Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayırlısı olsun yumoşların inşallah çatlayıp güzelce buluşurlar sonrada bebişin gelir kistlerin de hiç etkilemez birde şeyi sormak istiyorum bikaç yerde klomenin çikolata kistini büyüttüğüne rastladım klomenmi kullanmıştın sende
çok güzel yazmışsın canım, bizlere de örnek olsun bu söylediklerin..

Ben meditasyon yapıyorum, meditasyonun bir kısmında "eğer regl oluyorsan hamile kalabilirsin" diyordu o aklıma geldi
Ben kendime örnek alıyorum canım. Benimde çok dağıldığım günlerce ağladığım oluyor. O zamanlar da da eşim hep o akrabamı hatırlatıyor Sonrada diyorum biz elimizden geleni yapıyoruz tevekkül ediyoruz. Takdir Allahın verirsede vermezsede sınavımız. Kimisine evlat vererek sınıyo, kimisine vermeyerek sınıyor. Hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun. Beynime bu düşünceyi kazıyorum.
bende yogaya başladım 2 gündür canım. Vücudum esnesin beynim arınsın diye Bikaç yerde doğurganlığada iyi geldiğini görmüştüm sanki meditasyonunda aynı şekilde

Doktora gittiniz mi peki, neden olmuyor regl sebebi belli mi. ?
Canım kist yok dedi, kan idrar testi yaptılar temiz çıktı. Stres diyorlar işini bitirmiş oluyor o cümleyle zaten. Vajinal muayene yapmadı, karından baktı bi de ultrason yine bişey yok dedi. Tatilimi ertelemek istemedim tatile çıktım zaten adet söktürücü de kullanmadım. 45 gün olmuş ama ne bilim gelmiyor işte

hemen de başlayabilirz kuzu ztn 1 tane okuyacaz ya niyet edip başlayalım
Akşama okuyalım tatlım
bende bu hfta sonu evi yerle bir edicem güzelce son çarşamba akşamıda süpürürm bir kere snra beni idare eder 1 hfta
Ellerin dert görmesin canım ben de salıya kadar böyle.. götürür beni rahat rahat . Transferden sonra sadecekan dolaşımı için yürüyüşe çıkmayı ağır birşey yapmamayı planlıyorum çünkü evim büyük yoruluyorum
Aşko bugün temizlik ,yemek,yeğenime gittim geldim çamaşırlar derken bu saat oldu bitmiş durumdayım neyse hafta sonu rahat rahat dinlenirim. Yarın kaynanam yemeğe çağırdı. Sen napıyosun
Canım benım sağolasın. Umarım cumartesi çok iyi geçer. Dua ediyorum her okudugumda mesajlarını sana
İnsallah bu ay gebe kalacaksın
Canım benim Allah razı olsun inşallah bu ay hepimiz müjdemizi veririz
Kız sen 2 adet sonrası değil miydin nasıl transfer olucan ohss olmuştun ya
inşallah canım 2 aydan beri üste üste hamile kalıp ikisininde kimyasal olması beni korkutuyor
Korkma canım inşallah bu ay olur ve sağlıkla tutunur
Bana bakk adett şeysii
Fıtı fıtıya doyuyoruz valla böyle üst üste olunca bende hiç istek olmuyo bıkkınlık geliyo olmayınca da hiç işe yaramıcak gibi geliyo
Ahahah ben rahatım bacı gardaş :)) senin rahatın kaçıcekkk ben fıtı fıtı yapmıyom ohh miss
KIzlar beni silin bu aydan
Adet oldun...
Yine olmadı
İSyan etmek istemiyorum
Ama çok yoruldum
Canım benim yeni ay yeni umut.. isyan etme ,doğum ölüm nikah zamanı değişmez. Her nasip vaktine esirdir
ay bende okurumm. dün akşam okucaktım okumadım bu konuda hiç hedeflerimi yerine getiremiyorum. böyle hep beraber olunca mecbur hissedip okurum :)
Canım bu akşam okumaya başlıyoruz
LaRisaCca kuzum opu yarın kaçta? O saatte okuyayım Meryem suresini
edaecoo canım senin transfer ne zaman sana da o gün okuyayım
Aşkım saat 11de Allah razı olsun senden Hepimiz kavuşalım inşallah yavrumuza
Bende okurum bebekler insalah
Hepimize niyet
Ahh bu gece yatmadan evvel okuyalım nasipse
Kuzum çok şaşkınım bak gördün mü iyiki kafana göre alıp kullanmadın ilacı kist yapıyo çünkü
ben de akşam yatmadan önce okuyacağım kızlar, herkese şifa olsun, herkesin kalbinde dilediği gerçekleşsin bu aya :))
Ahh canımıniçi Allah razı olsun benim opu yarın saat 11 de
Bu sözlerin üzerine anca bolca alkış yapabilirim
25/30 arası çokmuş ya. Diğer yerlerden daha pahallı
Evet canım bayağı fiyatlı daha uygun ve çok iyi yerlerde var bir araştır istersen

evt işin içinden çıkamayın stres deyip geçiyor

Biz iyi olana odaklanalım canım. İyi değerlendirmeler
Sağol canım
Klomen bir kere kullandım onda 2,5 cm den 3,5 cm e çıkmıştı çikolata kistim. 3 aydır da femara kullanıyorum canım bu ay bir anda birden üçe çıktılar
evet bebişim ne kadar moralim bozulup bazen dr a da daha gitmeyeceğim desem de en doğrusu hep kontrole gidip gidişata bakmak biraz yine ümitsizliğe kapıldım hepten ama bakalım belki üç kiste rağmen tutturuveririz

Eşim nöbette, evdeyim canım. Çay içtim. Biraz TV seyreder, kitap okurum. 11 gibi de spor yaparım belki

Dua ediyorum olmuyor
İsysn etmek istemiyorum
Ama neden haketmiyorum
Bak seninle birsey paylaşıcam canım benim. Benim bir yakın arkadaşım var. 8 senelik evliydi eşi de bal gibi bir insandı tapardı ona. Çocuk olmuyor tabi.bu ikinci seneden başladı herşeyi yaptılar aklına gelen çocuk için. Tüp aşılama Kıbrıs ta başka kadının yumurtasını eşiyle birleştirme, vs vs herşey. Ama olmadı. Kızdı krizler ağlamalar geçirdi eve kapattı kendini, kimseyle görüşme vs vs. Daha sonra taktı ya illa olacak diye hayat sanki çocuktan ibaretmiş gibi gitti yine Kıbrıs tan başka birinin doğum anından hemen sonra bebeğini evlat edindi. Kadınla anlaştılar doğuma kadarda kadına baktı. Kısa keseyim şuan zihinsel ve bedensel engelli o çocuk. Ve evlerinin camlarına demirlerle yaşıyorlar çünkü çocuk en son gittiğimde de bana zarar vermişti. Oradaki devlet şartları katı. Çocuk için devlet para veriyor sadece bakımı için. Ama kadın ozaman da ağlıyordu şimdi ise onu bıçaklamaya çalışan oğlu için hergün ağlıyor. Evine kimse gelmiyor, yani gidemiyoruz çünkü tehlikeli bir çocuk. Lütfen rica ediyorum olmayan bişeyi çok da oldurmaya çalışıp evrenin size verdiği güzellikleri tersine çevirmeyin. Gerçekten üzülme. Haline şükredip sadece hakkında iyi olanı dile ve bırak....

Niye böyle dedinki kenke şimdi Seninde bebiş doğunca rahatının kaçacağı günler gelecek bu işler sırayla
Tamamdır bu gece okuyorum kısmetse

LaRisaCca yarın 1. Büyük gün haydi bakalım inşallah çok güzel geçer, heyecanla haberlerini bekliyor olucaz burda, mutlaka haber et yumurta toplamayı nasıl yapıyorlar acaba ?
Anestezi altında yapıyolarmış canım
İnşallah canımmm bi bakarsın oluvermiş Rabbim ol derse herşey olur
Eşim nöbette, evdeyim canım. Çay içtim. Biraz TV seyreder, kitap okurum. 11 gibi de spor yaparım belki
Ohhh keyfin bol olsun amann
sporunu aksatma
Benim regl bitmedi henüz canım.
Canın sağolsun hayatım

evt işin içinden çıkamayın stres deyip geçiyor
Zaten bu psikoloji denen seyi icat etmişler ki herşeyi ona atalım diye. Yok öle bişey. Ben iyiyim diyorum adam stres diyor, ya beni benden iyi mi bileceksin. O yüzden Dr denen şeye artık çok gitmiyorum. Yani elimden geldiğince

Tüyler ürpertiyor
Niye böyle dedinki kenke şimdi Seninde bebiş doğunca rahatının kaçacağı günler gelecek bu işler sırayla
Tamamdır bu gece okuyorum kısmetse
Canım perhizdeyiz ya 2 gündür ondan yoksa bizde de fıtı fıtı inşallah o günler hepimizi bulsun . Sağol canım Allah razı olsun

O kadar haklısın ki.. bu düşünceyi benimsedikten sonra hastanede sıramı beklerken karnı burnunda anneleri görünce bir anda burnumun direği sızlıyor. Asla kıskanmıyorum aksine dualar ediyorum Allah kolaylık versin sağlıkla kucağına alsın diye. Ama kafamın içinden neden bana nasip olmuyor dünyanın en güzel hissini neden yaşayamıyorum diye mideme kramplar giriyor. Ömrümün en büyük sınavını veriyorum ve sınavın sonucu sadece Allah ın taktirine bağlı. Akıl sağlığımız yerinde psikolojimiz düzgün isyankar olmadan Rabbim kavuştursun bize evlatlarımızı o kokuyu içimize çekebilme şansımız olsun inşallah

Yaaaaaaa nası 3 e çıkmış 3 tane ayrı ayrı mı mesela bnmde 1 tane idi ama 3 ayrı lob şeklinde demişti doktor yani 3 ayrı koldan geliyor gibi bisey demişti çapı genişti acaba öyle birşey mi oldu sndede

Tüyler ürpertiyor

Canım perhizdeyiz ya 2 gündür ondan yoksa bizde de fıtı fıtı inşallah o günler hepimizi bulsun . Sağol canım Allah razı olsun
Evet canım biliyorum tedavi için bu ara olmayabileceğini yoksa bilirim sende fıtı fıtıcısın ben kendime dertlendim
İnşallah inşallahh larimmm Allah hepimizden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…