelik hikayeleri okudum böyle bişey yaşamak istemmem bu yüzden bekleyeceğim.
Senin durumunu takp ediyorum buradan inşallah sende güzel sonuçlar alacaksın bu sefer inanıyorum.

Ayy hadi şifa olsun bbgm sanaaaa İnşallah yararını görürsn

Gitt kuuzum degisiklik olur havaa guzel burda

AŞko şimdi çktm muayeneden işte rahim kalınlığım 11 mm olmuş tam istediğim gibi dedi doktor yeni ilaçlar için bekliyorum şimdi bir de transfer gününü sölick :)
ayyy çok heyecanlııııı.Hayırlı olsun canım. İnşallah can olur o bebiş sana

sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim. Bak iyi ki teste yolladık seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…