Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzum yatağından kalkamıyordu. Bi de ilaçlar dokunmuştu ona midesi çok kötüydü
sağol canım, annem de öyle.bugün biraz toparladı şükür. Çocuğumuz yok diye anne babalarımıza ayrı düşkün oluyoruz galiba. Çünkü sevgimiz bölünmemiş oluyor.

HAYır bayılmaaa durrr sakn olmalıyız

Ye bebeğim hayır kaliteyi arttırmış olursun
BN yeme diyom sen ye dion yemn ederm çok alemiz ya
çok sevindim her şey yolunda gitsin inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alalım, ay çok heyecanlanıyorum ben bile böyle yaklaştıkça sizin transferler
oyy cnm bnmm allah bin kere razı olsun hepinizden kader yoldaşımsınız benm siz yanımda olan insanlardn kat be kat daha anlayışlı ve düşüncelisiniz hepinizi çok ama çok sevyrm
Yaaa canım çok sevindim senin adına hayırlısı olsun inşallah transfer gününü ne zaman diyecek acaba
Sürpriz
Kuzu arı sütü vitamin takviyesi sınıfında. Kür değil o yüzden rahat ol
Aaa ben bunu bilmiyordum o zmn ye bbgm Nureella

ozaman kendime ve MelodiminEsi ne bal polen arısütü ısmarlıyorum

KIZçelerim yeni ilaçlarım oksapar kan sulandırıcı prolutex düşük önleyici progestan 200 mg fitil günde 3 tane sabah öğle akşam folik asit devam birde günde 3 tane estorfeme devam dedi oksapar progestan ve prolutex 7 şubatta başlıcakmışım transfere kadar şimdilik bu kdr bilin bakalım transfer ne zmn dedi

Cuma olacak bence

Ayy bende heyecan yaptım 14 şubatmı yoksaaa
Kızlar günaydınlar. Bir kaç gündür giremiyordum mesajlarıda okuyamadım Adetimin 1.günü maalesef. Bu ay da basarısız. Umutlar şubata kaldı
Geçmiş olsun canım. Bu ay olucak inşallah
Hayırlısı olsunn sağlıcakla kucağına almak nasip olsunn
bugün 13 kuzum ama ben 14 şubata kadar beklemeyi düşünüyorum burda çk kimyasal gebelik hikayeleri okudum böyle bişey yaşamak istemmem bu yüzden bekleyeceğim.
Kız nasıl dayanıcaksın daha 11 gün var

Kuzum 12 si kısmetse bir skntı çıkmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…