- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #64.801
aaiiiiyyyyy çok güzeell yaaKuzum 12 sikısmetse bir skntı çıkmazsa
İnşallah bbgm inşallah güzel sonuçlar alacağımız günler gelsin hayrlısı ile biz tüp ile siz normal yol ile birşeye gerek kalmadn müjdelerinizi alın alalımaaiiiiyyyyy çok güzeell yaainşallah sımsıkı tutunur annesineee
Ayy canım hadi hayırlısı olsun inşallahHaftaya cuma ayın 12 sinde bbgmyani LaRisaCca peş peşe resmn bn önde olurum diyodum ama beraber gün sayıcz Sabah embriyoyu çözdürcklermiş eğer sıkıntı yoksa öğleden snra transfer olckmş
Çok güzel haberler bunlar, senin adına çok sevindim. Bu arada ben de Hataylıyım :)Selam canım kızlarbolca alışveriş yaparak moralimi yükseltip geldim iskenderuna..
6 solda 1 sağda 7 yumurtam var hepsi 14mm üzeri geriden gelenler de var ama onları beklemeyeceğiz çünkü olgun yumurtalarım var. Perşembeye kadar ilaca devam edeceğim hergün cetrodite de vuracağım çatlamasın diye. Perşembe tekrar kontrolüm var, herşey yolundayda çatlayacağız ve c.tesi opu.. 5. Güne gelen olursa da ve sağlık olarak da herşey yolundayda perşembe transferdaha önce tüp yaptırmış polikistik olmayan yakınlarımla görüştüm benden daha çok yumurtası olan duymadım. Olanlar hep polikistik ve ya uzun süreler iğne kullananlar ama benim doktor çok ilaç kullandırmak istemiyor vücudu yormayacağım diyor. Polikistik olmayan yakınlarımda hep 5 civarı yumurta toplanmış 2-3 döllenen ve yaşayan olmuş ve transferleri de tutmuş çok şükür. Umudum , bu 7 taneden birkaçının döllenip 5. Güne gitmesi ve transferde bana tutunması tutunmasa bile 1 transferlik daha hazırda bekleyen olması.. inşallah herşey yolunda ilerler
Aaaay ne kadar güzel bir sonuç, çok çok tebrik ederim canım seni, çok mutlu oldum senin adınaEki Görüntüle 2775193 Kizlar ayy cok sevincliyim bugün kan tahlilide yaptirdik test pozitif allah olmayan herkese nasip eylesin acaba kac haftalik onu hesaplamaya calisiyorum doktoru aradim test cıktıktan sonra yarin muaneye cagiriyor ultrasyonda gorulur dedi ama simdi o korku sardi beni ya cikmazsa diye
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun Allah olmayan herkese nasip eylesin insallahAaaay ne kadar güzel bir sonuç, çok çok tebrik ederim canım seni, çok mutlu oldum senin adına
yok canım sadece 1.günü oluyor diğer günler gelişiyor. seni aradılarmı hastanedenAyy canım hadi hayırlısı olsun inşallahkızlar bu yumurta döllenme işi sadece 1. Gün oluyor yoksa diğer günlerde de döllenebilir mi
Canım umarım bir pr yoktur ama bence yokKuzu ya o diyet eşim için ben normal devam ediyorum yemeğime. Eşim hem yürüyüş hem spor yapıyor ek olarak
Hmm evet duymuştum kuzu o markayı. Ben yaza hazırlık şimdiden kullanayım diyorum
Canım benim çok tşk ederim test yap bence varsa da yoksa da bilirsinbugün 13 kuzum ama ben 14 şubata kadar beklemeyi düşünüyorum burda çk kimyasal gebelik hikayeleri okudum böyle bişey yaşamak istemmem bu yüzden bekleyeceğim.
Senin durumunu takp ediyorum buradan inşallah sende güzel sonuçlar alacaksın bu sefer inanıyorum.
Yazık kız çok yorulurkız ege tarafına yürüsün bari ben karşılar eşlik ederdimm
Haydi ver verrr
Tünekkktünooooooooooooooooooooooooo
Burda çokk rüzgarlıııGitt kuuzum degisiklik olur havaa guzel burda
MutluluktanHAYır bayılmaaa durrr sakn olmalıyız
Duyguşşşş duyguletaaa duyguyteeHaftaya cuma ayın 12 sinde bbgmyani LaRisaCca peş peşe resmn bn önde olurum diyodum ama beraber gün sayıcz Sabah embriyoyu çözdürcklermiş eğer sıkıntı yoksa öğleden snra transfer olckmş
Yiaaa hemşom benimÇok güzel haberler bunlar, senin adına çok sevindim. Bu arada ben de Hataylıyım :)
Perşembe günü için bol şans diliyorum, yumuşların tutunur bebiş olur inşallah :)
Sorma kuzum annemi o halde aldım eve getirdim gece başında bekledim bebek gibiydi o da. Düşkün, muhtaç. İnşallah atlatır senin annen de kuzumsağol canım, annem de öyle.bugün biraz toparladı şükür. Çocuğumuz yok diye anne babalarımıza ayrı düşkün oluyoruz galiba. Çünkü sevgimiz bölünmemiş oluyor.
Yihuu
Yaa ben tahmin etmiştimHaftaya cuma ayın 12 sinde bbgmyani LaRisaCca peş peşe resmn bn önde olurum diyodum ama beraber gün sayıcz Sabah embriyoyu çözdürcklermiş eğer sıkıntı yoksa öğleden snra transfer olckmş
aşkım müjdem 12 sinde olmasıydı yani peş peşe beraber beklicezzzCanım umarım bir pr yoktur ama bence yok
Canım benim çok tşk ederim test yap bence varsa da yoksa da bilirsin
Yazık kız çok yorulur
Haydi ver verrr
Tünekkk
Burda çokk rüzgarlıııama geldim valla hep evde oturup kafayı yerim yoksa
Mutluluktan
Duyguşşşş duyguletaaa duyguytee
Biz inşallah artık bir bebiş buluşması yaşicaz
Yiaaa hemşom benimçok tşk ederim kuzum
Erkeklere bakım şartLaRisaCca kuzum eşim evde olunca kahvaltı vs ancak işe geliyorum.
İnanılmaz mutluyum birbirimize destek olacağızaşkım müjdem 12 sinde olmasıydı yani peş peşe beraber beklicezzz
ayy inşallah bbgm birlikte beklemek güzel haberlerimizi vermek ve herşeyi beraber ögrenmek nasip olsun
bu arada oksapar kan sulandırıcı çok skntılıymış inşallah bulabilirim
inşallah canım, sağlıklı olsun hayırla olsunda ne şekilde olursa artık kabulüz :)İnşallah bbgm inşallah güzel sonuçlar alacağımız günler gelsin hayrlısı ile biz tüp ile siz normal yol ile birşeye gerek kalmadn müjdelerinizi alın alalım
birlikte hazırlıyoruz. ben işe kaçıyorum. Sofrayı da o toplayıp makineye koyuyorErkeklere bakım şart
İnanılmaz mutluyum birbirimize destek olacağızBirlikte bekleyeceğiz ne mutlu bize canım biz covid iken aldık hepsini bitirmedik eşiminden benden kalanlar var ama oksapar yazmadılar bana. Bak benim salı gününkü reçetem bu , başka ilacım yok sanırım
Eki Görüntüle 2775393
Aradılar şimdi canım aramayınca endişelendim 22 yumurtadan 19u olgunmuş 8i döllenmiş diğerlerini yinede takip edicem dedi bunlar 5.güne gider mi ki ya bu kafama takıldı şimdiyok canım sadece 1.günü oluyor diğer günler gelişiyor. seni aradılarmı hastaneden
Aradılar canım az önce 22 yumurtadan 19u yeterli olgunluktaymış 8i döllenmiş diğerlerini yine kontrol edicem dedi acaba bunlar 5. Güne gider mi kiSkrkz17 canımm hastaneden aradılar mı
gayet iyi canım endişe etme, inşallah hepsi 5.güne gider. Diğerleri de embriyo olsun inşallahAradılar canım az önce 22 yumurtadan 19u yeterli olgunluktaymış 8i döllenmiş diğerlerini yine kontrol edicem dedi acaba bunlar 5. Güne gider mi ki
tbkide gider kuzucum merak etme senAradılar şimdi canım aramayınca endişelendim 22 yumurtadan 19u olgunmuş 8i döllenmiş diğerlerini yinede takip edicem dedi bunlar 5.güne gider mi ki ya bu kafama takıldı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?