Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14-15 ay oldu
İlk ay nasıl oldugsa bi hamile kaldım
Kimyasal gebelik dediler.
Daha kalamadım.
Bende 16 aydır istiyorum canım. 2 kere umutlandım pozitifi gördüm. 2 kere umudum yıkıldı. Ama içimde biyerlerde hep bir umut var birgün olucak ne şekilde olursa olsun. Doktorun kapısında beklerken içerdeki hastanın bebeğinim gümbür gümbür kalp atışlarını duymak o kadar zor geldiki her zaman. Hep birgün bende bu anı yaşıcam diye hayal ettim. Kendini yıpratma ve üzme bir zamanı var canım. Bir akrabam tam 12 sene tedavi gördü. Düşünebiliyomusun 12 sene neler yaşamıştır kim bilir ve sonunda bebeğine kavuştu bizimde olucak. Bugün regli olmuşsun çok normal bu ruh halin ama vazgecme

Bilmiyorum
Artık hiç sahip olamicam diye korkmaya başladım

Bilmiyorum
Herşey bizim sınavımız canım. Olucak Allahın izniyle. Şimdi bugün ağla bağır çağır içini rahatlat bugün herşey serbest sana yarın yeniden umutla başla

Bilmiyorum
Canım benim şuan böyle hissetmen çok normal, üzüleceksin ağlayacaksın ama yarın tekrar yeniden umutlarla hayata tutunacaksın. benim 3 yıl oldu. 2 aşılama bir tüp bebek negatif. buna rağmen umutla 2. tedavimi bekliyorum. Güzel olacak inşallah

Umarım hakkımızda hayırlı ieyler olur...
İsyan etmek istemiyorum

14-15 ay oldu
İlk ay nasıl oldugsa bi hamile kaldım
Kimyasal gebelik dediler.
Daha kalamadım.
canım lütfen demoralize olma, herşeyde bir hayır vardır.. bak yıllarca deneyenler var yine de vazgeçmediler, üstelik birden fazla tedai de aldılar.
Moralini düzeltecek şeylere yönel, hobi yürüyüs vs, başka hedefler belirle kendine hamilelik ile ilgisi olmayan.. düzelir durumlar.. :))

çok güzel yazmışsın canım, bizlere de örnek olsun bu söylediklerin..

Ben meditasyon yapıyorum, meditasyonun bir kısmında "eğer regl oluyorsan hamile kalabilirsin" diyordu o aklıma geldi

Ne diyim ki
Çok kötüyüm
Anlatamam ya

Ne diyim ki
Çok kötüyüm
Anlatamam ya
normal suan böyle hissetmen aslında, hepimize oluyor hepimiz seni çok iyi anlıyoruz, her ay ümitlenip ümitlenip regl olunca yıkılıyoruz, toparlanacağına inanıyorum biraz zaman lazım, başka da yapıcak bişeyimiz yok zaten mecburen toparlanacağız, bak bnmde 16 ay oldu daha hiç bir şey yok, bir negatif aşılamam var bide, kendiliğinden hiç kimyasal falan bile olmadı, toparlanıp yola devam edicez, dua edelim rabbim çok bekletmeden hayırlısıyla hayırlı evlatlar versin hepimize

Biz iyi olana odaklanalım canım. İyi değerlendirmeler

Dua ediyorum olmuyor
İsysn etmek istemiyorum
Ama neden haketmiyorum

Çocuk sahibi olmamak korkulacak bişey mi sizin için. Herşey in iyisini Sağlıklı sını ve sizin için hayırlısını dileyin bence. Sizden daha ön planda olmasın ve eksiklik yaratması sizde bence. Kendiniz sağlıklıysanız bununla da mutlu olun ve kendinizi sevin.her kadın doğurgan olmak zorunda değildir. Doğurmak zorunda da değildir. Hayata kendinize ve sevdiklerinize yönelip eğlenmeye çalışın. Kafanızı illa olmalı diye yormayın. He o size gelmek isterse zaten illa gelecektir merak etmeyin. Hayat o kadar güzel ki sağlığınız yerindeyse tadını çıkarın olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…