Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok güzel azalmaz Azalmaz kötü düşünme belki artar bile inşallah

Rüyan çok güzel canım. Inşallah çabucak gerçek olsun

Canım 5 gün beklemesi yeterli
Canım aradıda kafam karıştı 4 tane 5.gün embriyosu donduracak bölünmeye devam edenlerde varmış gözleyip sabah tekrar arayacak 6. Gün olarak ya anlamadım ki 6. Gün ilk kez duydun
[/QUOTE]
Sen de sayı fazla diye 6.güne götürdükleri de olabilir canım

Doktoruna bir sor canım benimki sadece yapılırken acımıştı yumru olmamıştı diye hatırlıyorum. Yumru yapan diğer iğneler 1 haftada falan geçiyor
Bnmde yapılırken acıdı kuzu ama yumru oldu 3 hafta oldu yani aradım şimdi zamanla geçr korkma dedi

Evet balım nolur güzel haberler verelim bu ay birbirmiZe

Sen rahat ol sıkıntı yapma bana bırak dedi ama işki ben işi hekime bırakam yarın nolcak bakayım

Hey maşallah azalmaz azalmaz hiç korkmaaaa

Canm aşılama olsanda çatlatma iğnesi yapıyorlar nedn böle bisey demiş evet kendiligindende catlayablr ama riske atmaması lazım

Canım aradıda kafam karıştı 4 tane 5.gün embriyosu donduracak bölünmeye devam edenlerde varmış gözleyip sabah tekrar arayacak 6. Gün olarak ya anlamadım ki 6. Gün ilk kez duydun
Sen de sayı fazla diye 6.güne götürdükleri de olabilir canım
[/QUOTE]
Anladım canım bende anormal bi durum olmasından korktum

LaRisaCca söyledin kayboldun kuzum. Nirdesinnnn
Geldim canım geldim
Çok sevindim canım benım yaaa insallah 5. güne kadar giderler tap taZecik transferin olur ınsallahhhh amiiinn

Canım 5 gün beklemesi yeterli
[/QUOTE]
Yumurtan çok diye heyecan yaratıyorlar
Canım çok güzel azalmaz Azalmaz kötü düşünme belki artar bile inşallah

Evet LaRisaCca bölünme de olabilir canım

Masallah kızlar iki ücgün girmedim mesajlara bak nasılda cogalmıs
Paylaşacak şey çok canım
Hey maşallah azalmaz azalmaz hiç korkmaaaa

Canımıniçleri amin çok tşk ederim güzel temennileriniz için inşallah bu elimizde kalanlarla 5. Günü sağlıkla hayırlısıyla görür transferimizi oluruz ve ikisi de tutar Rabbim nasip etsin inşallah

Süper haber canım çok sevindim. Perşembe günü olacak inşallah transfer

Geldim canım geldim

Yumurtan çok diye heyecan yaratıyorlar

Paylaşacak şey çok canım

Canımıniçleri amin çok tşk ederim güzel temennileriniz için inşallah bu elimizde kalanlarla 5. Günü sağlıkla hayırlısıyla görür transferimizi oluruz ve ikisi de tutar Rabbim nasip etsin inşallah
[/QUOTE]
Aynen aynen hayırlısı olsun bende sizin sayenizde testen sonra kan testi sonra doktor Allahıma binlerce sükür artık 5 haftalığız kesemizide gordük artık 2 hafta sonra allahın izniyle kalp atışlarını dinlemeye gidecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…