- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.101
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #65.221
Artık nasıl bir hayal gücüm varsao nasıl oluyor Allah iyiliğini versin teo daha o boyuta ulaşamadım ben
Aa şahane tebrik ederimKizlar bugün aşılamanın 15günü kan değerim 154.80 cıktı çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım bu aralar biraz yoğunum, kocamda evde fazla giremedim. Birde filmlere sardım bu aralar çok film belgesel izliyorum. Ama sizleride çok merak ediyorum o yüzden girip bakıyorum aradaAa sizin peşpeşeydi dimi, kullanıcı isimlerini karıştırıp duruyorum sizin de inşallah herşey yolunda doğru düzgün gider hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz inşallahah allahım buralar bebek kokucak yakındaa
Çok ilginç değil mi , vajinadan girip yumurtalığa kadar nası gidiyolar valla hayret bi durum, neyse işlerini biliyolar ordan oraya ulaştıklarına göre
Ayseee1987 sen nasılsın göremedim bir kaç gündür burda, nasıl gidiyor
E kitap yazabildiğine göre hayal gücün epey yüksektir. Bence güzel resimde çiziyorsundur senArtık nasıl bir hayal gücüm varsa
kıbrısta tam kapanma olmuş sanırım virüsten dolayı, filmler iyidir ya hazır evdeyken güzel vakit geçiriyorsanız karantina bile tatil gibi olabiliyorCanım bu aralar biraz yoğunum, kocamda evde fazla giremedim. Birde filmlere sardım bu aralar çok film belgesel izliyorum. Ama sizleride çok merak ediyorum o yüzden girip bakıyorum arada
Sagol balım amn inşallah hepimize nasip etsn rabbim sizede tedavisiz göndersn rabbmHarika yaaasağlıcakla gelsin bebekleriniz inşallah yarabbim
Evet ayın 15ine kadar tam kapandık, bunu güzel değerlendirmeye bakıyorum,bir kursa gidiyordum oda kapandı, onun online dersi flnda oluyor. Öyle oyalantı işte. Gebeliği fazla kafama takmamaya çalışıyorum, bunaydan ciddi ciddi umudum yok yinede kısmet tabii, ama 14 şubat sabahı test yapacam bi ihtimal ya pozitif çıkarsa diyorum. Negüzel hediye olur yaaakıbrısta tam kapanma olmuş sanırım virüsten dolayı, filmler iyidir ya hazır evdeyken güzel vakit geçiriyorsanız karantina bile tatil gibi olabiliyor
Aminnn canım benimSagol balım amn inşallah hepimize nasip etsn rabbim sizede tedavisiz göndersn rabbm
Tatlım biliyorum benm bu dondurulmuşla 2. Denemem olucak yumurtaları tüp ten mi topluyorlar tüpe nası ulaşıyorlar onu blmyrm yazdm bn arkadaşaAnesteziyle oluyor bişey hissetmiyorsunuz.yumurtaları toplarken aynı zamanda kistlerinizi de temizliyorlar. Daha sonra enbriyoları transfer ederken vajinal yoldan uzun bir çucuk gibi iğne gibi bir aletle içinize yolluyorlar ve o sırada ekranda gidişlerin görüyorsunuz. 15 dk bacaklarınız havada o konumda aynen bekliyorsunuz ama idrarınız çok olacağı için sabretmeniz gerekiyor bayağı zorlanmıştım. Çünkü transferde bol bol su içmeniz ve tutmanız isteniliyor. Gerisi kısmet
Amin bbgm inşallah hadi snde bize yetiş bbgmÇok heyecanlanlı ya. İnşallah güzel olacak herşey
Anladm bbgm doktor cok dgru sölemiş bnmkide aynen böle sölemişti allahtn hayrlısı sana yazdıysa mevlam her ne şekilde olursa olsun gelir sana bebişin kuzum inşallah bu ay güzl haberini alırızSolda 2,5 cm olan aynı duruyo onun gerisinde 1 cm lik de var dedi sağ tarafta da 1 cm e yakın varmış. Dr öyle deyince ben bir anda dedim ki dr a galiba benim bu gidişle olmayacak çocuğum. Öyle düşünme biri de üçü de beşi de farketmiyor engelliyorsa her türlü engelliyor ama bundan çok daha büyük olup gebe kalan çok kişi var pes etmek yok dedi
haklısın canım her şeyin hayırlısı
Ayy kuzum amin inşallah rabbimden hayrlısı olsun yeterki nasipte varsa olck inşallah bu ay hepimize çok ugurlu gelsin hepimizin güzel haberlerini almayı çok istyrm bide peş peşe olursa süper olur bi şeytanın bacagını kırabilsek ahhAa sizin peşpeşeydi dimi, kullanıcı isimlerini karıştırıp duruyorum sizin de inşallah herşey yolunda doğru düzgün gider hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz inşallahah allahım buralar bebek kokucak yakındaa
Çok ilginç değil mi , vajinadan girip yumurtalığa kadar nası gidiyolar valla hayret bi durum, neyse işlerini biliyolar ordan oraya ulaştıklarına göre
Geçen sene bana tek 1 tane parasıyla vermişti klinik. Kendileri açıp satıyordu onu bırakmışlar mıBen okurum bebişim
Ahahahişini görene kadar ses etme aman bir tepsi baklava çöpe gitmesin
Kız ben senin topik açtığını görmemiştim sonradan gördüm hayırlı olsun canım
Canım archicimahh inşallah o pozitifi görürüz artık inşallah sağlıklı bir gebeliği ve doğumu,bebeği kucaklarız
Aminn canım benimm sen de değerlendirmelerini yaptığına göree artık heyecanla bekleyebiliriz
karar verdin mi bari
Yok canım yakmadı hatta pek çok yerde acıttı yazmışlar korktum o yüzden ama maşallah hissetmedimtransferden sonra da 1 tane vurcakmışım seçocum. Kocişinin eli mi ağır ne ben pozitifi görürsem ultrasona gittiğimde gonapeptyl i polikliniğe bırakırım istersen satın alma boşa içinde daha 4-5 tane var çok lu satılıyor ya..
Valla bnde çok şaşırıyorum bu olaya ama tıp ta herşey mümkün maşallahAa sizin peşpeşeydi dimi, kullanıcı isimlerini karıştırıp duruyorum sizin de inşallah herşey yolunda doğru düzgün gider hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz inşallahah allahım buralar bebek kokucak yakındaa
Amin bebişim hep diyorum ya hayallerimden biri de bu sayfada bu konuşmalarımızın yerini bebişlerimizle yaşadıklarımızı anlatmamızın almasıAnladm bbgm doktor cok dgru sölemiş bnmkide aynen böle sölemişti allahtn hayrlısı sana yazdıysa mevlam her ne şekilde olursa olsun gelir sana bebişin kuzum inşallah bu ay güzl haberini alırız
Hayır kuzum umutsuzluga kapılmak yok yarınlar hep umut dolu bilemeyiz neler olacagını allah nasip etmişse olur unutma senin bebişinin geliş tarihi çoktan belli kndni harap etmeyi bırak yoksa senin dötünü kesmk zorunda kalcz H halleycik yetş bir döt kesme olayı varEvet ayın 15ine kadar tam kapandık, bunu güzel değerlendirmeye bakıyorum,bir kursa gidiyordum oda kapandı, onun online dersi flnda oluyor. Öyle oyalantı işte. Gebeliği fazla kafama takmamaya çalışıyorum, bunaydan ciddi ciddi umudum yok yinede kısmet tabii, ama 14 şubat sabahı test yapacam bi ihtimal ya pozitif çıkarsa diyorum. Negüzel hediye olur yaaaama o şans bizde yok bak bir kez daha hatırladım bunu.
Ahh balım hayali bile güzelAmin bebişim hep diyorum ya hayallerimden biri de bu sayfada bu konuşmalarımızın yerini bebişlerimizle yaşadıklarımızı anlatmamızın alması
hep diyorlar ya aklınızdan çıkarın düşünmeyin falan, söyleyince oluyor sanki, arkaplanda hep bi düşünce, başka şeylere odaklanmak en iyisi, inşallah ikinize de hediye olur 14 şubatta pozitif görürsün, bunu o kadar içten istiyorumki, kendim kadar sizler için de istiyorum sağlıklı hayırlı evlatlarEvet ayın 15ine kadar tam kapandık, bunu güzel değerlendirmeye bakıyorum,bir kursa gidiyordum oda kapandı, onun online dersi flnda oluyor. Öyle oyalantı işte. Gebeliği fazla kafama takmamaya çalışıyorum, bunaydan ciddi ciddi umudum yok yinede kısmet tabii, ama 14 şubat sabahı test yapacam bi ihtimal ya pozitif çıkarsa diyorum. Negüzel hediye olur yaaaama o şans bizde yok bak bir kez daha hatırladım bunu.
Dötümü bırakın şimdi bana lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?