Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haftaya cuma ayın 12 sinde bbgm yani LaRisaCca peş peşe resmn bn önde olurum diyodum ama beraber gün sayıcz Sabah embriyoyu çözdürcklermiş eğer sıkıntı yoksa öğleden snra transfer olckmş
Ayy canım hadi hayırlısı olsun inşallah kızlar bu yumurta döllenme işi sadece 1. Gün oluyor yoksa diğer günlerde de döllenebilir mi

Çok güzel haberler bunlar, senin adına çok sevindim. Bu arada ben de Hataylıyım :)
Perşembe günü için bol şans diliyorum, yumuşların tutunur bebiş olur inşallah :)

Aaaay ne kadar güzel bir sonuç, çok çok tebrik ederim canım seni, çok mutlu oldum senin adına

Kuzu ya o diyet eşim için ben normal devam ediyorum yemeğime. Eşim hem yürüyüş hem spor yapıyor ek olarak

Hmm evet duymuştum kuzu o markayı. Ben yaza hazırlık şimdiden kullanayım diyorum
Canım umarım bir pr yoktur ama bence yok
Canım benim çok tşk ederim test yap bence varsa da yoksa da bilirsin
kız ege tarafına yürüsün bari ben karşılar eşlik ederdimm
Yazık kız çok yorulur
LaRisaCca larii sana bi müjde veriyim mi
Haydi ver verrr
tünooooooooooooooooooooooooo
Tünekkk
Gitt kuuzum degisiklik olur havaa guzel burda
Burda çokk rüzgarlııı ama geldim valla hep evde oturup kafayı yerim yoksa
HAYır bayılmaaa durrr sakn olmalıyız
Mutluluktan
Haftaya cuma ayın 12 sinde bbgm yani LaRisaCca peş peşe resmn bn önde olurum diyodum ama beraber gün sayıcz Sabah embriyoyu çözdürcklermiş eğer sıkıntı yoksa öğleden snra transfer olckmş
Duyguşşşş duyguletaaa duyguytee
Biz inşallah artık bir bebiş buluşması yaşicaz
Çok güzel haberler bunlar, senin adına çok sevindim. Bu arada ben de Hataylıyım :)
Perşembe günü için bol şans diliyorum, yumuşların tutunur bebiş olur inşallah :)
Yiaaa hemşom benim çok tşk ederim kuzum

sağol canım, annem de öyle.bugün biraz toparladı şükür. Çocuğumuz yok diye anne babalarımıza ayrı düşkün oluyoruz galiba. Çünkü sevgimiz bölünmemiş oluyor.
Sorma kuzum annemi o halde aldım eve getirdim gece başında bekledim bebek gibiydi o da. Düşkün, muhtaç. İnşallah atlatır senin annen de kuzum biraz zaman alacak
ozaman kendime ve MelodiminEsi ne bal polen arısütü ısmarlıyorum
Yihuu youplus mı neydi görmüştüm eczanede. Bi bakayım eğriçayırı nerden alabilirim kaç TL araştırayım
Yaa ben tahmin etmiştim

aşkım müjdem 12 sinde olmasıydı yani peş peşe beraber beklicezzz
ayy inşallah bbgm birlikte beklemek güzel haberlerimizi vermek ve herşeyi beraber ögrenmek nasip olsun

bu arada oksapar kan sulandırıcı çok skntılıymış inşallah bulabilirim

LaRisaCca kuzum eşim evde olunca kahvaltı vs ancak işe geliyorum.
Erkeklere bakım şart
İnanılmaz mutluyum birbirimize destek olacağız Birlikte bekleyeceğiz ne mutlu bize canım biz covid iken aldık hepsini bitirmedik eşiminden benden kalanlar var ama oksapar yazmadılar bana. Bak benim salı gününkü reçetem bu , başka ilacım yok sanırım
Eki Görüntüle 2775393

İnşallah bbgm inşallah güzel sonuçlar alacağımız günler gelsin hayrlısı ile biz tüp ile siz normal yol ile birşeye gerek kalmadn müjdelerinizi alın alalım
inşallah canım, sağlıklı olsun hayırla olsunda ne şekilde olursa artık kabulüz :)

birlikte hazırlıyoruz. ben işe kaçıyorum. Sofrayı da o toplayıp makineye koyuyor

Ya kızlar bişey sorucam, cuma ya da cumartesi regl olmam lazım, daha önce hiç öncesinden bu kadar yumurtalık ağrısı olmamıştı, dünden beri alt karında bi gerginlik yumurtalıklarda ağrı var ama gelen giden yok, bat tarihinden 1-2 gün önce lekelenme başlardı bende henüz bişey yok, yumurtalıklarım seğiriyor gibi oluyor arada bir de, bu ay doğru düzgün değerlendirememiştim beklentiye de girmedim o yüzden acaba bu nedir böyle bi fikri olan var mı

yok canım sadece 1.günü oluyor diğer günler gelişiyor. seni aradılarmı hastaneden
Aradılar şimdi canım aramayınca endişelendim 22 yumurtadan 19u olgunmuş 8i döllenmiş diğerlerini yinede takip edicem dedi bunlar 5.güne gider mi ki ya bu kafama takıldı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…