Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya dimi dimii bazen kendime bakıyorum bide eşime. Ya nerden geliyo bu istek diyorum adam bi kaşık bal yese o kıvama geliyo hemen. Ben yok yok anam anca 1 2 gün arayı acıcam öyle istekle yapıyorum
Yok anam benm eşimde benm gibi. O konuda rahatım
Sen ne durumdasın canım , iğne oldunmu durumlar nedir

Yok anam benm eşimde benm gibi. O konuda rahatım
Sen ne durumdasın canım , iğne oldunmu durumlar nedir
İkinizde öyle olunca çok güzel sıkılmazsın en azından
Çarşamba iğneyi oldum canım bugün 2. Günüm. Bugün gaz sancım vardı sabahtan beri sanki karnımın içine hava basılmış gibi

İkinizde öyle olunca çok güzel sıkılmazsın en azından
Çarşamba iğneyi oldum canım bugün 2. Günüm. Bugün gaz sancım vardı sabahtan beri sanki karnımın içine hava basılmış gibi
Geçen ay benm de oldu canım. iğneyi vuruldum eve geldim . bir şişkinlik bir gaz anlatamam. 2 günde anca geçti. bir de çatlarken bir olaylı oldu. çatlıcağı gün sabahtan aksama ağrım oldu baya wc ye yürüyemiyodum :)

aa benim hiç o kadar ağrım olmadı canım sadece sızılar oldu. şuan dada var öyle hafif sızılar kasıklarımda belimde :) çok fazla yumurtan vardıda hepsinin çatlamasından dolayımı oldu acaba öyle :)
sen şuan ne durumdasın canım başladınmı yeni tedaviye:)

Çok şükür negatif canım. Bebek iyi çok şükür ama ben halsiz

çok geçmiş olsun canım. İnşallah kötü birşey çıkmaz. Temasın var mı bilindik biriyle.
Çok sağol canım temasım yok zaten işe pek gidemedim hep evde idim.
Sonuçta Negatif çıktı çok şükür

bana bakın bebekler meryem süresi okumak istiyorum benmle kimler okuyabilir 1 tane LaRisaCca sanada okuyalım hatta kuzu
ay bende okurumm. dün akşam okucaktım okumadım bu konuda hiç hedeflerimi yerine getiremiyorum. böyle hep beraber olunca mecbur hissedip okurum :)

KIzlar beni silin bu aydan
Adet oldun...
Yine olmadı
İSyan etmek istemiyorum
Ama çok yoruldum
canım geçmiş olsun şuan umudun yıkıldı ne kadar üzülme desekte boş tabi bir iki güne toparla ama yeni ay yeni umut :)

Amiiinnn canımmm senin de bu ay transfer olcak he ay çok heyecanlı ınsallah tutunur sana bebişin sıkı sıkı
Zamanı gelince size soracağım çok şey var çook insllah gerek kalmaz tabii
aynen cnımm LaRisaCca ile peş peşe olucaz kısmet olursa bakalım allah tan hayırlısı olsun inşallah gerek kalmadan gebe kalırsın canım bnm

Kuzum çok geçmiş olsun ya kalp atışını duydun sonunda, sevindim. İnşallah hemencecik toparlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…