Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anestezi altında yapıyolarmış canım
nasıl derken yani aşağıdan mı ulaşıyorlar yumurtalığa, vajinal yoldan mı, yoksa karın boşluğundan falan mı bilemedim, vajinal yoldansa tüpü nasıl geçip de gidiyolar acaba, merak ettim bi araştırim

Herkese nasip etsin herkese tattırsın ama kendimizi yıpratarak değil. Eşlere de yazık. Ne bilim çok hassas bir olay bu. Herzaman ama herzaman sadece sağlık diliyorum. En baştaki önceliğim ben ve eşimin sağlığı. O bna olmasın sen ol yeter dedikçe ve bunu en önemlisi bana hissettirdikçe ben zaten mutlu oluyorum. Mutluluksa bu da yetiyor bana. Bende uzun bir aradan sonra denedim geçen ay ama eğlenerek denedik eşimle. Ve inanın ki evde tek bir kelimesi geçmedi bu konuların. Hapı içtim ağrı kesici gibi, Dr a gittim normal kontrol gibi, yani bilemiyorum, arkadaş öle bir mesaj paylaşınca burada üzüldüm.

Kuzum kısmtse LaRisaCca perşembe bnm cuma günü az kaldı yani günler sayıyoruz yarın simgenin yumurta toplama işlemi var

Araştıyorım canım kafam doldu

Cnm vajinadan topluyorlar ameliyathanede yapılıyor ztn ama nası yapılıyor bnde blmyrm

Umut değil şimdi buldum u25n profil fotosuda buydu kızzz u25n canım çok sohbetimizde yok ama rüyamda senin Nickinin altında gebelik takvimi olduğunu gördüm inşallah gerçek olur

Cnm vajinadan topluyorlar ameliyathanede yapılıyor ztn ama nası yapılıyor bnde blmyrm
Anesteziyle oluyor bişey hissetmiyorsunuz.yumurtaları toplarken aynı zamanda kistlerinizi de temizliyorlar. Daha sonra enbriyoları transfer ederken vajinal yoldan uzun bir çucuk gibi iğne gibi bir aletle içinize yolluyorlar ve o sırada ekranda gidişlerin görüyorsunuz. 15 dk bacaklarınız havada o konumda aynen bekliyorsunuz ama idrarınız çok olacağı için sabretmeniz gerekiyor bayağı zorlanmıştım. Çünkü transferde bol bol su içmeniz ve tutmanız isteniliyor. Gerisi kısmet

Solda 2,5 cm olan aynı duruyo onun gerisinde 1 cm lik de var dedi sağ tarafta da 1 cm e yakın varmış. Dr öyle deyince ben bir anda dedim ki dr a galiba benim bu gidişle olmayacak çocuğum. Öyle düşünme biri de üçü de beşi de farketmiyor engelliyorsa her türlü engelliyor ama bundan çok daha büyük olup gebe kalan çok kişi var pes etmek yok dedi
haklısın canım her şeyin hayırlısı

Kuzum kısmtse LaRisaCca perşembe bnm cuma günü az kaldı yani günler sayıyoruz yarın simgenin yumurta toplama işlemi var
Aa sizin peşpeşeydi dimi, kullanıcı isimlerini karıştırıp duruyorum sizin de inşallah herşey yolunda doğru düzgün gider hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz inşallah ah allahım buralar bebek kokucak yakındaa
Çok ilginç değil mi , vajinadan girip yumurtalığa kadar nası gidiyolar valla hayret bi durum, neyse işlerini biliyolar ordan oraya ulaştıklarına göre

Ayseee1987 sen nasılsın göremedim bir kaç gündür burda, nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…