Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugün aşılamanın 15günü kan değerim 154.80 cıktı çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aa şahane tebrik ederim herhangibir tedsvi almışmıydınız belitinleriniz var mıydı bizi bilgilendirirmisiniz bunları dinlemek güzel oluyor

Canım bu aralar biraz yoğunum, kocamda evde fazla giremedim. Birde filmlere sardım bu aralar çok film belgesel izliyorum. Ama sizleride çok merak ediyorum o yüzden girip bakıyorum arada

Canım bu aralar biraz yoğunum, kocamda evde fazla giremedim. Birde filmlere sardım bu aralar çok film belgesel izliyorum. Ama sizleride çok merak ediyorum o yüzden girip bakıyorum arada
kıbrısta tam kapanma olmuş sanırım virüsten dolayı, filmler iyidir ya hazır evdeyken güzel vakit geçiriyorsanız karantina bile tatil gibi olabiliyor

kıbrısta tam kapanma olmuş sanırım virüsten dolayı, filmler iyidir ya hazır evdeyken güzel vakit geçiriyorsanız karantina bile tatil gibi olabiliyor
Evet ayın 15ine kadar tam kapandık, bunu güzel değerlendirmeye bakıyorum,bir kursa gidiyordum oda kapandı, onun online dersi flnda oluyor. Öyle oyalantı işte. Gebeliği fazla kafama takmamaya çalışıyorum, bunaydan ciddi ciddi umudum yok yinede kısmet tabii, ama 14 şubat sabahı test yapacam bi ihtimal ya pozitif çıkarsa diyorum. Negüzel hediye olur yaaa ama o şans bizde yok bak bir kez daha hatırladım bunu.

Tatlım biliyorum benm bu dondurulmuşla 2. Denemem olucak yumurtaları tüp ten mi topluyorlar tüpe nası ulaşıyorlar onu blmyrm yazdm bn arkadaşa bnde çok zorlanmıştm aslında o kdr su içmemek gerekmiş yani 3-4 bardak içsek yeterli seviyeye geliyormuş bn dünya kdr su içmiştim transferdn cktm aglıcktm sıkışıklgm yüzünden kalkmadm da altıma birsey getirdiler ona yaptm belki 5 dkika durmadan belkide daha fazla idrarımı yapmştm

Son düzenleme:
Anladm bbgm doktor cok dgru sölemiş bnmkide aynen böle sölemişti allahtn hayrlısı sana yazdıysa mevlam her ne şekilde olursa olsun gelir sana bebişin kuzum inşallah bu ay güzl haberini alırız

Ayy kuzum amin inşallah rabbimden hayrlısı olsun yeterki nasipte varsa olck inşallah bu ay hepimize çok ugurlu gelsin hepimizin güzel haberlerini almayı çok istyrm bide peş peşe olursa süper olur bi şeytanın bacagını kırabilsek ahh

Geçen sene bana tek 1 tane parasıyla vermişti klinik. Kendileri açıp satıyordu onu bırakmışlar mı

Valla bnde çok şaşırıyorum bu olaya ama tıp ta herşey mümkün maşallah

Anladm bbgm doktor cok dgru sölemiş bnmkide aynen böle sölemişti allahtn hayrlısı sana yazdıysa mevlam her ne şekilde olursa olsun gelir sana bebişin kuzum inşallah bu ay güzl haberini alırız
Amin bebişim hep diyorum ya hayallerimden biri de bu sayfada bu konuşmalarımızın yerini bebişlerimizle yaşadıklarımızı anlatmamızın alması

Hayır kuzum umutsuzluga kapılmak yok yarınlar hep umut dolu bilemeyiz neler olacagını allah nasip etmişse olur unutma senin bebişinin geliş tarihi çoktan belli kndni harap etmeyi bırak yoksa senin dötünü kesmk zorunda kalcz H halleycik yetş bir döt kesme olayı var

hep diyorlar ya aklınızdan çıkarın düşünmeyin falan, söyleyince oluyor sanki, arkaplanda hep bi düşünce, başka şeylere odaklanmak en iyisi, inşallah ikinize de hediye olur 14 şubatta pozitif görürsün, bunu o kadar içten istiyorumki, kendim kadar sizler için de istiyorum sağlıklı hayırlı evlatlar

Koştum geldimmm acin şunun dötünü

Dötümü bırakın şimdi bana lazımmm tamam abla umutlarım yemyeşil duruyo, lütfen dötüme zarar vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…